Jeg har fundet en ny model!

Jeg har fundet en ny model!

fiat-500-blog
Det var ikke uden en lille smule blødende hjerte, at jeg i sidste uge skilte mig af med min lille fine Fiat 500 C til fordel for en ny og mere rummelig og praktisk model. Med en webshop og varer og kasser, der skal på posthuset, slog den lille rappe Fiat ikke længere til – og så gik jagten ind på den helt rigtige og værdige afløser.

Der skulle være plads og bedre adgang til at få tingene læsset ind – men den skulle stadig være fiks og feminin og ikke alt for djævelsk stor. Som det sikkert gælder for rigtigt mange kvinder, så betyder designet en hel del (alt, næsten), og efter at have vendt mig om flere gange, når jeg så en Nissan Juke komme kørende, var det dén, pilen pegede på. Den deler nok vandene, for den skiller sig ud fra mængden, men jeg er netop vild med det unikke svungne udseende. I mine øjne er den en oplagt pigebil, hvis man har brug for noget lidt større at køre i.

Jeg var egentlig fast besluttet på, at jeg denne gang skulle have en sort bil. Da jeg så kom ud til Autonorden i Kastrup og så denne her styling i hvid med sorte fælge og kromdetaljer, var jeg solgt med det samme. Det skulle være dén – og den var da også meget mere feminin i hvid!

nissan-juke-2

Uden at gå i detaljer, for det kan jeg slet ikke, så ved jeg dog så meget, at Nissan satsede stort og på et meget tidligt tidspunkt på denne type biler, de såkaldte urbane crossover’e. Til stor skepsis for mange, men i dag er de jo kongerne af den bilklasse bl.a. også med den noget større Qashqai.

Juken er proppet med udstyr og fede detaljer, indbygget navigation, stort bagagerum, hvor sæderne let kan slås ned, sædevarme, klimaanlæg, nøgleløs betjening –  for at nævne noget af det, der betyder noget for mig. Det mere tekniske går jeg ikke så vildt op i, men jeg kan sige, at den kører godt, komfortabelt og rapt. Og så er jeg pludselig kommet op og har fået det store overblik!

Det skal lige siges, at Nissan Juke kan styles og kombineres på et hav af individuelle måder, så den totalt kan ændre udtryk og gøres både feminin og maskulin. Jeg var bare super heldig, at den helt rigtige konfiguration stod og ventede på mig ude i Kastrup. Derudover kunne de tage min Fiat 500 i bytte, så det tog ikke lang tid at få den sag klaret.
Til sidst må jeg sige, at det også var helt fint og forfriskende med en kvindelig salgsansvarlig, der forstod, hvordan jeg så på sagerne. Så jeg kan bestemt anbefale Autonorden Nissan og Fiat i Kastrup, hvis det skulle være aktuelt.

Du kan i øvrigt selv prøve at designe din personlige Nissan Juke her.

nissan-juke

6 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  WOW…tillykke Jeanette – den er dælme lækker – og selvom den er meget kvindelig, er den også lidt råsej 🙂 Den skal du nok blive glad for.
  Jeg elsker ny bil – duften er helt fantastisk (nok også en kvindeting) 🙂

  Hav en dejlig dag.
  Kh, Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Du har ret, Birgitte – hvor tit er det lige i livet, at man får en helt ny bil! Glad for, at du kan li’ den 🙂

   Du må også have en skøn dag.
   KH Jeanette

   Svar
 2. Mette / StyleStories
  Mette / StyleStories says:

  Super cool, tillykke med den! Var faktisk selv ude at prøve Juke hos Autonorden for et par måneder siden, men jeg endte så med en Renault Kadjar (bror til Quasqai), som jeg fik for en uge siden og er lykkelig for. Ikke meget slår en spritny bil 😀

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Mette,
   Tillykke med DIN nye bil – Kadjar var helt sikkert også en af de modeller, som var med i front hos mig. Også super lækker.
   Kh Jeanette

   Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Tusind tak, Jannie – jeg er glad for, at du også kan se det feminine i den 🙂
   Kh’er Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *