Klar, Parat, Sy – hvem er Danmarks bedste amatørskrædder? Se med på TV2 Fri – eller VIND tre måneders abonnement på TV2 Play

Klar, Parat, Sy – hvem er Danmarks bedste amatørskrædder? Se med på TV2 Fri – eller VIND tre måneders abonnement på TV2 Play

Jeg skal være helt ærlig og tilstå, at jeg mine egne kreative evner mildest talt er begrænsede, når der er stof, nål og tråd involveret. Men derfor kan man jo godt være fascineret, når andre har et talent og en passion for noget – og min tilståelse nr. 2 er, at jeg har set en hel del afsnit af det amerikanske program Project Runway. Jeg elsker simpelthen at se, hvilke kreationer de forskellige dygtige deltagere kan frembringe, og hvordan de bliver bedømt professionelt.

I aften kl. 20.40 går et lignende spændende projekt i luften på TV2 Fri, hvor bl.a. designeren Jesper Høvring er med til at finde Danmarks bedste amatørskrædder i programmet Klar, Parat, Sy!

Du kan læse mere om programmet og se traileren her.

Alle deltagerne

Hvem mon bliver Danmarks bedste amatørskrædder? foto: Sille Serup/ TV 2 Fri

 Vil du også gerne se med, og har du ikke TV2 Fri?

Jeg er så heldig at kunne udlodde 3 måneders abonnement til TV2 Play til hele 3 læsere (den store TV pakke til samlet værdi af 357 kr.)
Vinderne trækkes allerede næste torsdag –  så de kan nå at følge med i Klar, Parat, Sy.

Vær med i lodtrækningen:
Skriv en kommentar herunder, om din egen erfaring med at sy. Er der også en skrædder gemt i dig – eller vil du hellere, som jeg, se de andre udfolde sig? 

 
Indlægget er sponsoreret.

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

3 replies
 1. Sara
  Sara says:

  Jeg kan sy enkelte ting, men har ikke den store interesse for det selv. Har syet nogle T-shirts om til min kæreste, men det er ogsá kun for at göre ham glad 🙂 Har jeg selv noget der skal syes, kan jeg nogle gange hvis jeg er heldig, lokke min mor til det, som er rigtig dygtig. Grunden til jeg aldrig har begravet mig i sykunsten, er at jeg aldrig har været inspireret nok. Har aldrig set en virkelig flot hjemmesyet kjole eller andet töj.

  Svar
 2. Beate
  Beate says:

  Jeg har altid været fascineret af syningens kunst, og jeg elsker alt hvad der har med design og mode at gøre. Jeg ser meget op til folk der kan kreere deres eget og kan sammensætte deres egne design ved hjælp af syningens kunst. Samtidig er det også fantastisk selv at kunne lappe ting sammen så du ikke behøver at købe nyt konstant, men at du kan anvende din genbrugelige side.
  Jeg ser nok andre udføre syning hellere end jeg, men jeg er glad for at kunne de basale færdigheder indenfor dette emne.

  Svar
 3. Marianne Andreasen
  Marianne Andreasen says:

  Har syet rigtigt meget siden jeg var helt ung. Så kunne jeg jo få masser af nyt tøj til en rimelig pris. Da mine sønner kom til verden, syede jeg også rigtigt meget til dem. Tøjsyning har ligget stille nogen år, men nu da jeg er blevet farmor snurrer symaskine og overlocker igen. De sidste ti år har jeg genoptaget min passion for patchwork, og det bliver der produceret rigtigt meget af. Syr sammen med andre 3 timer hver uge. Dér kan jo bruge min farveglæde.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *