VIND: Økologisk pleje fra top til tå fra Urtekram

VIND: Økologisk pleje fra top til tå fra Urtekram

Sponsoreret af Urtekram!
urtekram-oekoligsk-pleje

Hvad kan være mere passende end at kickstarte denne skønne sommerdag, og en ny uge, med en konkurrence med forkælelse fra top til tå med lækker økologisk bodycare fra Urtekram.
Du kan simpelthen være heldig at få ALLE de her produkter, når jeg trækker lod på fredag.

KONKURRENCEN ER SLUT – VINDEREN ER FUNDET!!!!!!!!! TILLYKKE TIL TINA KH.

Bodycare fra Urtekram er ren, økologisk hverdagsluksus af bedste kvalitet, og du kan desuden altid regne med, at produkterne fra Urtekram er uden silikone, parabener og syntetiske konserveringsmidler, at de er økologiske, veganske og fremstillet uden dyreforsøg.

Som du kan se, er der masser af lækker pleje til håret i form af shampoo, conditioner og leave in balsam med kokos. Der er også en bodylotion med kokosolie og hyalouron, en plejende læbepomade og en mild fugtgivende dagcreme, 2 skønne håndsæber – en uden parfume og en med en skøn rosenduft. Rosenduften får du også som shower gel. Endelig får du to wonderprodukter, som er perfekte her til sommer: En fantastisk blødgørende fodcreme og en gel til kroppen med aloe vera, som er en super god aftersun lotion.

urtekram-plejeprodukter

SÅDAN ER DU MED I LODTRÆKNINGEN!

Skriv i kommentarfeltet, hvad du ville glæde dig allermest til at prøve af de lækre bodycare produkter fra Urtekram. Det kan også være, at du kender et eller flere af dem i forvejen og vil anbefale dem. 

Jeg trækker lod blandt alle kommentarerne på fredag den 23. juni.

Præmien har en værdi på 580 kr. og indeholder:

 • Aloe Vera Shampoo: Giv dit hår masser af fugt og nyd duften af solmodne appelsiner. Fyldt med naturens egne fugtgivere, aloe vera og glycerin, der plejer dit hår let.
 • Aloe Vera Balsam: Solmodne appelsiner giver et strejf af friskhed, mens fugtmagneten aloe vera samarbejder med lecitin og glycerin for at give dig velplejet og luftigt hår, der er nemt at rede ud. Masser ind i håret og lad virke 2-3 min.
 • Aloe Vera Fodcreme: Nyd følelsen af virkelig forkælede fødder. Hurtig-absorberende Foot Cream med økologisk sheasmør, som nærer og beskytte dine fødder med en formel, der virker mod overdreven sveden og minimere lugt. Hyaluronsyre og diglycerini hjælper med at blødgøre tør hud og sprukne hæle.
 • Aloe Vera Gel: Gel med hyaluronsyre og hexapeptider booster dannelsen af kollagen og elastin, er ren økologisk fugtighed og næring til tør hud, med beroligende og helende effekt på dehydrerede eller beskadigede hudceller. Denne gel egner sig fremragende som aftersun-gel og er ligeledes god til solbrændt hud.
 • Kokos Bodylotion: Lavet med økologisk jomfru kokosolie og hyaluronsyre, som på naturlig vis tilfører næring og fugtighed til normal hud. Derudover har den en dejlig duft af naturlig kokossødme.
 • Kokos conditioner spray: Leave-in Spray Balsam med økologisk kokosnektar, som på naturlig vis bidrager til afbalanceret fugtighed og forebygger tørhed i normalt hår. Håret bliver let at rede ud og efterlades silkeblødt. Derudover får håret en dejlig duft af naturlig kokossødme. Sprayes i vådt eller tørt hår og vaskes ikke ud. Omrystes før brug.
 • No Perfume Håndsæbe: Hvis du gerne vil vaske dine hænder rene og bløde, så er sæben her perfekt. Aloe vera og glycerin sørger for bløde bobler fyldt med fugt til dine hænder, men der er sagt helt farvel til parfumen.
 • No Perfume Ansigtscreme: Let dagcreme helt uden parfume, kun REN fugt til din hud.
 • Rose Håndsæbe: At vaske hænder kan være en ren nydelse, når duften af roser strømmer imod dig. Så lad de bløde bobler fyldt med plejende aloe vera og glycerin vaske dine hænder rene og bløde.
 • Rose Showergel: Giv din krop opmærksomhed, mens du lader de bløde bobler fyldt med plejende aloe vera og glycerin vaske din hud ren og blød, mens du samtidig kan nyde duften af roser.
 • Lip balm med shea butter: Fugtende og plejende læbepomade med masser af hyaluronsyre og hexapeptid der sammen med shea og vanilje sikrer sunde læber.

Du kan se flere af Urtekrams mange plejeprodukter her.

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

87 replies
 1. Tina KH
  Tina KH says:

  Jeg takker mange gange og glæder mig til de gode sunde produkter:-)
  Så skønttttttt.
  Jeg vil også ønske en super god Sankt Hans aften og håber vejret arter sig.
  God weekend også:-)

  Svar
 2. Linda J
  Linda J says:

  Jeg bruger jævnligt produkter fra Urtekram, men har tilgode at prøve Aloe Vera Fodcreme, så den skal snart prøves.

  Svar
 3. Line Andersen
  Line Andersen says:

  Min fødder trænger virkelig til lidt forkælelse, så det vilke være lækkert med fodcremem ☝🏻

  Svar
 4. Marlene Høj
  Marlene Høj says:

  Det må være Kokos bodylotionen! Og så vil jeg rigtig gerne prøve leave in balsamen til min datters lange, smukke hår…

  Svar
 5. Malene R
  Malene R says:

  Hvis jeg vinder vil jeg især glæde mig til at prøve kokos bodylotion, da jeg elsker duften af kokos 🙂

  Svar
 6. Frederikke P.
  Frederikke P. says:

  Jeg ville glæde mig til at prøve “No Perfume Ansigtscreme”, da min hud flipper helt ud hvis der bare er den mindste smule parfume i.
  Jeg har prøvet hhv. Kokus Bodylotion og Kokos Conditioner Spray, og kan anbefale dem begge SÅ meget! Specielt leave in sprayen, som er så drøj i brug og gør håret nemt at rede ud og lækkert blødt 🙂

  Svar
 7. Pernille Høegh
  Pernille Høegh says:

  Jeg vil glæde mig eller mest til at prøve kokos bodylotionen, hvis jeg er den heldige vinder 😄

  Svar
 8. Miranda
  Miranda says:

  Jeg er mest spændt på fodcremen, hvis jeg bliver den heldige. Fødderne kunne virkelig godt trænge til lidt sommerforkælelse efter de mange traveture med barnevognen her i min barselstid 😊

  Svar
 9. Gitte Leth
  Gitte Leth says:

  Vildt lækker præmie;) jeg ville glæde mig mest til at prøve Aloe Vera gel’en. Har før brugt det fra andre mærker, og det er super godt til huden efter sol, især hvis den er blevet lidt rød…krydser alle fingre her;)

  Svar
 10. Tove B. Witt
  Tove B. Witt says:

  Jeg er bruger af produkterne i forvejen, men kokosprodukterne har jeg ikke prøvet endnu, så det ville være fantastisk.
  Aloe Vera gel er helt fantastisk. Ville elske sådan en sommer luksus pakke!

  Svar
 11. Tina KH
  Tina KH says:

  God formiddag,
  hold nu op så mange lækre produkter:-)
  Jeg vil elske især at benytte kokos bodylotion, fodcremen og den parfumefri ansigtscreme:-)
  Men alle Urtekrams økoprodukter er jo lækre og dem bruger jeg gerne med stor velvære:-)
  Vi handler allerede forskelligt af Urtekrams varer.
  Vil ønske dig nogle dejlige varme og solrige sommerdage og en dejlig Sankt Hans aften:-)
  Tina

  Svar
 12. Marianne Zeuner Schou
  Marianne Zeuner Schou says:

  Jeg vil glæde mig til den gode bodylotion fordi vi får selvfølgelig en helt fantastisk sommer som giver brun hud der kræver lækker lotion efter aftenbadet.

  Svar
 13. karina sørensen
  karina sørensen says:

  🌹🌺❤️ virkelig virkelig den skønneste gave & ikke mindst den allersødeste tanke fra dig Jeanette🌹🌺❤️ jeg har hørt om disse skønne produkter men har aldrig prøvet dem , men jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve hårplejeprodukterne & fodcremen 🌹🌺❤️ så jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber af hele mit hjerte 🌹🌺❤️ mange knus & tanker herfra RIBE🌹🌺❤️

  Svar
 14. Frk Hansen
  Frk Hansen says:

  Der er jo mange ting i den pakke jeg ville glæde mig til at prøve 🙂 Men dagcremen er jeg nok mest hooked på. Min hud er meget sart og jeg slår ud af det mindste spor af parfume, så vil så gerne prøve deres dagcreme og forhåbentlig ville den give pæn hud resten af sommeren 🙂 Jeg kender deres aloe vera gel og den er rigtig god også til myggestik og solskoldninger 🙂

  Svar
 15. Mai O.
  Mai O. says:

  Jeg ville vist glæde mig mest til at prøve deres dagcreme, den har jeg ikke prøvet før. Til gengæld køber jeg ofte produkter fra rose-serien. Mmm…!

  Svar
 16. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg says:

  Glæder mig mest til Kokos bodybalm 🙂 Vild med Urtekram’s produkter. LækkerLækker! 🙂 Håber!

  Svar
 17. Lone M
  Lone M says:

  Jeg kender ingen af produkterne, men er på udkig efter nye miljø- og kropsvenlige produkter, og ville det være lækkert med en lille sommergave et halvt år før jul 🎁

  Svar
 18. Camilla A
  Camilla A says:

  Sikke en skøn og toplækker præmie!
  Jeg glæder mig mest til at prøve fodcremen og så sommerklare fusser. 🙂

  Svar
 19. Henriette Christiansen
  Henriette Christiansen says:

  Kender desværre ikke til deres produkter.. men en af de ting jeg glæder mig mest til at prøve må være kokus bodylotion, for at se om den kan bekæmpe min ekstreme tørre hud på benene :-))
  God sommer!

  Svar
 20. Caroline
  Caroline says:

  Jeg vil glæde mig til at prøve Aloe Vera gel og ansigtscreme. Jeg bruger selv shampoo og håndsæbe fra Urtekram, og det er jeg ret så begejstret for.

  Svar
 21. Berit Hulgaard
  Berit Hulgaard says:

  Hvis de andre produkter er ligeså gode som håndsæben , vil jeg være super glad hvis jeg skulle være den heldige st vinde gaverne, en ekstra fødselsdags gave 🇩🇰🎁😉

  Svar
 22. Gitte Pedersen
  Gitte Pedersen says:

  Jeg vil gerne prøve forcremen da fødderne tit bliver overset. Og nu her i sommer ville det være rart at få dem smurt ind.

  Svar
 23. Mandi Ragnhild Anker Erlandsen
  Mandi Ragnhild Anker Erlandsen says:

  Jeg kan ikke undvære Urtekrams body lotion, da den giver perfekt og sund fugt til kroppen. Jeg har det godt med at vide at produktet er naturligt og økologisk! Vil gerne afprøve de snøre produkter i serien.

  Svar
 24. Miatilda A
  Miatilda A says:

  Jeg er vild med Urtekram. Bare navnet alene, er fantastisk. Jeg vil rigtig gerne prøve kokos cremen.

  Svar
 25. Iben hahne
  Iben hahne says:

  Jeg vil glæde mig vildt til deres aloe vera fodcreme. Jeg elsker i forvejen deres kokos showeroil❤️

  Svar
 26. Henriette Eriksen
  Henriette Eriksen says:

  Åhhh det lyder så lækkert det hele, men jeg ville glæde mig ekstra meget til at
  bade i Rose showergel 🌹🌺❤️

  Svar
 27. Lene
  Lene says:

  Body lotion med kokos og lipbalm 🌺 Dem har jeg ikke prøvet. Ellers er stor fan af deres håndsæbe, de er bare noget kønnere at have stående 😌

  Svar
 28. Camilla Kirstine Leth Vemmelund
  Camilla Kirstine Leth Vemmelund says:

  Jeg elsker at starte dagen med en lækker duft i badet og ville derfor nyde at bruge Urtekram produktet “Rose showergel” !

  Svar
 29. Sandra Sejer Petersen
  Sandra Sejer Petersen says:

  Ville helt sikkert glæde mig mest til at prøve kokos conditioner spray og bodylotion! 👌🏼 Alle produkterne ville falde i vildt god jord hos mig, sø jeg kunne få lidt selvforkælelse 🙊🍀

  Svar
 30. Annette
  Annette says:

  KOKOS produkterne da jeg i forvejen spiser kokosolie for min krop og så lige også ansigtscreme og ja ALLE produkter da jeg i forvejen er ret vild med URTEKRAMs produkter👍🏼

  Svar
 31. amalie m
  amalie m says:

  ALT MED KOKOS!! jeg er simpelthen helt forelsket i duften af kokos, så det glæder jeg mig til at prøve! 🙂

  Svar
 32. Susanne
  Susanne says:

  Hårplejen med Aloe Vera.Efterhånden som jeg bliver mere gråhåret, bliver mit hår mere og mere stridt og tørt og det er svært at finde et godt produkt til det.

  Svar
 33. Tilde D
  Tilde D says:

  Jeg er afhængig af fodcreme inden sengetid, lidt ligesom jeg heller ikke kan sove uden læbepomade 😉 derfor; en lækker fodcreme ville være et hit her…og selvfølgelig ville jeg også glæde mig til en lip balm;)

  Svar
 34. Annette Bjerrum
  Annette Bjerrum says:

  Så lækre produkter. Jeg ville glæde mig til at prøve Rose Bodyshampoo, da jeg elsker duften af roser.

  Svar
 35. Betina Zachariasen
  Betina Zachariasen says:

  Luksus….!! Elsker deres produkter… Især dem med kokos-duft…:) Har aldrig prøvet deres Lip Balm, så den vil jeg glæde mig meget til at teste, hvis man nu skulle blive den lykkelige vinder… Fingers crossed… Hav en rigtig skøn uge…;)

  Svar
 36. Jeanette
  Jeanette says:

  Jeg har tørt naturkrøllet hår og med alderen mere og mere tør hud og hår, så villeglædemig til at prøve hele pakken, da jeg endnu ikke har fundet “mit vidunder produkt ” det kunne være skønt om det var Urtekram.

  Svar
 37. Dorthe Bille
  Dorthe Bille says:

  Jeg er vild med Urtekram og glæder mig til at prøve den lækre Aloe Vera gel – har hørt den er fantastisk

  Svar
 38. Camilla m
  Camilla m says:

  Jeg ville glæde mig mest til at prøve leave in balsam spray med kokos duft. Jeg er vild med duften af kokos, den minder mig om sommer, sol og gode oplevelser 🙂 mit hår bliver altid tørt om sommeren, hvis jeg ikke er forsigtig, så måske denne kan hjælpe lidt ekstra 🙂

  Svar
 39. Line
  Line says:

  Jeg glæder mig meget til måske at kunne prøve shampoo og balsam med Aloe Vera. Jeg synes mit hår er svært at holde styr på her i sommervarmen

  Svar
 40. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen says:

  Jeg ville glæde mig mest til at prøve fodcremen med aloe vera. Det er en evig kamp for mig i denne sommertid, at undgå huden revner og sprækker på hælene især. Så det ville være fantastisk med et produkt der kunne hjælpe. Jeg tror ikke jeg har prøvet noget med Hyaluron på fødderne endnu, så det kunne være så interresant😊

  Svar
 41. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen says:

  Jeg anbefaler rosenprodukterne til sommervarmen – både rose og kokos er fra ayurvedaen kølende. Fodcremen ville være særligt spændende at prøve, da mine fødder får en del pleje året rundt – og om sommeren er det særlig tiltrængt :-).

  Svar
 42. Gitte Søndergaard
  Gitte Søndergaard says:

  Elsker kokos så den kender jeg👍😊 fødder overser jeg desværre i en travl hverdag, så vil glæde mig til at prøve fodcremen😊❤️🔅

  Svar
 43. Britta
  Britta says:

  Jeg ville nyde, at bruge det hele – men Aloe Vera gel og fodcreme lyder helt fantastisk 👌🏼👣😉

  Svar
 44. Maria
  Maria says:

  Helt klart ansigtscremen uden parfume. Den vil være perfekt, også til at have komme på huden inden man tager makeup på 😀

  Svar
 45. Birgit Ellehammer
  Birgit Ellehammer says:

  Kokosserien vil jeg gerne især gerne prøve, bruger nu kun kokosolie på kroppen mm – det er rigtig godt! 😊 Og så no perfume daycream 😊💚

  Svar
 46. Lone
  Lone says:

  Hmm….alt med kokos er fantastisk – men aloe vera gelen lyder lækker. Den ville jeg glæde mig til at prøve ( og det ville min datter med garanti også🌸)

  Svar
 47. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen says:

  Jeg kender allerede nogle af produkterne og de er bare super lækre. Jeg vil glæde mig til at prøve hårplejeprodukterne. En skandinavisk hår med naturkrøller trænger virkelig til god pleje her i sommerens varme dage.

  Svar
 48. Ilona london
  Ilona london says:

  Det er svært at vælge da jeg elsker alt med kokos👌🏻 Men aloe vera kunne også være lækkert at prøve🌱😀😀

  Svar
 49. maria Ørum
  maria Ørum says:

  Jeg kender flere af produkterne og er flittig bruger af aloe vera gel,den er fantastisk til næsten alt 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *