Næsten sejlklare!

Næsten sejlklare!

Som jeg skrev for nøjagtigt 16 dage siden, var vi begyndt at se på båd! (du kan læse indlægget her). Siden har der været fuld fart på med ansøgning om havneplads, research på bådtyper, motorer m.v. – og at lære at kunne gebærde os på havet, for vi er jo totalt nybegyndere, hvad sejlads angår.

Heldigvis har vi et godt netværk og masser af søde og velvillige mennesker at trække på i processen. Og det har virkelig været en intens proces, hvor der er meget at lære og finde ud af.

På de sidste 16 dage har vi:

1. besøgt en lang række havne (Vedbæk, Rungsted, Hundested, Brøndby, Havneholmen, Svanemøllen, Roskilde – blot for at nævne nogle) og set mange forskellige både. I tirsdags købte vi så en båd!

2. taget motorbådscertifikat i går begge to (så nu kan jeg fx binde diverse knob, manøvrere ved mand over bord og kende de vigtigste bøjer og mærker samt regler for færdsel på havet – er lidt stolt). De var i øvrigt meget grundige hos Dansk Speedbådsskole på Amager. Som du kan se på billedet fra kurset i går, er vi allerede ret glade for at sejle! 😉 Forrest står Patrick, som var en fremragende underviser!

speedbåd-certifikat

3.  fået en aftale om en gæsteplads i Skovshoved Havn for resten af sæsonen. Hurra!!!!

Vores valg faldt til sidst på en nordisk båd, en norsk Askeladden 705 fra 2007. En klassisk model med teakdørk og rigtig velindrettet og med god plads indeni.
Her står den og venter på at blive klargjort og fragtet over til os. Faktisk skulle den efter planen lande på vores bryllupsdag den 23. august! Det er da lidt romantisk ♥

askeladden-705

Nu glæder jeg mig selvfølgelig til at gøre båden fin indeni og indrette den og gøre den til “vores”. Jeg har allerede kig på nogle fine puder m.v. og glæder mig til at vise resultatet en gang i august. Indtil videre har jeg slået stilen an og bestilt en måtte! Så nu begynder alt det sjove! 🙂

Pappelina-viggo

Hvis nogen af Jer har erfaringer og gode råd omkring indretningen, og hvad man har brug for på sådan en motorbåd, så skriv meget gerne.

 

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

2 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Hej Jeanette
  Jeg har ikke været så aktiv på nettet og har slet ikke fået fulgt med – men stort TILLYKKE med jeres båd og alt hvad der følger med 😊 Hvor er den flot og lækker, den får I helt sikkert mange gode oplevelser i. Hvor er det dejligt for jer, at alt er gået op i en højere enhed – der er ikke langt fra ord til handling hos jer😊

  God vind derude 😊

  Kh Birgitte😊

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Birgitte,
   Jeg håber, du har haft en dejlig ferie 🙂 Og velkommen tilbage.
   Ja, det går stærkt hos os, når vi først har sat os noget for. Det får vi faktisk meget “ros” for, ikke mindst blandt de unge i familien. De synes, det er fedt, at vi “bare gør det”.
   Nu bliver det super spændende, hvordan det kommer til at gå, og hvor hooked vi bliver på sejleriet. Der kommer helt sikkert mere her på bloggen.

   Håber, du får en skøn dag 🙂
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *