Uge 52 – Fokus og Favoritter. GODT NYTÅR!!!!

Så blev det tid til årets sidste Fokus & Favoritter – det er tid at ønske rigtigt GODT NYTÅR og ønske alt godt i 2019.

Tusind TAK til dig, der læser med her på bloggen! Det varmer mit hjerte, at du har lyst til at følge med herinde, og jeg glæder mig til fortsætte i det nye år med at dele ud af, hvad der sker i mit liv og med forhåbentlig masser af god inspiration til alt fra hudpleje, indretning, mode, sundhed og motion – over hunde og opskrifter- til bøger og kulturoplevelser…og meget mere.
Kort sagt, alt hvad jeg går og sysler med og har inde på radaren.
Jeg er i gang herinde på bloggen syvende år – og jeg bliver aldrig træt af det – og jeg er så taknemmelig for alle jer, der synes, at det kan bruges til noget, og har lyst til at spendere noget af jeres kostbare tid herinde.

♥♥♥♥♥

I dag er nedtællingen til nytåret startet her os os. I aften med vores traditionsrige Lillenytårsaften, hvor vores gode venner Margit og Henrik disker op med champagne og hjemmelavet hummersuppe, kransekage og andet godt. En skøn, skøn aften – og en tradition, der kan anbefales.
Og som det næste altid flasker sig, også med vores andre gode venner Mette og Nils, som vi har en helt speciel historie med. Det er nemlig indirekte deres “skyld”, at Sten og jeg mødte hinanden (det kan du læse alt om her).

Godt Nytår fra den lille glædes-spreder!

Lille Viola er afleveret hos mine forældre, hvor hun bliver forkælet over nytåret. Tænk, at en hund kan skabe så megen glæde! Men det gør hun, den lille viol, hvor hun kommer frem i verden. Ikke mindst hos mine forældre.
Jeg kunne ikke lade være med at fotografere hende med nytårshat i dagens anledning. Nedenunder kan du se, hvor træt (og tålmodig) hun var af mig i den anledning 🙂

Hund til nytår

hund med nytårshat

Se nu at blive færdig og lad mig få den nytårshat af!

 

Asta er kommet!

En anden glædes-spreder, uden sammenligning i øvrigt, er jo altså også kommet til verden siden sidst! Så du kan nu kalde mig bedstemor. Selvom jeg ikke er biologisk bedstemor, så kan jeg ikke sige mig fri for at mene, at det var verdens sødeste og smukkeste lille pige, der kom til verden sent Lillejuleaften. Asta er hendes navn, og hende og jeg kommer til at få det hyggeligt sammen, er jeg sikker på.

Nytårsforsæt – jeg tager nej-hatten på i 2019!

Nytår er mig er også tid til ekstra reflektion og til at tænke over, hvad der skal fokus på i det nye år.
I 2019 har jeg besluttet mig for at tage nej-hatten på! 😉 Forstået på den måde, at jeg har besluttet at tænke lidt dybere over, hvad jeg egentlig har lyst til. Måske blive en lille smule bedre til at sige fra, og endda også til at tænke lidt over, hvilke mennesker i mit liv, som giver mig allermest glæde at bruge min tid sammen med.
Jeg er så heldig at kende fantastiske mennesker, som giver mig så meget, og dem vil jeg sørge for at prioritere højt.
Det handler jo dybest set om at være i stand til at mærke efter, og prioritere – og det skal jeg være endnu bedre til i det nye år.
Hvad med dig? Har du noget særligt, du skal gøre eller tænke over i 2019?

Ugens pre-party beautyfavoritter!

Jeg har faktisk en række af party beautyfavoritter klar til dig, og jeg tænker, at jeg vil forsøge at nå at lave et lille makeup indlæg i morgen.
Indtil da, så kommer der her nogle af de favoritter, som jeg selv har haft fingrene i til at forberede mig lidt til at forsøge at være – eller i alt fald føle mig – lidt ekstra lækker i morgen.

Basispleje, som jeg kan anbefale til at giver masser af fugt og BLØDHED fra top til tå:


1. Bodylotion fra Beauté Pacifique, der er ekstraordinært god til (vinter)tør hud – og endda irriteret hud med problemer som eksem eller psoriasis. Her er virkelig fugt og genopretning for alle pengene.
2. Fodmaske fra Miqura – “sokkerne” på og 20 minutter. Vupti, så er fødderne i den grad blevet fine.
3. Hairlust shampoo og conditioner, der giver det lækreste bløde og shiny hår.
4. Og endelig den champagneagtige maske fra Exuviance, der skummer op og bobler på huden, mens den giver ny energi til huden og detoxer og booster selv den mest kedelige og trætte hud.

Mine flotte lange røde julenegle måtte lade livet, da de led et par alvorlige knæk i forbindelse med julemadlavningen. Det er blevet “løst” med min yndlings shellac i farven Beau – og med lidt glimmer på spidserne for at spice dem lidt op og gøre dem bare lidt nytårsagtige. Jeg er gået hen og er blevet lidt afhængig af de fine Shellca negle! (Jeg får dem lavet i Virum hos sødeste Louiza, Saluz)

 

Det var lidt af hvert fra mig – fra hunde og babyer, fra nytårshat til nej-hat – og selvfølgelig nogle af mine personlige beautyfavoritter. Men mest af alt, så ønsker jeg dig og din familie en dejlig nytåraften og alt godt i det nye år ♥

 

2 replies
 1. Tina
  Tina says:

  Et rigtig godt og spændende nytår ønskes du herfra!
  Og tillykke med barnebarnet 🙂
  En Nejhat er en god ting i perioder af livet. Efter min arbejdsulykke tog jeg også denne på og fik ryddet op i livet.
  Dejligt med jeres gode venner og måden I har traditioner på, gode venner og familie er guld værd.
  I 2019 skal min datter og jeg have gode oplevelser sammen, de sidste år er gået med ulykken, genoptræning, kræft mv. så vi har det materielle vi skal bruge og vil nyde alle ledige stunder sammen:-)
  Tak for et godt år her på dit domæne, jeg holder meget af at følge dig og glæder mig til næste år:-)
  Godt nytår søde!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Kære Tina,
   Mange tak for alle dine søde ord – tak fordi du giver dig tid til at læse og kommentere herinde på bloggen.
   Jeg ønsker dig og din datter et godt og lykkebringende nyt år med mange gode oplevelser.
   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.