GLÆDELIG JUL

GLÆDELIG JUL

11204452_924839514220583_320430210330712920_n

Jeg ved godt, at I sikkert har alt muligt andet at lave end at læse blogs – og jeg har egentlig også andet, som jeg burde lave, end at sidde her og skrive. Men jeg MÅ altså lige ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul. Jeg håber, den må blive varm, hyggelig og dejlig.

Juleaften er så ladet med minder, og alene julepynten bringer alle årene, og dem, som ikke er her mere, frem i erindringen for mig. Jeg har pynt helt tilbage fra mine oldeforældre og bedsteforældre. Den gamle dyrebare glasnisse ligger i en gammel dadelbøtte fra 1979 fra min farmor og farfar. Når jeg tager den gamle bøtte frem, er jeg tilbage i deres køkken og sammen med dem. Jul er om noget minder og tråde tilbage i tiden – og det er også nye tråde frem i tiden, som vi selv er med til at skabe. Noget skal være, som det altid har været, opskrifter, traditioner og julepynt går fra generation til generation, og vi er selv med – måske uden rigtigt at tænke over det – til at skabe nye traditioner.

Jeg håber, at du også vil tænke med glæde på dine minder i aften – måske din barndoms jul og dem, der var en gang. Uden dem ville aftenen ikke være helt den samme. Og uden dig ville de ikke blive de samme fremover.

juletræ-kelimtæppe

 


0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *