Glædelig 1. december – fra min nyvundne frihed!

Glædelig 1. december – fra min nyvundne frihed!


julepyntRigtig glædelig 1. december ♥
Jeg håber, du nyder dagen og mærker julestemningen komme krybende. Det gør den ekstra meget her hos mig i år – for ud over at være den 1. december er det mit vedkommende også min første dag i “friheden”. Ikke fordi jeg er blevet skilt (gud forbyde det) eller sluppet ud af spjældet (den tanke nåede forhåbentlig ikke at strejfe dig) – men simpelthen fordi, jeg har lukket min webshop i går!

I dag skal jeg IKKE nå posthuset, jeg skal ikke pakke ordrer og printe pakkelabels – næ, jeg har såmænd fundet lidt af yndlingsjulepyntet frem, og om lidt skal jeg til blomsterhandleren efter mos og ler og sager, så jeg kan få et kalenderlys og en dørkrans stablet på benene.

julestemning

***

Inden, jeg fortæller lidt mere om alt det med webshoppen, så skal det jo selvfølgelig handle om jul. Derfor har jeg drysset lidt billeder ind imellem her fra mit spæde julehjem.
Jeg pynter langsomt op, og jeg elsker at finde lidt frem hen ad vejen og nyde hver lille ting, som kommer frem af gemmerne. Vi mennesker husker jo i virkeligheden ikke fantastisk godt. Hvis du spørger mig, hvad jeg lavede for 14 dage siden, vil jeg sandsynligvis ligne et stort spørgsmålstegn. Men julen er fyldt med gentagelser, kontinuitet og minder, og måske derfor betyder den ekstra meget.

gamle-julenisserMit julepynt rummer det hele – arvestykker 3 generationer tilbage, gaver fra kære mennesker, ting, jeg har købt særlige steder, det umoderne og alt for kiksede, som bliver i kassen, og lidt nyt hvert år for at markere denne særlige jul. Billederne, jeg har drysset ud over dette indlæg, er lidt stemning fra den begyndende juleoppyntning hos mig. Ting, som bare skal frem til jul som de allerførste.

nordstjerne-julepynt

Men tilbage til markeringen af min første dag i friheden. Jeg har så meget respekt for alle, der er selvstændige og knokler med at bygge en virksomhed eller en butik op. Det er hårdt arbejde, og for mig, må jeg sige, at det blev for meget. Jeg har nydt at bygge en webshop op helt på egen hånd – faktisk er jeg også lidt stolt af det. Men efterhånden var der gået rigtigt meget drift i den – og jeg må erkende, at jeg egner mig bedre til at være kreativ og til at udvikle og bygge op, men derudover var det også bare blevet alt, alt for meget arbejde for én person.

 Nu skal jeg koncentrere mig om at blogge her på Voksenlivsstil, og det glæder jeg mig usigeligt til at få endnu mere tid og overskud til, for det er jo her, mit hjerte ligger ♥

by-nord-julepynt

I aften skal Sten og jeg ud og spise og fejre det nye liv, som jo også kommer til at smitte af på ham med en kone, som har meget mere tid, nærvær og overskud.
Han har været så utroligt støttende hele vejen igennem. Han bakker op om mine ideer, og de ting, jeg gerne vil – og han har udvist så meget forståelse for, at jeg har arbejdet rigtigt meget, også om aftenen. Når jeg ser tilbage på det hele, er jeg både forundret over, at jeg selv kunne klare det hele – men også over hans tålmodighed. Det skal man huske på, når man selv kører derudad – at der er en pris at betale for ens partner også.

i-believe-in-santaSåledes bliver vi alle klogere, og hvis vi ikke gør noget og tager springet og gør forsøget, så sker der i alt fald stensikkert ingenting.
Nu starter et nyt spændende kapitel for mig, hvor nye muligheder står åbne, men først og fremmest håber jeg, at det vil smitte af herinde på bloggen – både fordi, jeg har mere tid til at skrive, men også til at opleve, undersøge og afprøve endnu flere ting og give inspirationen videre ♥

Kærlig hilsen Jeanette

jul-guirlande

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

4 replies
 1. Eva Bacher
  Eva Bacher says:

  Jeg siger også tillykke! Det må være en helt overdådig fornemmelse af have lagt det gamle forsuttede liv ( ja altså undskyld det var lige det bedste jeg kom på – huskeren, du ved 🙂 og have nye muligheder. Nu kender du jo godt vejen men der må være en masse usikkerhed alligevel.
  Jeg er v at videreuddanne mig efter 20 år som sygeplejerske, og aner ikke hvad jeg kommer ud til når jeg forhåbentlig bliver færdig kandidat til sommer. Vil de ha en 50 årig? Er der overhovedet jobs? Nogen gange er det LIDT for spændende 😇😏😣men måske bliver det supergodt! Det gør dit også, der må være en der belønner en for livsmodet til at skifte bane midt i livet. Det burde der være….
  Har osse pynt fra 3 generationer. Har dog begrænset det til et naturtema i år, men familien er ikke tilfreds: ” Hvor er de kugler der plejer at hænge her?” “Hvor er englen?” Hmmm. Måske jeg kommer til at hente noget mere frem 📯🎄🎁🎅

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg says:

   Kære Eva,
   Mange tak, det er sødt af dig at skrive. Juleminderne betyder meget, og du må nok bøje dig og sikre kontinuiteten 😉 Jeg hepper på, at det skal frem!
   Hvor er det sejt af dig at videreuddanne dig. Selvfølgelig vil de have en 50-årig, vi er jo det nye GULD! Ønsker dig al mulig held og lykke.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *