i /
To lækre salater med white cheese salatost

To lækre salater med white cheese salatost

Mad /
REKLAME FOR TAVERNA Egentlig er jeg ikke så tit vild med færdigfremstillede løsninger, men jeg vil gerne lige slå et slag for denne her salatost med færdiglavet dressing, som Taverna kan sendt til mig. Salatosten kan sammenlignes med feta, men er meget mindre salt, og mere mild, cremet og sofistikeret…
Asiatiske kyllingedeller med spidskål og nudler

Asiatiske kyllingedeller med spidskål og nudler

Mad /
Her får du en opskrift på en super sund og lækker hverdagsmad med et asiatisk tvist, som ovenikøbet er nem og ret hurtig at lave. Kyllingedeller krydret med chili, hvidløg, ingefær og fiskesauce, der smager vanvittigt godt, hvis jeg selv må sige det. Dertil sauteret spidskål med lidt løg og…
Holmegaard julecookies

Holmegaard julecookies

Mad /
Jeg elsker cookies og især, når de er lune og nybagte, så det var bestemt meget velkomment, da Holmegaard var så søde at sende både opskrift, færdigblandede ingredienser og opskrift til mig på julecookies. Og så endda i deres nye opbevaringsglas, som jeg i allerede havde forelsket mig…
Pomeransstænger – nu med appelsin!

Pomeransstænger - nu med appelsin!

Mad /
Da jeg var barn, lavede min mor ofte pomeransstænger til jul, som jeg syntes var nogle af de lækreste og fineste julesmåkager, der fandtes. På et tidspunkt gik de i glemmebogen, og nu kan min mor ikke finde opskriften, selvom hun har ledt overalt. Jeg har søgt på nettet, men det er ikke ligefrem…
Lækker marcipankonfekt i en fart!

Lækker marcipankonfekt i en fart!

Mad /
reklame for Odense Marcipan! Når det skal gå stærkt med den hjemmelavede marcipan, så er det, at træstammerne bliver min bedste ven! Nogle gange er der bare ikke tid at lave så mange varianter og overtrække og pynte hvert enkelt stykke, men den hjemmelavede konfekt vil jeg alligevel ikke gå på…
Toves hjemmelavede æbleskiver!

Toves hjemmelavede æbleskiver!

Mad /
Hjemmelavede æbleskiver er bare noget andet end dem på frost - og så er det meget lettere at lave, end man måske går og forestiller sig. Jeg har for alvor fået mod på det med min veninde Toves opskrift, fordi de kan fryses uden at klaske sammen efterfølgende. Desuden er der super nemme, fordi…
Ristede rosenkål med parmesan – som ret eller tilbehør

Ristede rosenkål med parmesan - som ret eller tilbehør

Mad /
Kål er sundt og smager fantastisk både råt og tilberedt, hvis du spørger mig. Det er fyldt med kostfibre, som mætter, og vitaminer og mineraler, der styrker vores immunforsvar - så bør vi spise så meget af, vi orker. I går lavede jeg en ret med rosenkål, som burde få tænderne til at løbe…
Klassisk hjemmelavet rødkål

Klassisk hjemmelavet rødkål

Mad /
Hjemmelavet rødkål er ikke hverken tidskrævende eller svært, men tværtimod sjovt og hyggeligt at lave selv. Dels synes jeg altid, der er noget dejligt i at have lækre råvarer i hånden, og jeg kan stå og nyde mønstrene i kålen og blankheden, når det bliver varmet op i smørret. Madlavning…
Ristede rosenkål med parmesan – som ret eller tilbehør

Det skal man vide om parmesanost!

Mad /
Forleden var jeg inviteret til en fin event om parmesanost! Det kan vel ikke være så kompliceret, tænker du måske, men der er faktisk nogle ting, som er værd at vide om netop det emne! Jeg blev i alt fald klogere, så jeg tænker, at det er værd at dele videre med dig her på bloggen. Allerførst…
Græskarsuppe med fyldt pasta!

Græskarsuppe med fyldt pasta!

Mad /
I går lavede jeg græskarsuppe for første gang i mit liv! Egentlig lidt mærkeligt, at jeg aldrig har prøvet det før, da jeg elsker supper og ofte laver det i let af vinteren. Måske er det den lidt fade smag af græskar, der ikke tidligere har inspireret mig, men nu skulle det prøves. Også fordi,…

Vind to fantastiske Globalknive!

Filorga Time-Filler

Januars læserpræmie er en perfekt håndsrækning til en sund start på året. Den store grøntsagskniv, der gør det til en leg at snitte og skære ud - og den nye fine Mini Chopper, der hakker på handy vis og også er smuk på bordet!
VÆR MED i lodtrækningen her

Seneste indlæg