Her på Voksenlivsstil finder du inspiration til mad, mode, skønhed, indretning, bøger og livsstil. Jeg har fokus på kvalitet og den gode smag – på det positive og det gode liv, på at holde mig i form og følge med tiden med respekt for alder og personlig stil.

Mit navn er Jeanette Hylleborg – jeg er 51 år, gift og bor i Klampenborg. Jeg er uddannet cand. merc. og har en lang karriere bag mig som marketingchef og management assistent.

Voksenlivsstil henvender sig til moderne voksne kvinder fra omkring 35 år og opefter. Jeg ved dog, at en del af emnerne har en mere bred interesse, også blandt yngre. Pointen er netop også, at livsstil i vore dage er mere afgørende end alderen.

Bloggen omhandler alt det, som sker i mit liv, og som jeg kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, indretning og boligtips,
skønhedsprodukter, jeg bruger eller tester, emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter i såvel den sunde som den gæstevenlige ende.
Film og bøger, som jeg synes er interessante og har kvalitet.

Mit fokus er på, at personlighed og stil er vigtigere end alder, og at det sagtens kan lade sig gøre at være vital, og følge med og holde sig godt, selv i en høj alder.
Mit mål er ikke at ramme ungdommens, men den voksne, moderne og kvalitetsbevidste smag.

Jeg håber, du vil hygge dig og finde inspiration her på Voksenlivsstil.

De bedste hilsner
Jeanette

voksenlivsstil@yahoo.dk

kms_jhylleborg

Fra Modemagasinet IN Januar 2016 Foto: Frederikke Heiberg

 

model-soendag-jeanette-hylleborg

Model i Søndag Uge 39 2016


alt-for-damerne-jeanette-hylleborg

Alt for Damerne uge 50 2017

in-jeanette-hylleborg

Artikel i Modemagasinet IN Juni 2016

Maj læserpræmie – Paradoxe serien fra Beauté Pacifique!

paradoxe beaute pacifique

Modtager du nyhedsmailen? Så er det måske DIG, der er den heldige at få Paradoxe serien fra Beauté Pacifique. Vinderen kommer til at gå sommeren i møde med en smuk sund og fugtmættet hud i både ansigtet og på kroppen.
Værdi 1.259 kr.

Mest læste indlæg:

GOODIEBOX x Costume

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL