De nye modetrends

De nye modetrends

Naja-lauf-vinter-2016

I sidste uge var der modemesse, og jeg var forbi og se lidt på de nye trends, som kommer til efterår og vinter. Så kan du allerede i hovedtræk se, hvad vej stilen går, og hvad du kan gå efter og holde godt fast på i din garderobe.

Fra den dygtige danske designer Naja Lauf har jeg fået lov at vise det øverste lookbook billede for A/W 2016, som jeg synes viser nogle af de stærkeste tendenser på fineste vis. Mønstrede prints og løstsiddende kjoler og toppe er nemlig noget, vi kommer til at se rigtigt meget af. Så kan de altid styles med et bælte som her.
Cowboystøvler og det lyse læder understreger looket, som helt klart har tråde tilbage til 80’erne.

rabens-saloner-taske
Mange styles kommer også højere op i halsen, og der er blondebesætninger lidt a la Det lille Hus på Prærien. Når det kommer til Naja Lauf, og hendes andet og mere modeprægede mærke N.1, er der altid tale om lækre stofkvaliteter og små fine detaljer som stofovertrukne knapper.

Her er samme stof som kjolen i en skjorte, som igen viser stilen med højde i halsen og detaljer foran.

naja-lauf-skjorte

Vi kommer også til at se flere sløjfer i halsen som her på denne skjorte fra Moliin, som jeg også er ret vild med. moliin-skjorte-sloejfe

Det hele har et meget casual og ind imellem hippieagtigt look, som de flagrende kjoler og tunikaer  – her fra Moliin og Rabens Saloner.

Moliin-kjole-moenster

moliin-tunika

 

rabens-saloner-vinter-2016
I starten gik jeg rundt på messen og var lidt skeptisk på det hele, men langsomt voksede stilen hos mig, da jeg kunne se det mere sammenhængende look for mig. Nu kan jeg næsten ikke vente med at iføre mig et par korte cowboysstøvler og en blomsteret kjole! Eller en nederdel med vidde i den lange længde, der går ned under knæet med et skjorte med bindebånd. 

Her et par korte cowboystøvler fra Rabens Saloner i blå. De fås allerede nu i sort, og jeg er stærkt fristet!

rabens-saloner-cowboystøvler

Selvom vi slet ikke taler modefarver længere, som i gamle dage – og heldigvis for det – så var der alligevel nogle farver, som dominerede kraftigt.

Blå er uden tvivl det nye sort! Farven var alle steder og dominerede basistøjet.
Grøn i forskellige douce nuancer er også dominerede.

groen-vintermode-2016
Rustrød i alle nuancer bliver kæmpestort! Fra den helt lyse og nærmest udvandede nuance, over en brændt orange til helt mørk.

Frakken her fra Baum und Pferdgarten er et godt eksempel på både farven, men også på de mange lange frakker, vi kommer til at se. Der kommer også masser af strik, det er jo efterår og vintertøj, og også mange lange og vamsede trøjer og strikjakker som nederst fra Graumann.

baum-pferdgarten-frakke-rust

 

graumann-strik
Der er jo altid mange andre detaljer, der var fx også en del pels og korte skindjakker i bikerstil, og heldigvis er mode i dag jo meget individuel, men jeg håber, at du her har fået lidt inspiration til dit kommende look.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.