Det ser vildt ud – 2 uger tilbage og der knokles i hele huset!

Der bliver knoklet overalt i vores nye hus i disse dage, hvor alle de søde og dygtige håndværkere gør deres bedste for at komme i mål med projektet. Vi skal jo efter planen være klar den 6. august, der er ikke længe til. NU tager det form, bliver jeg ved med at sige, og det gør det også – men der er altså stadig noget vej endnu!

Her er lidt “stemningsbilleder” fra i dag. Selvom jeg er evigt taknemmelig over at være så heldig at have håndværkere til at ordne det hele, så gælder det alligevel om at holde hovedet koldt og tro på, at det hele nok skal blive godt 🙂
Prøv selv at se, hvordan det hele ser ud lige nu!


De nye flotte vinduer (fra Outrup) er ved at være på plads. Murerne er rykket ind og gør et smukt stykke arbejde med at færdiggøre arbejdet. Og når mester ovenikøbet har en frue, der læser med her på bloggen (tak for det), så bliver jeg jo bare dobbelt glad og giver hjertens gerne en anbefaling retur af Murermester Wied! ♥


Selvom det er hedebølge og der arbejdes igennem, er humøret stadig godt!

Badeværelserne er, som du kan regne ud, ikke helt klar 😉 Mine nye labre touchfree Ifö toiletter står og venter, og jeg glæder mig til at se dem sat op (du kan se nærmere på dem her).
Dørhåndtag, ja det er bare en lille bitte detalje. Lige nu gælder det spots, maling, badmøbel….

Elektrikerne er nu også kommet i fuld sving og jeg kan i bogstavelig forstand se el-stikkene tegne sig i køkkennichen! Når de er sat op, så kommer de flotte metrofliser (som jeg har valgt i dobbelt længde 7.5 x 30 cm), og Multiform kan færdiggøre opsætningen.

Her er lidt flere billeder, så du måske kan forestille dig, at jeg en anelse stresset over situationen for tiden. Men inden længe kan vi grine af det 😉 (håber jeg).

 


Det er næsten ikke til at tro,  at alt det kaos, vi står i lige nu, er forvandlet til vores nye hjem om nogle uger.  Men vi er klar og optimister – flyttekasserne kommer i morgen, og så begynder sorteringen og nedpakningen! Vi er så optimistiske, at den nye postkasse allerede står parat (og vi er ikke overtroiske 😉 )


8 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hej Anita,
   Mange tak, jeg er glad for, at du kan se, hvor det bærer henad 🙂 Jeg tror også, det bliver rigtig flot det hele.
   Der kommer snart nyt på bloggen!

   KH Jeanette

   Svar
 1. Tina
  Tina says:

  Gode folk I har på til at ordne huset:-)
  Jo det ser lidt kaotisk ud, men mon ikke det pludselig står tip top!
  Pøj pøj.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak, Tina – opmuntrende ord er lige, hvad jeg har brug for i disse dage.
   Håber, du nyder den fantastiske sommer,
   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.