Hverdagsret – Boller i karry med kylling

Hverdagsret – Boller i karry med kylling

En gang imellem skal man bare have lov til en gang hvide ris og til at slække lidt på alt det grønne. I aften har den stået på boller i karry her hos mig, men med kyllingefars i stedet for den traditionelle kalv og flæsk, hvilket jeg virkelig kan anbefale. Kylling og karry har alle dage gået godt i spænd, og det gælder også i denne gode gamle hverdagsret. Og så smager det altså meget bedre, end det tager sig ud på billeder 🙂

boller-i-karry-kyllingefars
Min opskrift på boller i karry er ganske enkel og hurtig:

Kyllingefarsen (400 gram) er rørt med 1 finthakket løg og en hakket rød chili, 1 æg, ca. 1 dl. sesamfrø og et par spiseskefulde mel, salt og peber. Koges op og simrer i letsaltet vand til de er netop gennemkogte.

Til karrysovsen svitser jeg en god gang karry i smør, tilsætter mel og pisker sammen – og spæder til med kogevand fra bollerne og en bouillonterning (Herbamare). Jeg tilsætter 3-4 hakkede forårsløg under kogningen og smider bollerne i til sidst. That’s it.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.