Verdens bedste kransekage – I promise!

Verdens bedste kransekage – I promise!

bedste-kransekage

Der findes bare ting, der hæver sig flere niveauer op over alt andet. Unikke produkter, der er lavet med sjæl og passion – og i dette tilfælde med de bedste økologiske råvarer – og som nærmest kan gøre én høj af glæde, når man bliver præsenteret for dem.
Sådan er det med Gitte Boens kransekage. Samtlige, som jeg har serveret kagerne for, har stået med åben mund og sagt – ligesom jeg – at det her er den bedste kransekage, de nogensinde har smagt!

Fra nu af kommer den ofte til at stå på kransekage her i huset, for hvem siger egentligt, at det kun er til nytår, at vi skal stå propmætte og spise en, ofte overrated og hvinende sød kransekage, som ingen rigtigt kan lide alligevel? Boens kransekagestykker med frysetørret hindbær eller chokoladenips er den rene fryd, og det samme gælder hendes nougathjerter, som du kan se så fint pakket ind på billedet.

boen-kransekage

Gitte Boen har satset hus og hjem og har kastet al sin energi og hjerteblod ind i at lave de bedste kager og i øvrigt også hjemmelavet chokolade, så englene synger. Og, når jeg siger hus og hjem, er det ikke for sjov. Hun bor i øjeblikket rundt omkring hos venner og familie, for at få penge nok til at føre drømmen om kvalitets kransekage og chokolade ud i livet.
Af de penge, hun får ind, donerer hun endda en del til et indisk børnehjem! 

Det er så fint og så rigtigt – og så uovertruffent – hvad hun laver. Én ting er at satse alt, men noget andet er rent faktisk at have hjertet så meget med, at det forplanter sig ned i hver en bid, man tager af hendes fantastiske varer. De økologiske råvarer er håndplukket fra forskellige steder i verden, og alt er lavet i hånden med et helt særligt talent for både smagsnuancer, konsistens og sprødhed.

Noget andet, som er unikt, er at hendes kager kan købes online på Boenkransekage.dk. Er du i nærheden af København, kan du også vælge at komme forbi hendes lokaler på Birkedommervej 31, 2. sal, København NV (hverdage 9-16, weekender efter aftale). Her kan du købe af de nyproducerede varer eller afhente din bestilling. Derudover er der som regel også mulighed for at købe de lækreste vine med hjem, der naturligvis passer mere perfekt til kransekage, end du nogensinde har forestillet dig. Og så gemmer der sig altid overraskelser i form af nye påfund, små delikater stykker chokolade eller andet.
Hvad siger du fx til denne her kransekagejulemand som mandelgave (150 kr.)? Han kan bestilles her, men skal afhentes i butikken.

kransekage-julemand

Skal du holde nytår, eller stå for kransekagen i år, og du gerne vil have det bedste af det bedste – og endda til rimelige priser – så vil jeg anbefale dig at bestille meget hurtigt. Som alt andet godt og håndlavet, er det nemlig i begrænset antal! Gå ind og se nærmere på udvalget af både kransekager og nytårstoppe online her.

Selv har jeg købt et lille lager og lagt i fryseren. Kransekage tør op på ingen tid, og bliver bestemt ikke dårligere af at blive frosset ned. Fremover skal vi nemlig ikke gå ned på kransekage, når gæsterne skal forkæles med noget ud over det sædvanlige! 

verdens-bedste-kransekage

 

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *