Nr. 2 er også godt!

Nr. 2 er også godt!

I dag er jeg blevet en oplevelse rigere. Vi har været til WTA-tennis i Båstad og se Caroline Wozniacki spille finale.

Min kære mand fik den idé, at vi skulle benytte lejligheden, når vi alligevel var på vej over til vores broderland (det vender jeg tilbage til, for lige nu befinder jeg mig på det mest hyggelige sted, jeg længe har været).

Jeg er ikke glødende tennisfan, men jeg kan godt lide at se en kamp på tv ind imellem,og det var da en kæmpe ting at opleve det hele i virkeligheden og se vores danske tennisstjerne.
Hende synes jeg godt, at vi skal være stolte af, også selvom hun bestemt ikke var i hopla i dag (hvem kan også være det hver dag?).
Hun tabte finalen, men det gjorde faktisk ikke så meget (ikke for mig i alt fald, og hun klarer sig nok uden præmiepengene).

Jeg tog nogle fede billeder med mit kamera, men har glemt kortlæseren…så nu bliver det et billede fra telefonen. Men det er bedre end ingenting – ligesom det er bedre at blive nr. 2 end slet ikke at være med.

caroline-wozniacki

Jeg sad faktisk undervejs i dag og tænkte på, at det ikke betød særligt meget for mig, om hun tabte eller vandt, for det ændrede ikke på selve oplevelsen af at se to så dygtige spillere.
Heller ikke selvom det blev mega regnvejr og kampen blev udsat i 2½ time. Så fik vi talt med nogle søde mennesker og kigget lidt på den tilhørende messe (og spist kage).

Der var i det hele taget en kæmpe ja-hat på hele vejen igennem! 🙂

Hvordan kan det mon også være, at det kun er nr. 1, der rigtigt tæller. Min mand bliver fx trist, når hans fodboldklub “kun” bliver nr. 2 i Superligaen. Jeg synes, det er flot at blive nr. 2 – eller nr. 3 for den sags skyld.

Det kan da godt være, at Caroline aldrig har vundet en grand slam-titel, og at hun selvfølgelig taber kampe undervejs. Men skal det ødelægge alt det fantastiske, som hun udretter?

Når man kritiserer folk, og det KUN er nr. 1, der duer, så er man måske også dybest set utilfreds med sig selv? Jeg kommer til at tænke på et råd i bogen Projekt Lykke (læs mere her):

Lad ikke det bedste stå i vejen for det næstbedste
.

Hvorfor ikke bare gøre sit bedste, men grundlæggende være tilfreds med tingene, som de nu en gang er.

I dag valgte jeg at glæde mig over at få en unik oplevelse på trods af ventetid, regn og regn og mere ventetid. Og jeg synes, at Caroline er fantastisk, også når hun bliver nr. 2. Og hvis hun er ok, så er jeg måske også ok med mine fejl og mangler – vi kan ikke alle være nr. 1, men det næstbedste er vel også godt nok?

Kærlig hilsen Jeanette

3 replies
  1. Nulke
    Nulke says:

    Hvor har du dog ret! Hvorfor skal vi altid kun hylde nr 1. Tænk hvor meget hun slider for at være led i toppen, respekt til Caroline! Og dejligt at læse det var en god oplevelse 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *