Eataly i Illum

Eataly i Illum

eataly-illum-kaelderen

Måske har du allerede været fordi det nye Eataly i Illum – måske bor du langt væk, men hvis du skulle komme i nærheden af Strøget i København, så smut en tur ind hos Illum, hvor det nye italienske mekka nu fylder det meste af underetagen.

Eataly er et italiensk madkoncept, som er startet i Torino for 10 år siden og som nu findes flere end 30 steder i verden fra Milano til New York og nu altså også i København.

Der er tre spisesteder at vælge imellem – La Pizza, La Pasta og La Rosticceria – og du kan også bare tage en kop kaffe eller et glas vin, når du har brug for en pause i shoppingen. Du bestiller bare maden og vælger en siddeplads ved et af bordene eller de hyggelige langborde.

eataly-illum-spisestederJeg synes, stemningen er behagelig dernede (akustikken er også god) – og så kan man hygge sig med at kigge på alle de italienske lækkerier. Du kan handle alt fra grøntsager, kød, oste og mejerivarer til alverdens italienske specialiteter, øl, vine, chokolade, italiensk is m.m. Og så er der naturligvis pasta, risottoris, tomatsaucer og olivenolier i hyldevis, og det er også stedet, hvor man kan sammensætte en lækker italiensk gavekurv, der nok skal vække begejstring.

eataly-illum

Skal du bruge en god flaske vin eller en anderledes øl til dine gæster – så har Eataly også et godt udvalg!

specialiteter-illum
Har du, som sagt, ikke allerede været der, så synes jeg bestemt, at Eataly er et besøg værd – og et must-see, når det nu er kommet til Danmark.

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *