Gaven til ham

Gaven til ham

Hører du også til dem, der kan have problemer med at finde på noget til “manden (eller drengen), der har alt”? Så kan der være gode råd at finde på gave-til-ham.dk.
Manden bag Gave til Ham, Victor Harris, er gæsteblogger her på Voksenlivsstil i dag og giver her 3 hurtige overordnede tips til at finde en gave til ham – og en lille opsang til os kvinder kommer der også med på vejen.

Gave til ham

Et velkendt udtryk i Danmark er “manden, der har alt”, som evigt og altid benyttes i sammenhæng med jul, fødselsdag og andre anledninger.
Jeg har spurgt mig selv, hvordan det kan være, at vi har sådan en opfattelse af, at manden er besværlig at købe gaver til. Måske er mænd lidt dovne, når det kommer til gaveønsker, fordi de egentlig ikke går så ufatteligt meget op i det – og egentlig er taknemmelig for at få noget overhovedet.
Alligevel føler du sikkert, at du stadigvæk gerne vil give netop den unikke gave, som vil overraske ham. Så her får du 3 hurtige overordnede tips.
Du kan finde mere – og konkrete gaveideer – på min side Gave-til-ham.dk.

1. Tilpas dig hans personlighed og hans interesser. Hvis han eksempelvis løber i sin fritid, så giv ham nye løbesko, løbetøj eller et løbeur.

2. Oplevelser er en god gave i sig selv. Hver måned er der tusindvis af mennesker, som leder efter oplevelsesgaver og det er faktisk en ny trend. De fås i forskellige prisklasser – og hvilken mand kunne ikke tænke sig at prøve at køre i en Ferrari eller bodyflight i en vindtunnel.

3. Til slut skal du huske på, at mænd egentlig ikke har høje forventninger. Man ser ikke en kvinde få strømper år efter år til jul – det får mange mænd til gengæld. Så forsøg at finde en gave til ham, som du er stolt af at give.

Jeg håber, at du vil kigge forbi Gave-til-ham.dk næste gang, du er på jagt efter gaven til “manden der har alt”.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.