Påskeæg af ren kærlighed

Påskeæg af ren kærlighed

oekologiske-paaskeaeg

Du husker måske, at jeg tidligere har skrevet om Gitte Boen og hendes fuldstændigt uovertrufne håndlavede økologiske kransekage? (ellers læs med her).

Der findes noget, som er lige så godt! Nemlig Boen Chokolade. Stadig håndlavet, stadig økologisk af de allerbedste råvarer, som hun håndplukker forskellige steder i verden. Kun de suverænt bedste kakaobønner og mandler er gode nok. Tænk, at der findes ildsjæle som hende, der brænder for kvalitet og smag og gode råvarer og for at formidle det til os andre!

Alt er lavet med kærlighed ned til mindste detalje, og selvom det hele er præget af enkelthed og den gode smag hele vejen igennem, er der også plads til kreative påfund som fx denne æggebakke med chokoladeæg. Statskontrolleret Økologisk, naturligvis!

boen-aeggebakke

Indeni ligger guldet – påskeæg med marcipan, så englene synger. Se fx den med et stykke rålakrids på toppen og den mest lækre lakridsmarcipan indeni. Den er i sig selv hele turen til Kbh. NV værd!  Alle er med den lækreste marcipan, du nogensinde har smagt – vil jeg vove at påstå – og med forskellige håndlavede smage lavet helt fra bunden – alt fra at skrælle ingefæren til at plukke solbærrene!

boen-chokolade-lakrids

boen-chokolade
Kager, chokolade m.m. kan købes online her. Men er du i nærheden, så vil jeg helt klart anbefale at tage forbi Birkedommervej 31, 2. sal, København NV (der er også åbent i påsken). Her kan du købe af de nyproducerede påskeæg og andre chokolader i alle størrelser. Det behøver bestemt ikke koste en formue (selvom det er svært at begrænse sig, når man først står overfor alle lækkerierne). De dér marcipan og lakridsæg, altså!


boen-chokoladestykkerpaaske-gave

Fantastiske vine håndplukker Gitte Boen også, og det er selvfølgelig så den går hånd i hånd med chokoladen og marcipanen. På billedet fx hendes økologisk rødvin (alt er økologisk, alt er bare lækkert!). Det er simpelthen bare med at få besøgt Birkedommervej – og ellers læse mere på Boenskransekage.dk – hvis du vil have en smagsoplevelse, der ligger udover det almindelige.

Kærlig hilsen Jeanette

bedste-paaske-chokolade

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *