Douce, natur og afdæmpet indretning – på besøg hos House Doctor

Douce, natur og afdæmpet indretning – på besøg hos House Doctor

House Doctor_2014

I går var jeg på indkøbstur i Ikast hos de søde og dygtige mennesker hos House Doctor. Jeg skulle vælge blandt de mange fine nyheder til min webbutik Best of Nordic. House Doctor har 2.800 varenumre at plukke i, og der er dermed rig lejlighed til at finde de ting, som min webshop skal afspejle – en håndplukket, personlig smag med sikkerhed for en rød tråd for dem, der kan lide stilen.

Der er en del minimalisme og retro i bl.a. skulpturelle møbler og lamper, men der er også plads til kontraster i den personlige indretning.

Den helt generelle tendens i indretningen afdæmpet. Der må gerne være en enkelt pangfarve her og der, men det er først og fremmest lækre douce farver, der dominerer. Materialerne går mod det naturlige, fx. læder, træ og keramik. Jeg er også helt vild med de her super tynde bomuldshåndklæder, som er rå og naturlige i udtrykket.

House Doctor_2014_stribet tyndt håndklæde

 

Apropos striber – som jeg aldrig bliver træt af – er denne fine vasketøjskurv et must. Den kommer til at ligge på ca. 129 kr. i shoppen.

House Doctor_stribet vaskekurv i stof

 

Retro eller ej, så er denne taburet ikke til at stå for! Have a seat er en klassiker fra House Doctor og vil passe ind de fleste steder. Jeg tror, den finder en plads hos mig!

Housedoctor_Have a seat

 

Juleindkøb blev det også til. Blandt andet disse skønne stjerner i sølv og guld – men nu skal jeg jo ikke afsløre det hele allerede. Igen er trenden afdæmpet med skulpturelle elementer, og jeg kan næsten ikke vente med at afsløre Best of Nordics juleshop om nogle måneder.

House Doctor_2014_jul_nyheder

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *