Blogger, læser, soulmates!

Blogger, læser, soulmates!

blogger-laeser-connection

Det her er en historie om at række ud efter hinanden, om gå ud over sine normale grænser, turde blotte sig og tage kontakt – om at lære hinanden at kende via internettet, fordi den ene blogger og den anden læser med og kan se, at hér en noget, som bare passer næsten for vildt sammen. Det viser måske også i den yderste konsekvens noget om, hvorfor det nogle gange kan være interessant at læse blogs – fordi, man kan finde nogen af spejle sig i og nogen, man kan connecte med og lade sig inspirere af.

***

Læseren hedder Birgitte Bonde og bor i Aarhus, bloggeren er selvfølgelig undertegnede, og vi to har i bedste god gammeldags pennevenindestil skrevet sammen igennem de sidste ikke mindre end to år og mødtes for allerførste gang i lørdags, hvor jeg var på weekend i Aarhus.

Jeg var så spændt, at jeg næsten ikke kunne sove aftenen før. Tænk, at vi nu skulle se hinanden i virkeligheden og hører hinanden tale. Jeg glædede mig vildt meget, og samtidig var jeg måske lidt nervøs for, hvordan hun ville se på mig nu, hvor det ikke længere var på skærmen!

Allerede, da vi tjekkede ind på hotellet i fredags var der den sødeste hilsen fra Birgitte i receptionen, som gjorde mig meget glad og rørt.
Du fornemmer nok allerede, at hun er et helt særlig sødt og betænksomt menneske ♥

peter-beier-gaveDet hele startede tilbage i november 2015, hvor Birgitte sendte mig en mail og spurgte om noget med nogle støvler, som hun havde set her på bloggen. Så var der hul igennem til en kontakt, der udviklede sig stille og roligt til en personlig korrespondance, hvor vi fortalte om os selv og vores liv og dagligdag.
Sidste år til jul kom det et lille niveau længere, da posten kom med en pakke fra Aarhus med lækre hjemmebagte småkager, og jeg sendte en halskæde den anden vej.
Nu, endnu et år efter, har vi så mødt hinanden i det virkelige liv! Og wow, sikke et fantastisk møde.

jeanette-birgitteImod mig kom en kvinde, der var præcis på samme højde som mig (hvis jeg ser lidt højere ud, skyldes det en lille snydehæl i mine sko), med samme bygning og samme stil, men også et menneske, som jeg følte mig 100% fortrolig og tryg ved fra første sekund. Så åben, betænksom og præcis så elskelig, som jeg kendte hende fra vores mailkorrespondance. Og Birgitte havde set helt rigtigt, for vi deler mange af de samme værdier og interesser og foretager os mange af de samme ting.

Sten sluttede sig til os, og for ham var det lidt af en oplevelse af se os sammen. Den første kommentar efter vores møde var, at nu havde jeg da fundet min aarhusianske søster!
Han var helt forundret over at betragte os sammen og konstatere, at selv vores retorik og gestik var ens.

connection-internet

Som blogger giver jeg hele tiden noget af mig selv, og jeg gør det med glæde. Jeg vil gerne give og dele ud af mine erfaringer, tanker og ideer, og vise mig selv og mit liv, sådan som det bare er.
At nogen kan genkende sig selv eller bruge bare noget af det, som jeg deler, gør mig så utroligt glad og stolt. Det glæder mig altid at få respons fra alle, der læser med og får lyst til at give mig noget tilbage.

Jeg véd, at det var et stort og usædvanligt skridt for Birgitte, da hun i sin tid besluttede sig for at række direkte ud til mig på mail. Hun stolede på, at jeg ærligt viste, hvem jeg er her på bloggen – og hun stolede på sin intuition, da hun fik lyst til at skrive en smuk og personlig fødselsdagshilsen til mig i 2016, der nok blev startskuddet for en dybere udveksling imellem os.
Jeg tog på den anden side imod den udstrakte hånd og ville også rigtigt gerne lære hende nærmere at kende. Billederne fortæller nok alt om, så er der skabt et bånd imellem os, selv på distancen, men nu i endnu højere grad.

soulmates

Jeg håber, at min og Birgittes historie kun lige er begyndt, og jeg håber også, at den kan inspirere andre til at kaste sig ud i det med alle parader nede, når der er et menneske eet eller andet sted derude, som man intuitivt føler sig forbundet med eller har lyst til at lære nærmere at kende. Det værste, der kan ske er, at det ikke bliver til mere end det – og det bedste der kan ske er, at du har set rigtigt, og du har en soulmate derude et sted, der kan berige dit liv. Min er i alt fald i Aarhus! ♥

Kærlig hilsen Jeanette

7 replies
 1. Eva Bacher
  Eva Bacher says:

  Så blev det en rigtig god aften med et både indvendig og udvendig smil. Jeg har også en langvarig personlig kontakt m en Beauty blogger jeg har fulgt i fem år,& en meget spirende med een relativt nystartet i samme genre. Det er rigtigt hyggeligt med snak om Beauty og så meget andet. Virtuelle venskaber kan faktisk en hel masse som jeg ihvertfald stadig kan dybt forbløffet over.
  Men samme gestik og så megen lighed. Det er alligevel lidt soulmate-agtigt. Den anden halvdel, som det græske sagn handler om. Hold fast på det; så mange ægte og givende kontakter danner man heller ikke gennem livet ❤️

  Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Sikke en sød historie som jeg er stolt over, at være en del af sammen med dig, kære Jeanette❤️ Jeg kan ikke andet end blive både rørt og stolt over at læse vores historie og hvor er jeg glad for, at du tog initiativ til, at vi skulle mødes og at du tilbage dengang i 2015 var lige så sød og imødekommende overfor mig, som du er nu😊Du kan ikke skrive det mere præcist og rammende – hvert et ord er så sandt, som det er skrevet og det er nøjagtigt, hvad jeg i sin tid faldt for, da jeg begyndte at følge dig og din blog – din ærlighed, åbenhed og din måde at formidle på, som er så nærværende og ægte. Og med en svarrate på 100% følte jeg mig altid velkommen i dit univers. Hvor er jeg glad for den og dig og hvor glæder jeg mig til vores fremtid sammen – min nye soulmate ❤️

  Svar
 3. Pia Trans
  Pia Trans says:

  Så dejlig en fortælling <3

  Din blog er nu også helt særlig, fordi den så præcist afspejler hvem du er – jeg sætter stor pris på din ærlighed og generøsitet, når du deler dit liv med os!

  Svar
 4. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup says:

  Wow, man bliver nærmest helt rørt – hvor må det være på én gang forunderligt og fantastisk! Dejlig fortælling 🙂

  Svar
  • Jeanette Hylleborg
   Jeanette Hylleborg says:

   Hej Trine,

   Tusind tak for kommentaren. Det ee altid så dejligt at få respons her på bloggen, og det varmer mig dybt i mit hjerte, at min og Birgittes historie vinder genklang hos dig, for det er netop en dejlig historie og bare endnu et bevis på, at vi ikke skal være bange for at række ud efter hinanden.

   Ha en skøn dag og tak igen.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *