mandagskonkurrence: Vind flydende vitaminbomber fra Biotta

mandagskonkurrence: Vind flydende vitaminbomber fra Biotta

biotta-wellness voksenlivsstil-sponsVil du gerne sikre dig lidt ekstra grønt og vitaminer i hverdagen – og har du heller ikke altid tid til at juice selv – så er der en lille lækker genvej! Og du kan være heldig at få sendt 10 flasker flydende velvære i form af økologisk grøntsagsjuice fra schweiziske Biotta hjem til dig i denne uge.

Det er lidt af en historie, der ligger bag Biotta – for de såede de første økologiske grøntsager så langt tilbage som i 1931, før man overhovedet tænkte i begrebet økologi. Her har fokus fra starten være naturlige smagsoplevelser fra rene grøntsager. Dengang som nu er Biottas opskrift helt simpel: 100% økologisk, 100% grøntsager og ingen koncentrater, farvestoffer, berigelser eller smagsforstærkere.
I Danmark har de ovenikøbet fået det fine blå stempel af vores egen Urtekram, som har valgt at forhandle Biotta i Danmark.

biotta-oekologisk-juice

Vil du gerne smage?

VINDEREN ER FUNDET – TILLYKKE TIL CAMILLA VEMMELUND ♥

Skriv i kommentarfeltet, hvorfor du gerne vil vinde 5 x 2 flasker Biotta grøntsagsjuice.
Så er du med i lodtrækningen på fredag den 14. april.

VINDEREN FÅR:

2 x Wellnessjuice: Min personlige favorit! En mild og sødlige juice, som samtidig er en sporty tørstslukker med en smoothie-lignende konsistens tilsat 10% valle. Biotta Wellness er basseret på pære, appelsin, gulerod, ananas, rødbede og citronsaft, og juicen er mild og frugtig i smagen. Biotta Wellness er skøn efter træning og sammen med morgenmaden.

2 x Grøntsagscocktail juice: En cocktail af vitaminrige og velsmagende grøntsager, perfekt til dig der har brug for et ekstra skud grønt i hverdagen, hvor du måske ikke når dine 6 om dagen. Men også en skøn og forfriskende snack. Biotta grøntsagsjuice indeholder tomatjuice, rødbede, gulerod og sellerisaft og er krydret med rosmarin, løvstikke, paprika og havsalt.
Tip: Du kan også varme juicen og spise den som en let grøntsagssuppe til aftensmad.


2 x Gulerodsjuice: Hos Biotta henter man gulerødderne til den sødmefulde gulerodsjuice på markerne tæt ved Biottas produktion i Schweiz. For det betyder noget, at gulerødderne er helt friske og sprøde, når de nænsomt forarbejdes til den velsmagende og læskende drik, vi kender.

2 x Granatæblejuice: Det er ikke uden grund, for den smukke frugt er siden antikken blevet spist og presset til saft. Biottas granatæblesaft indeholder 27% granatæble. Dertil kommer pærepuré, aroniasaft og agavesirup, der sammen med hvid te understøtter den fantastiske syrligt-søde smag.

2 x Rødbedejuice: Laktofermenteret rødbedesaft der udover de daglige grøntsager også bidrager med gode mælkesyrebakterier til maven. Saften er rund og mild, netop som rødbedesaft skal være.

Præmien har en værdi af 340 kr.

Held og lykke ♥

Kærlig hilsen Jeanette

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

30 replies
 1. Helle D
  Helle D says:

  Juicerne lyder spændende og skal starte den årlige sundhedstur nu foråret snart vælter ind. Man kommer i godt humør når man skifter fra det tungere til det lettere mad og drikke.

  Svar
 2. Emil S
  Emil S says:

  Fordi jeg er begyndt at interessere mig for at få flere grøntsager og frugter. Det kunne være vildt spændende at prøve 🙂

  Svar
 3. Trine Nielsen
  Trine Nielsen says:

  Jeg træner rigtig meget, men med en SU indkomst er det svært at finde penge til de ting min krop nu engang har brug for specielt når den er under pres

  Svar
 4. Tilde D
  Tilde D says:

  Fordi jeg er meget glad for alt økologisk og grønt. Jeg må desværre fravælge lækre juicer som disse i øjeblikket, da min økonomi er lidt presset. Ville være stor luksus at vinde;-)

  Svar
 5. AnneMette
  AnneMette says:

  Er lige startet nyt job og det kræver noget energi. Håber jeg er heldig at vinde det flydende guld…..

  Svar
 6. Camilla Vemmelund
  Camilla Vemmelund says:

  Fordi jeg nemt rammes af den gængse forårs-snue og derfor kunne bruge et spark flydende vitaminer!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil says:

   Hej Camilla,

   Tillykke 🙂 Du blev den heldige vinder og får en mail fra mig, så vi kan aftale nærmere om fremsendelse af din præmie.

   Kh Jeanette

   Svar
 7. Louise O
  Louise O says:

  Elsker grøntsager og i flydende form er de lettere at have med på farten. Jeg må dog indrømme det sker alt for sjældent. Og så er det også tiltalende med et produkt uden diverse tilsætningsstoffer, når man hurtigt skal have stillet den lille sult 🙂

  Svar
 8. mei
  mei says:

  Fordi jeg er dårlig til at spise grøntsager, men jeg tror at det er nemmere at huske, og ikke mindst få ned, når det er i flydende form.

  Svar
 9. Vibeke Hansen
  Vibeke Hansen says:

  Jeg vil elske at blive beriget med disse grøntsagsjuice, så mit immunforsvar får et ordentlig skud af flydende varer, og ikke kun kosttilskud.
  Har “skranket” her i foråret, så ber til, at jeg er den heldige 😘

  Svar
 10. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg says:

  Føler mig træt og uden energi efter en lang, kold og mørk vinter. Så trænger i den grad til et energiboost 🙂 Ville være superlækkert! 🙂

  Svar
 11. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen says:

  Jeg har som regel en af flaskerne på køl, da de for mig virker som en slags “reset” for kroppen indimellem, hvis jeg har fået spist lidt for tungt i nogle dage. Og så smager de bare skønt og meget frisk! Det ville være skønt at vinde sådan en portion 🙂

  Svar
 12. Gitte K
  Gitte K says:

  Oh, det ser godt ud! Principielt er det let nok at spise frugt og grønt, men for mig halter det alligevel. Skræl, skære ud … det er nemmere med juice

  Svar
 13. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard says:

  Ej hvor lækkert! Fordi jeg er i gang med at halvere min vægt og bare er total idéforladt til lækre sunde mellemmåltider….disse ville være en mega hjælp!

  Svar
 14. Camilla A
  Camilla A says:

  Jeg er ved at skrive mit speciale, og det er derfor begrænset, hvor meget tid jeg har lyst til at tilbringe i køkkenet. Det vil være skønt at vinde nogle lækre juices, der kan være med til at gøre skrivedagene lidt nemmere. 🙂

  Svar
 15. Tina KH
  Tina KH says:

  Biotta juice, luksus:-)
  Jeg skal vinde fordi min datter har kræft og trænger til at booste sit immunsystem med disse sunde juice, som både er 100% rene og 100% økologiske:-)
  God påske til du og dine Ønskes!

  Svar
 16. Simone Olsen
  Simone Olsen says:

  Super lækker præmie! Jeg har de sidste par måneder været lidt sløj og har ikke rigtigt kunne komme af med det igen, tænker at jeg må være i underskud af et eller andet. Derfor kunne det da være så lækkert med et “grøntsagsboost”, der måske kan hjælpe mig med at få noget mere energi. Jeg krydser fingre:-)

  Svar
 17. Maibrith H. Poulsen
  Maibrith H. Poulsen says:

  Min krop og mine tarme vil have godt af sådanne vitamin-bomber, jeg har ms og trænger til at gøre noget godt for min krop og sådan et boost vil være super godt!!

  Svar
 18. Pia Hansen
  Pia Hansen says:

  ungerne og jeg elsker grøntsagsjuice og vil gerne være mere sunde, så vi vil glæde os til at smage det nye varianter 🙂 krydser fingre og HÅBER heldet vender min vej 🍀 🍀 🍀 💕
  ★sender en lækker forårs deler afsted til alle mine søde venner ★så de også for mulighed for at komme ind og deltage 🙂 ha en super FORÅRS dag 😀 SMILER STORT ☀ ☀

  Svar
 19. Emilie
  Emilie says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde juicene, fordi jeg er i gang med et vægttabsforløb og der er de her juices super gode til når man får lyst til noget “ekstra godt” at drikke i stedet for bare vand og kaffe, men samtidig også noget der stadig er sundt! 🙂 Derudover kan de også bidrage med en masse vitaminer som selvfølgelig også være super!

  Svar
 20. Betina Thy
  Betina Thy says:

  Fordi jeg rigtig godt kan lide grøntsager generelt, og længe har villet prøve sådan nogle grøntsagsdrikke men ikke har fået gjort det endnu

  Svar
 21. Louise
  Louise says:

  Mine tarme og mit immunforsvar kunne godt bruge nogle flydende vitamin-bomber efter en lidt stresset tid og inden start af nyt arbejde.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *