BIRGER1962 – bliv inspireret af Malene Birgers boligunivers

BIRGER1962 – bliv inspireret af Malene Birgers boligunivers

Malene-Birger-BoligMalene Birger har nu lanceret sit design- og interiørfirma BIRGER1962. Jeg har tidligere nævnt hendes nye bog Move & Work, som viser hendes rå, alt andet end minimalistiske, og etnisk inspirerede boligstil. Selvom man måske ikke tager stilen 100% til sig, er der meget at lære fra hendes modige og pompøse stil, som på samme tid er luksuriøs og skødesløs.

Hendes egen stil virker meget uprætentiøs, tingene er unikke og ægte og udgiver sig ikke for at være andet og mere, end de er. Derfor kan det måske i sig selv være en selvmodsigelse af masseproducere den unikke stil. Men jeg synes, der er masser af inspiration at hente til at være modig og personlig og tilføre kunstneriske og etniske elementer  i sin indretning.

På boligmessen North Modern, der løber af stablen i disse dage, har Malene Birger indrettet en lounge med sit nye BIRGER1962 design. Her er et par billeder fra loungen, hvor jeg har fokuseret på hendes egne sort/hvide malerier i enkle organiske former, som jeg synes er virkelig smukke.

Du kan tjekke BIRGER1962 interiørkollektionen ud her.

 

Birger1962_maleri
Birger1962

 

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *