Mine egne juleønsker

Mine egne juleønsker

Har du fundet nogle gode gaveønsker til jul? Eller mangler du en god idé til en kvinde i dit liv – eller måske til din egen ønskeseddel?
Her får du mine julegaveønsker i år.

Jeg fik aldrig Malene Birgers skønne bog Home & Work, men nu er der kommet en ny, Move & Work, som jeg gerne så ligge hjemme hos mig. Den er udsolgt de fleste steder, men jeg har hørt, den evt. kan fås i Malene Birger butikken i København. Den koster 500 kr. hos Saxo.com.

Move and Work

Jeg ønsker mig næste altid noget godt grej til køkkenet. I år er mit store ønske en stor bradepande fra Scanpan (de er for lækre og supernemme at rengøre) – og jeg har endda fundet et super tilbud på Lavpris.dk til 549 kr. (nedsat fra 1.349).

Klik på billedet, for at lukke vinduet

 Fra mit arbejde er jeg så heldig, at jeg allerede har fået en stor og en lille Blomsterberg kasserolle med kobberbelægning. Efter at være gået over til induktion er de hårdt tiltrængte. De er super lækre og gedigne og koster 270 og 550 kr. på Blomsterberg.dk.

Det er altså bare lækkert med et tørklæde i en fed kvalitet. Fra min egen shop ønsker jeg mig et af de nye store luksustørklæder fra Mojo. Måske dette med kronhjorte til 879 kr.

mojo-tørklæde-kronhjort-135x180
Et tilbagevendende ønske fra mig er min yndlingsblush fra Youngblood i den smukke lyserøde farve Tulip. Fås til 169 kr. hos Nicehair.dk.

Youngblood Crushed Mineral Blush 3g - Vælg Farve

En god mascara er næsten også altid at finde blandt mine juleønsker. I år kunne jeg godt tænke mig fx at prøve denne prisvindende Volume Effet Faux Cils mascara fra YSL. Matas har den til 255 kr.

YSLVolume Effet Faux Cils 1 High Density Black

 

Skulle jeg komme med et dyrt og ublut ønske (der sker aldrig noget ved at drømme), så det være denne Jerome Dreufuss mini Bobi taske i sort python. Fås hos Milium.dk til 6.400 kr.

2209

 

Og så lige lidt ned på jorden igen! Jeg er altid glad for Tromborgs Bath & Shower med aromaterapi. Den spreder en velduft i badet, som man vitterligt kun kan blive glad og tilfreds over hver eneste morgen. Mine favoritter er lavendel og ginger. Hos fx Magasin til 180 kr.

Tromborg Bath & Shower Lavender 200 ml.

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *