Som blogger får jeg hele tiden tilbud om at afprøve alle mulige forskellige produkter eller oplevelser, og eventuelt fortælle om dem her på bloggen. Jeg vælger at se nærmere på dem – og kun dem – som jeg synes er spændende og relevante, og som jeg derfor tænker også vil interessere dig som læser.

En del indlæg kommer selvfølgelig også fra mit liv og min egen dagligdag og har intet med disse ting at gøre. Men uanset hvad, så er det altid 100% mig, der vælger, hvad jeg skriver om på min blog, og det er mine vurderinger, ord og holdninger, du kan læse på Voksenlivsstil.

For, at du som læser kan være helt sikker på, om jeg har fået produkter stillet til rådighed, eller måske endda fået et honorar for omtalen, så fremgår det øverst i det pågældende blogindlæg om der er tale om reklame.

Når et indlæg indeholder reklamelinks betyder det, at et eventuelt køb på den webshop, der linkes til, udløser en lille procentdel i kommission – også kalder affiliate – til mig. Det er typisk i en gennemsnitlig størrelsesorden omkring 5-10%, men lidt har også ret i forhold til at blive betalt for de mange timer, der bliver lagt herinde.

Dels er det fair overfor dig som læser, og dels ønsker jeg som blogger naturligvis til enhver tid at overholde markedsføringslovens regler. Det er en del af den ærlighed og respekt, som jeg lægger stor vægt på at have – for min egen skyld, og for at bloggen skal have værdi for dig som læser.

Det skal understreges, at jeg kun vælger at omtale produkter, som jeg fra hjertet synes om og selv kunne finde på at købe, ligesom det altid er mine ord og holdninger, der kommer til udtryk.

SPONSOREREDE PRÆMIER

Du har sikkert allerede regnet ud, at præmierne til de konkurrencer, som jeg afholder her på bloggen ikke er betalt af min egen lomme! Det er naturligvis virksomhederne, der vælger at give en præmie til læserne. Det fremgår derfor altid, hvem, der har sponsoreret præmierne, hvilket betyder at indlægget på den måde er en reklame for det pågældende mærke.

***

De samme regler gælder i øvrigt på Facebook og Instagram, hvor ordet Reklame eller Sponsoreret, skal stå som det allerførste, når det drejer sig om den slags omtale. Så ved du, hvad du har med at gøre.

***

Ønsker du at reklamere eller indgå et samarbejde, kan jeg kontaktes HER.