Nu kan du tygge dig til mere energi!

Nu kan du tygge dig til mere energi!

instant-ginsengreklame-blogJeg må sige, at jeg er ret vild med instant ginseng – altså energiboostere, der virker med det samme. Ikke noget med at gå 3 måneder og vente på effekten – men noget, der skal drikkes, spises – eller nu også tygges – her og nu, og som virker inden for 10-30 minutter.

Effekten af ginseng er dokumenteret, og for mig hjælper det også helt klart, når energiniveauet ikke er i top. Jeg kan godt finde på at tage det før træning, og ellers bare de dage – som du sikkert også kender – hvor man mærkeligt nok bare næsten ikke kan slæbe sig afsted.

Gerimax Instant Energy har jeg stiftet bekendtskab med for flere år siden (faktisk har jeg skrevet om det tilbage i 2013 – læs indlægget her), og der er ingen tvivl om, at tabletterne virker og har en super positiv effekt hos mig. Det er noget, jeg bruger sparsomt, og efter behov, hvis jeg i en periode føler mig træt – eller hvis der er noget, som kræver, at jeg er på toppen eller har god energi. Det kan være aftaler og selskabelighed, men det kan også bare være inden en løbetur, hvor jeg føler mig lidt uoplagt. Så kan de være altså ret gode at have i baghånden.
Tabletterne indeholder ginseng, guarana og rosenrod, som reducerer træthed og hjælper på en presset og stresset krop, og på mig virker de rigtigt godt.

ginseng-tyggegummiDen fikse nyhed, Gerimax Boost Gum, er simpelthen tyggegummi, der indeholder koffein og ginseng (ikke noget for børn!) og giver et hurtigt boost indenfor bare 5-10 minutter. Det er så nemt at tage et stykke tyggegummi – som i øvrigt smager udmærket – og lige få taget toppen af trætheden. Tyggegummiet er den nemme og handy løsning, som virker meget hurtigt, men måske så også lidt mere overfladisk end tabletterne. Her er det jo også koffein i stedet for guarana og rosenrod- men de giver et lille spark her og nu og er til gengæld nemme at have med i tasken.

Hvert stykke tyggegummi indeholder 80 mg. koffein, som vi helst ikke skal have mere end 400 mg. om dagen. Så hvis du drikker kaffe og sort te, så skal du ikke også gnaske ginseng-tyggegummi dagen lang (generelt max. 3 om dagen, men hold lige igen med kaffen!). Ellers risikerer du at ødelægge din dybe søvn, og så bliver det skruen uden ende. Men med måde og til trætte dage, er de altså gode og nemme at have ved hånden og ganske uskadelige.

Men prøv også lige tabletterne, hvis du ikke kender dem, for her er der altså også en super god effekt at hente – uden koffein og først efter 30 minutter – men efter min mening med en lidt dybere virkning. Hver ting til sin tid, men begge er fine til at give et lille spark fremad på en tung dag.

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *