Vi fører os frem i hvide sejlerjakker fra Helly Hansen!

Nu er vi godt i gang med vores tredje sæson på vandet. Fra at være totale nybegyndere er vi nu ved at være mere etablerede, og vi er kommet dertil, hvor vi virkelig føler os hjemme både med at være på vandet og en del af det hyggelige liv på havnen. Den perfekte motorbåd er nu – langt om længe – fundet, og nu kan vi endda også se helt autoriserede ud i de perfekte sejlerjakker fra Helly Hansen.
Det kan godt være, at vi ikke har den længste erfaring og anciennitet i havnen, men så må man sørge for ikke at gå ned på udstyr! 🙂

Selvom man sejler i motorbåd, har man også brug for funktionelt tøj, der er designet til fart på vandet, og til at man kan suse rundt på båden med fortøjringerne i alt slags vejr. Jeg havde faktisk ikke drømt om, at det også kunne være så flot og smart – men vi gik på udkig hos Helly Hansen og valgte hver sin hvide jakke, der passer perfekt til vores stil og behov. Og så matcher vi ovenikøbet, så der er stil over det!

♥♥♥♥♥

Som jeg efterhånden har erfaret, at arbejdsfordelingen også i rigtigt mange andre ægteskaber på vandet, så er det min opgave at springe rundt, når vi skal lægge til og fra! Jeg kan desværre ikke en gang klage over det, for jeg synes af een eller anden grund, at det er sjovt og udfordrende at balancere og bevæge mig rundt på båden og op på kajen. Her er det altså fedt at have en sejlerjakke, når man kommer ind om aftenen eller i regnvejr. Den er også fantastisk altid at have liggende i båden til en kølig dag eller aften. Det kan også, selv på rimelig varme dage, være køligt at være i fart ude på vandet, skal jeg hilse og sige.

Jeg var lidt fristet af Helly Hansens Skagen jakke, og den havde jeg nok også valgt, hvis vi sejlede i sejlbåd.  I vores tilfælde kan vi jo lukke mere af, mens vi sejler, og jeg springer kun rundt udenfor, når vi lægger til og fra, så mit valg faldt på denne her Lift Jacket, som præcis er designet fart på vandet. Vindtæt, indbygget hætte, og så er den let og tynd og i et lækkert smalt fit, der både er til at bevæge sig i og gør den smart. Du kan se nærmere på den hos Helly Hansen.

♥♥♥♥♥

Sten var ikke et øjeblik i tvivl om, hvilken model, der var lige ham. Jeg har en mand, som er meget bevidst om sin tøjstil, og det er ikke noget, jeg blander mig i (og heldigvis for det). Men jeg kunne også med det samme se, at denne her Midlayer Crew jakke, var lige ham. Den er perfekt i det smalle snit og den høje krave, og så er det en all-round sejlerjakke, hvor han ikke vil få det for varmt. Han er nemlig, modsat mig, ikke en frossenpind.


Denne her jakke er vandtæt og holder ham tør og varm, uden at blive for varm, med lækkert fleecefor, der gør den virkelig behagelig. Den er simpelthen perfekt!
Ligesom min jakke, er den let og tynd, så man kan bevæge sig i den og bruge den på en sommeraften uden at virke for voldsom. Stens jakke kan du se nærmere på her.

♥♥♥♥♥

Kursen er sat! Vi er på toppen over, hvor gennemførte de her jakker er i både funktionalitet og design, og vi føler os nu begge perfekt ekviperede til vores sejlture.
Jeg er også vild med, at vi matcher – vi matcher hinanden, vi matcher den nye hvide båd, og ser ret autoriserede ud nede i havnen blandt alle de andre sejlere.

Se flere modeller og mere outdoor tøj på Hellyhansen.com.

2 replies
 1. mormormedstiletter
  mormormedstiletter says:

  Hvor der den smart:-)
  Vi sejler også og sværger til Helly Hansen jakker, men p.t. ligger vores båd i Middelhavet, så de er ikke helt så nødvendige som i Danmark….
  Hvilken båd har I?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak! 🙂 Det smarte ved jakkerne er, at de ikke er alt for store og tykke, så de er meget allround.
   Vi har en Marex 310 Suncruiser. Hvad med jer?
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.