Som blogger får jeg hele tiden tilbud om at afprøve alle mulige forskellige produkter eller oplevelser, og eventuelt fortælle om dem her på bloggen. Jeg vælger at se nærmere på dem – og kun dem – som jeg synes er spændende og relevante, og som jeg derfor tænker også vil interessere dig som læser.

En del indlæg kommer selvfølgelig også fra mit liv og min egen dagligdag og har intet med disse ting at gøre. Men uanset hvad, så er det altid 100% mig, der vælger, hvad jeg skriver om på min blog, og det er mine vurderinger, ord og holdninger, du kan læse på Voksenlivsstil.

For, at du som læser kan være helt sikker på, om jeg har fået produkter stillet til rådighed, eller måske endda fået et honorar for omtalen, så fremgår det øverst i det pågældende blogindlæg. Det kan være med “Reklame”, “Indeholder reklamelinks”, “Sponsoreret indlæg” eller “Sponsoreret præmie”.

Dels er det fair overfor dig som læser, og dels ønsker jeg som blogger naturligvis til enhver tid at overholde markedsføringslovens regler. Det er en del af den ærlighed og respekt, som jeg lægger stor vægt på at have – for min egen skyld, og for at bloggen skal have værdi for dig som læser.

For, at du kan være helt sikker på, hvad de enkelte formuleringer dækker over, kommer her en forklaring:

REKLAME
Med ordet reklame forstås det, at det omtalte produkt er stillet gratis til rådighed til min test. Der kan i den forbindelse være indgået en aftale – eller i alt fald være en stiltiende forventning om – at jeg kan finde på at omtale produktet på bloggen. Derfor skal ordet Reklame fremgå.
Det skal understreges, at jeg kun vælger at omtale produkter, som jeg fra hjertet synes om og selv kunne finde på at købe, ligesom det altid er mine ord og holdninger, der kommer til udtryk.

SPONSORERET INDLÆG
Sponsorerede indlæg betyder her på bloggen, at der er involveret en betaling for den tid, jeg har brugt med at sætte mig ind i et produkt, teste, tage billeder og skrive om det. At blogge seriøst er et fuldtidsarbejde, som kræver langt mere, end man måske umiddelbart tror. Sponsorerede indlæg er en af de indtægtskilder – sammen med bannerreklamer og reklamelinks – der findes til at holde skrivearbejdet kørende.

INDEHOLDER REKLAMELINKS
Når et indlæg indeholder reklamelinks betyder det, at et eventuelt køb på den webshop, der linkes til, udløser en lille procentdel i kommission – også kalder affiliate – til mig. Det er typisk i en gennemsnitlig størrelsesorden omkring 5%, men lidt har også ret i forhold til at blive betalt for de mange timer, der bliver lagt herinde.

SPONSORERET PRÆMIE
Du har sikkert allerede regnet ud, at præmierne til de konkurrencer, som jeg afholder her på bloggen ikke er betalt af min egen lomme! Det er naturligvis virksomhederne, der vælger at give en præmie til læserne. Derfor står der Sponsoreret præmie på blogindlægget, hvilket betyder at indlægget på den måde er en reklame for det pågældende mærke.

***

De samme regler gælder i øvrigt på Facebook og Instagram, hvor ordet Reklame eller Sponsoreret, skal stå som det allerførste, når det drejer sig om den slags omtale. Så ved du, hvad du har med at gøre.

***

Ønsker du at reklamere eller indgå et samarbejde, kan jeg kontaktes HER.

 

INSPIRATION TIL LIVSSTIL, MODE, SKØNHED, BOLIG, MAD, BØGER OG MEGET MERE FOR VOKSNE KVINDER!

exuviance-age-reverse

exuviance-age-reverse

Marts præmie til en af jer, der modtager nyhedsmailen! Age Reverse produkter fra Exuviance til en værdi af 4.000 kr.

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.