Model for en dag!

Model for en dag!

model-for-en-dag-soendag

I dag har jeg været model for en dag for Ugebladet Søndag. I fem intense timer har jeg ageret fotomodel på i alt seks forskellige billeder, som jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat af i uge 39.

Temaet er den hvide skjorte, som er stylet til fritid, arbejde og fest. Jeg skal jo selvfølgelig ikke løfte sløret for alle de seks looks, men jeg synes selv, de var rigtigt flotte og inspirerende stylet af Palle von Onsberg Rahbek. Jeg skal i alt fald selv snarest muligt ud og have fat i en nederdel i den længde, som du kan se på billedet! Det er så feminint og fint, fantastisk at have på, og så kan den styles med både sneakers, støvler og høje hæle.

Et andet tip, som jeg tog med mig hjem, var de store øreringe – det føltes fedt at have store markante øreringe på. Det er alt for længe siden, og nu brager de tilbage i moden! Jeg tror heller ikke, at jeg afslører for meget ved at vise denne her fantastiske fingerkæde fra Sarah Voigt. Jeg er bange for, at jeg kommer til at måtte eje den, for den er SÅ smuk. Forestil dig den lille kæde om fingeren og den anden om armen – og det smykket, der ligger ned over hånden. Den koster 1.500 kr. her.

 

fingerkaede-sarah-voigt

At være model er hårdt arbejde, hvor der skal meget til, før alt går op i en højere enhed, og det helt rigtige billede er i kassen. Det skal også siges, at det har været en dejlig og hyggelig dag i en god atmosfære. Fotografen Kristian Holm fra Yellows var super sød og dygtig, og så er det selvfølgelig sjovt blive stylet og nusset om og klædt på af eksperterne.

Her en lille backstage video, hvor jeg går frem og tilbage på gaden, mens fotografen fanger det helt rigtige billede – og det gør jeg mange gange – og hvor du kan se, at jeg har en klemme i ryggen 😉

[vidcore vid=”7dOPxTXe”]

 

Hvis du vil se alle de fine looks, så husk Ugebladet Søndag i uge 39!

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

2 replies
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Af hjertet tak, kære Palle – jeg kan kun sige så meget i lige måde. Håber, der bliver en lejlighed en anden gang!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *