Der er lys forude – vi nærmer os indflytningen!


Vi skulle faktisk være flyttet nu efter planen. Men vi besluttede at give os selv lidt mere tid og ro på – og samtidig at give håndværkerne lidt luft til at få det sidste på plads.
Så nu hedder det flyttedag på onsdag!

Der er stadig forskellige detaljer, som skal falde helt på plads i huset i disse dage, hvor vi er inde i den allersidste fase. Der mangler lidt malerarbejde, fliser i kogenichen, diverse lister og fuger – og så har der været lidt udfordringer med det meget specielle klodsegulv i køkkenet i underetagen. Det har ikke været helt ukompliceret at istandsætte, men det bliver flot og forhåbentlig helt færdigt i løbet af mandagen.


Kogeplade og bordplader og vaske til køkken og bad kommer først lidt senere, det samme gør det endelige brusearmatur, spejl og glasdør til badeværelset, men vi bliver så færdige, at vi sagtens kan flytte ind. Det udvendige malerarbejde og den nye trætrappe kommer også til at vente til bagefter.
Men der er lys forude, og det er dejligt.

På den mellemste etage, hvor vi har den smukkeste entre og stuer, er alt til gengæld ved at være færdigt. Tæppemanden har været og skære ud til sisalløber på trapperne, så det kommer også om et par uger.

Gelænder og balustre på trapperne er blevet malet sorte og gulvene på etagen er slebet ned og er gået fra hvidmalede til sæbebehandlet original egeparket, som jeg lige synes, du skal se ♥Gulvet var, som sagt, hvidmalet før. Det var også flot, men nu er den slebet ned og har fået en behandling med hvid sæbe.

På den øverste etage har vi til gengæld beholdt de hvide gulve. Her er træet forskelligt og det giver et flot lys og en lethed på etagen, synes jeg. Her er soveværelset – nu med nye vinduer, radiatorskjulere, nymalet gulv og blå farve på væggen (du kan finde mine farvevalg i indlægget her).


Som du sikkert kan se, så begynder det at ligne noget!  Og som jeg skriver i overskriften er der virkelig lys forude nu. Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at det ikke har været en hård omgang at komme igennem, men nu er der snart selve flytningen tilbage og alt det spændende med at falde til og indrette et nyt sted. De naboer, vi har mødt indtil videre er super søde, så jeg tror, vi kommer til at befinde os godt i den lille landsby, som de engelske rækkehuse virker til at være.

Lige nu har vi travlt med at sortere og så småt begynde at pakke huset ned (det er nok heller ikke for tidligt at begynde på det). Søndag tager jeg på loppemarked i Vedbæk med alt det, som vi ikke skal flytte med til det nye – så er du på de kanter, så kig forbi ♥

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Hvor ser det hele bare brandgodt ud, kære Jeanette – du har super god stil 🙂
  Rigtig god flytning.
  Kh, Birgitte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   mange tak – og rigtig god weekend til dig. Jeg er også glad for de sæbebehandlede gulve og glæder mig til duften af træ, hver gang det skal vaskes 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.