Ovnbagt torsk med blomkålstopping

Ovnbagt torsk med blomkålstopping


bagt-torsk-blomkaal
Jeg kan godt lide, når fisk er bagt i ovnen med en lækker “topping” ovenpå. Det er nemt, det er hurtigt, og det smager utroligt lækkert. Toppingen kan være noget så simpelt som en pesto, men du kan også bruge forskellige hakkede grøntsager, nødder, chili og krydderier. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Her har jeg brug en håndfuld rå blomkål, en halv håndfuld persille og lidt pinjekerner. Tilsæt lidt god olivenolie, salt, peber og citronsaft. Blendt det hele eller hak det fint (jeg bruger min lille minihakker til stavblenderen).
Fordel det over fisken og giv den 10-15 minutter i ovnen ved 200 grader.

torsk-topping-ovn

 

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

3 replies
  1. Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde says:

    Uhm…det lyder lækkert, Jeanette 🙂 Det kunne sagtens blive til fredagens aftensmad 🙂 Tak for inspiration.

    God weekend.

    Kh, Birgitte

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *