Få inspiration på Tchibo tirsdag!

Få inspiration på Tchibo tirsdag!

REKLAMEpariserhjul-kageTchibo – en af Tysklands største og allermest populære webshops – er nu også kommet til Danmark!

Hver eneste tirsdag lancerer de i omegnen af 30 nye varer under forskellige temaer. Mange ting fås derefter i en begrænset periode, mens andet er i sortiment lidt længere. Men der er altid nyt og spændende at lade sig inspirere af – og de kan altså noget, de tyskere, blandt andet når det kommer til smarte og finurlige – og prisvenlige – ting til husholdningen. Og også til så meget andet, som du kan se længere nede.

Det lille pariserhjul til muffins er slet ikke til at stå for. Desværre ikke længere i sortiment, men et godt eksempel på, at der sker noget på Tchibo hele tiden, og at der er udskiftning hver eneste uge. Det samme gælder de her fine klude og lidt alternative børster.

tchibo-tekstilDer er ting af finde til både børn og voksne, til sport, til boligen, til hobby og meget mere. Fra møbler og tekstiler over køkkenknive og tørrestativer til undertøj, regntøj og sportsudstyr. You name it!
Jeg har tilmeldt mig nyhedsbrevet, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være med at se, hvad de nu har fundet på, og om der var noget, som jeg ikke vidste, at jeg manglede! 🙂

Jeg har haft muligheden for at se og føle på nogle af tingene i virkeligheden, og dermed konstatere, at der er mange fine sager – og praktiske – i mellem. Her er et lille udpluk af mine favoritter!

Havde jeg ikke lige investeret i en ny rosa regnfrakke, så havde jeg nuppet denne her i den smukkeste lyseblå til 409 kr.! Jeg er vild med farven, og snittet og kvaliteten er helt perfekt!

regnfrakke-tchibo

En anden kæmpe favorit er de her hjemmebukser med blomster til bare 149 kr. Øv, de er desværre væk i min størrelse! Med fri fragt i september, og 10% rabat fra min tilmelding til nyhedsbrevet, havde det ellers være en done deal 😉

hjemmebuks-tchibo

Den her opbevaringsboks er faktisk allerede i brug hos mig til min store fornøjelse, hvor den står i køleskabet med klargjorte grøntsager. Beholderen har en si i bunden, hvor vandet kan løbe fra, og så holder den grøntsagerne friske længe. Den er fra et aktuelt tema om opbevaring i køkkenet og fås nu til 109 kr. her.

tchibo-koekkenEn plantebord har jeg længe sukket efter til terrassen, hvor det skaber atmosfære, men også orden og samling på potter og tilbehør. Det er sidst på sæsonen, og bordet er stærkt nedsat hos Tchibo til 489 kr. Det er selvfølgelig ikke den allermest gedigne kvalitet, og du skal selv samle det, men det er super sødt med en fin metalplade foroven. Det har ovenikøbet en ekstra hylde forneden, som du ikke kan se på billedet.

plantebord

Og så er der lige tre små ting mere på min ønskeseddel – foruden hjemmebukserne, som jeg ikke rigtigt kan komme mig over….

Sæt med 2 grøntsagsbørster til 69 kr. De ser ud til at have en handy størrelse og så er min gamle uundværlige grøntsagsbørste slidt op!groentsags-boerste

En træningstop – fordi den er noget så pæn og har en flot v-udskæring. Og så koster den kun 169 kr.

sport-bh-tchibo

En vandflaske til Viola (59 kr.), når vi er på farten! Tjek det aktuelle sortiment af dyretilbehør ud her – der er også nogle fine hundesenge og pelsbørster.vandflaske-hund

Måske kommer der mere på ønskesedlen i dag, hvor det er tirsdag, Tchibo tirsdag. Gå selv på jagt på Tchibo.dk og se, hvad der nu er på programmet af aktuelle ting og sager.

Kærlig hilsen JeanettePS. Hvis du undrer dig over, at der er helt afsnit på Tchibo.dk med kaffe, så er det simpelthen fordi, at Tchibo har sit oprindelige udspring som kaffevirksomhed. Allerede så langt tilbage som i 1949 startede de med at sælge kaffe på postordre – så de har altså 68 års erfaring og et kæmpe forspring i forhold til så mange andre, når det drejer sig om at sende varer direkte hjem til deres kunder.
Allerede tilbage i 70’erne startede de med non-food, og dannede grundlag for i dag at være blandt de allermest succesrige online shops, og i øvrigt også fysiske butikker, i Tyskland.

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *