En klassisk musikalsk juletradition

En klassisk musikalsk juletradition

For os er det efterhånden ikke rigtigt jul, før vi har været til julekoncert i Virum hos koncertpianisten Mogens Dalgaard, der sammen med sin søde hustru Anni, åbner det julepyntede hus for private koncerter i julen og nytåret.  Jeg er så glad for, at jeg for år tilbage blev introduceret til de klassiske hjemmekoncerter, som jo er noget unikt i Danmark, men ikke desto mindre var almindeligt før i tiden, da vi ikke svømmede over i underholdningstilbud og tv.

Koncerterne byder på klassisk musik og opera på et plan, hvor alle kan være med. Der er også populære musikstykker og julesange ind imellem. Prøv selv at lytte her og få en fornemmelse af, hvor stemningsfuld en oplevelse, det er, som rører hjertet og bringer julestemningen frem. Humor er der også plads til og gode fortællingerne mellem de forskellige stykker. Mogens Dalsgaard er nemlig ikke kun en dygtig pianist, men også en spændende fortæller, der gavmildt deler ud af sin store viden og mange oplevelser og anekdoter.

Koncerterne er åbne for alle, og du kan se datoerne og bestille billetter på Pianist.dk.
Jeg vil selv være der den 15. december, hvor vi har sat os på hele koncerten sammen med familie og venner og venners venner (Der er stadig et par ledige billetter, som du kan få fingre i ved at skrive til mig på voksenlivsstil@yahoo.dk).

Prisen for denne helt specielle og smagfulde oplevelse, hvor du kommer helt tæt på kunstnerne og det store Steinway flygel er 250 kr.

TV2 Nyhederne har også været på besøg, og du kan se reportagen her:

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Kære Jeanette

  Sikke en dejlig familie-juletradition – det oser af hygge og stemning. Havde det ikke været for afstanden fra Århus til Virum en hverdagsaften, havde jeg været meget interesseret.

  Rigtig god fornøjelse.

  Kh, Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *