Hvis vi bare alle gav en ti’er!

Hvis vi bare alle gav en ti’er!

julemaerke-til-og-fra

I juletiden skærer det nok de fleste af os lidt ekstra dybt i hjertet at tænke på både de forældre og børn, hvor der ikke er meget at rutte med til gaver, pynt og lækkerier.
Først og fremmest tænker jeg på de uskyldige unger, men det må heller ikke være den rareste følelse som forælder at være landet i en situation, hvor det er svært at give sine børn, det man gerne vil.

 Hvert år til jul vil jeg derfor gerne gå foran og give lidt selv – og selvfølgelig slå lidt på tromme for Mødrehjælpen og Julemærkehjemmene, som gør så meget for at hjælpe nogle af de børn i Danmark, som har det allersværest og er mest udsatte. Dem, som er fattige, føler sig udenfor, bliver mobbet eller har et skævt forhold til kost og ernæring. Der skal så lidt til  og hvis vi bare allesammen gav en ti’er ville det gøre en verden til forskel.

Sammen kan vi gøre en forskel – og DIN hjælp betyder noget! Om det så bare er ti kroner.
Og glem ikke, at det også giver varme i vores egne hjerter, når vi støtter andre!

julemaerkehjem

SÅDAN KAN DU HJÆLPE!

Irmas blad Krydderiet er normalt gratis, men koster 10 kr. i denne måned, så går ubeskåret til Mødrehjælpen. ♥

Du kan også (som jeg selv har gjort – walk the talk, som man siger!) give et valgfrit bidrag på Mødrehjælpens Juleindsamling her. Bare et lille beløb – det behøver ikke være mere, end en pose æbleskiver eller en rulle marcipan koster. Hvis du har lyst, kan du bruge funktionen til dele det på Facebook bagefter, så du også giver opfordringen videre. ♥

julemaerkehjem-til-og-fra

Julemærkehjemmene hjælper udsatte børn året rundt, og de har traditionel fået mange af deres donationer – som de er 95% afhængige af – gennem julemærkerne. Julemærket blev opfundet i 1903 af postmester Einar Holbøll for at samle penge ind til børn med tuberkulose. Breve sender vi jo nu bare ikke så mange af mere, men til gengæld er jeg vild med ideen om at bruge mærkerne til alt muligt andet. Fx til bordkort eller til-og-fra kort. Du kan også købe julemærkehjemmenes fine færdiglavede gavemærker og flere andre ting her.
Selve julemærket får du på posthuset og i de fleste dagligvarebutikker. ♥

Ligesom til Mødrehjælpen kan du også støtte med et beløb fra 100 kr. og opefter til Julemærkehjemmene lige her. ♥

postbud-julemaerke
Vi slutter med denne glade og fine træfigur fra Kay Boyesen, som er inspireret af julemærkets opfinder Einar og er en relancering fra tresserne.
For hver solgt eksemplar af Einar går de 25 kr. til Julemærkehjemmene.
Du kan købe den og læse mere om historien bag her hos Kop & Kande. ♥

Som du kan se, er der mange muligheder for at støtte vores egne udsatte familier – det kræver bare et klik at varme både andres og ens eget julehjerte ♥♥♥♥♥

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *