Under my skin på Bellevue Teatret

Under my skin på Bellevue Teatret

Nu bliver det en lille smule lokalt, for lige i nærheden af, hvor vi bor, ligger det fine Bellevue Teater tegnet af Arne Jacobsen. Det blev indviet i 1936 og betegnes som et af arkitektens hovedværker og blandt de bedste Bauhaus-bygninger herhjemme – og er altid et besøg værd.

Som noget helt unikt kan den originale tagkonstruktion skydes til side, så man ser op i den åbne himmel. Forestil dig, som vi gjorde for et par år siden, slutningen på en Søs Fenger koncert, hvor taget forsvinder på den lune sommeraften til tonerne af “Du er”.

For Sten og for mig har teatret en ekstra betydning, fordi vores bryllupsbilleder – pga. silende regn – blev taget inde på teatret. Se bare her, hvor Nord og Syd på væggen viser vejen til teatergæsterne. Vi er tilbage i 2008, så der er nok sket lidt med os siden, men teatret vil forhåbentlig altid være det samme.

34_dsc0174_bw-1

I går var vi der endnu en gang – og det var egentlig dét, jeg ville fortælle – for at se forestillingen Under My Skin med Flemming Enevold som manuskriptforfatter og i hovedrollen som Frank Sinatra. Jeg har simpelthen 100% med fra første sekund, og jeg elskede hans sang og det fantastiske orkester, der fremførte store sange fra Frank Sinatras karriere og fra den amerikanske sangskat. For mig var det ren fryd at lytte til numre som Cry me a river, Fly Me to the Moon, The Lady is a Tramp m.fl.

Havde det været for hans og orkestrets præstation alene havde det være seks stjerner her fra mig. Samlet lander vi måske på de fire, men sange og musikken er det er det hele værd! Forestillingen fortæller om Sinatras liv, op og nedture og hans ikke altid lige charmerende personlighed. Øvrige medvirkende er Johannes Nymark, som sønnen Junior, der er velsyngende, men mere poppet og moderne og mangler faderens originalitet, Marie Askehave som ekskonen Ava Gardner og Bjarne Henriksen som producenten Smiley med forbindelserne til mafiaen. De er med for at binde historien om Sinatras liv sammen, men det er for musikken og Enevolds skuespil og ikke mindst sang, man skal se forestillingen. Hold op, hvor er han dygtig.

 

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *