Her er mine nye favoritjeans!

Her er mine nye favoritjeans!

Indlæg i samarbejde med Diesel!

bedste-jeansVi kan sikkert hurtigt blive enige om, at der ikke er noget federe end tøj, som ser godt ud, og samtidig er behagelig at have på og til at røre sig i. De her Dieseljeans er blevet mine favoritter fra det øjeblik, jeg tog dem på. Modellen er perfekt, og selvom de ikke ser sådan ud, så føles de som et par bløde gamacher at have på. De er ligesom at komme hjem!

slandy-jeans-diesel

Min favoritmodel hedder Slandy og selvom den er super skinny, så er der så meget stretch og komfort i dem, at de bare sidder og føles helt perfekt. Hemmeligheden er, at de er JoggJeans, som er en hybrid mellem jersey og demin, som Diesel introducerede på markedet i 2011. De er fortsat med et udvikle materialet, og du kan få flere forskellige modeller (og også overdele) i materialet. En særlig væveteknik gør, at de får et perfekt fit samtidig med, at de har komfort og er bløde – især indeni mod huden – og der er ikke rigtigt andre, der kommer op på siden af Diesel i kvalitet, design og holdbarhed. På ydersiden ligner og føles de fuldstændig som klassisk denim.
Jeg kan kun sige, at det skal prøves. Særligt, hvis du også er lidt af en hyggefrans, som stadig gerne vil se godt ud!

diesel-joggjeans

På billederne har jeg forsøgt at vise dig, hvordan de kan dresses op og ned og bruges både med jakke og med t-shirt alt efter det look, du er ude efter.

joggjeans-diesel

Jeg er meget glad for t-shirten i den vildt smukke bordeaux farve og peace symbolet, som gør den lidt rå. (fås her – og lige nu er der Black Friday tilbud -30% på den).
Herunder er der skruet op for looket med en fed bluse i sølv, som kan bruges både til hverdag og til mere festlige lejligheder. Den er super stram og har en meget flot halsudskæring. Den koster 699 kr. også hos Diesel, men lige nu er der også på den 30% BF rabat her.

skinzee-dieselDer er Diesel JoggJeans i flere forskellige modeller og fits (skinny, straight, super skinny og boyfriend). De er på hver sin måde cool både i de stramme og i de baggy modeller. Nogle er coatede og nogle har fede lynlåsdetaljer, andre er helt klassiske. Og så fås de typisk fra str. 23 til 34 og i flere forskellige benlængder.
Her skal du se, hvad der blev mine favoritter blandt de baggy joggjeans! Og behøver jeg at se, at de føles som et par joggingbukser at have på 🙂
Modellen hedder Krailey og jeg har valgt dem i en coated joggjeans udgave.

krailey-diesel-joggjeans

Pasformen er super, super fed – mere til den afslappede side end de super skinny, men meget cool med snøre i livet.
Jeg styler med et par flade støvler eller sneakers, og så selvfølgelig en hundesweater!!!!!!! Bemærk de to forskellige manchetter på ærmerne – det er jeg altså vild med.
Den er der 30% BF rabat på hos Diesel her.

De coatede modeller er lidt pricy, men de har også noget særligt over sig. De her ligger til 2.199 kr., men jeg har hørt noget om 20% Black Friday rabat hos Diesel her.

baggy-jeans

Har du endnu ikke prøvet et par JoggJeans, har du noget til gode.
Jeg er ganske overbevist om, at der er par helt perfekte par til alle, og når man først har fundet dem og er hoppet i dem første gang, så ved man det – for så har man ikke lyst til at tage dem af igen 😉 Du kan få overblik over alle modeller og styles hos Diesel.com her.

Kærlig hilsen Jeanette

T H E   E N D

jeans

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *