Jeg startede Voksenlivsstil i 2012 udfra en betragtning om, at det ikke kun skal være forbeholdt de unge at blogge. Voksne kvinder har mindst lige så meget at inspirere hinanden med, og det er vigtigt vise, at man sagtens kan være med og følge med tiden, selvom man er lidt oppe i årene.
Det handler om stil og personlighed langt mere, end det handler om alder!

Hvis du finder en blogger, som du kan identificere dig med, er den som et spejl, du kan holde op foran dig – ja, vel nærmest som en god veninde, du kan besøge, når du har lyst og se, hvad hun har gang i.
Måske finder du noget inspirerende, som du kan bruge til noget. Måske er det bare hyggeligt at kigge indenfor. Og du er altid velkommen!

På Voksenlivsstil finder du inspiration til mad, mode, skønhed, boligindretning, bøger, sundhed og meget mere. Jeg har fokus på det positive og det gode liv, på at holde mig aktiv og følge med tiden med respekt for alder og personlig stil.

Bloggen omhandler alt det, som sker i mit liv, og som jeg kan lide og personligt kan stå inde for – det være sig tøj og modetrends, indretning og boligtips,
skønhedsprodukter, jeg bruger eller tester, emner inden for sundhed og motion, mad og opskrifter. Film og bøger, som jeg synes er interessante og har kvalitet.

Mit fokus er på, at personlighed og stil er vigtigere end alder, og at det sagtens kan lade sig gøre at være vital, og følge med og holde sig godt, selv i en høj alder. Mit mål er ikke at ramme ungdommens, men den voksne, moderne og kvalitetsbevidste smag.

Jeg håber, du vil hygge dig og finde inspiration her på Voksenlivsstil.

Ønsker du at kontakte mig, klik her.

kms_jhylleborg

Fra Modemagasinet IN Januar 2016 Foto: Frederikke Heiberg


Afbefaling i Magasinet Liv


Kig indenfor hos mig i Mad og Bolig!

Boligreportage i Mad & Bolig nr. 3, 2018


Udvalgt af Modemagasinet IN

Udvalgt af Modemagasinet IN


model-soendag-jeanette-hylleborg

Model i Søndag Uge 39 2016


alt-for-damerne-jeanette-hylleborg

Alt for Damerne uge 50 2017

in-jeanette-hylleborg

Artikel i Modemagasinet IN Juni 2016