Uge 32 – Fokus og Favoritter!

Der var jeg lige ved at snyde med søndagsindlægget – men nu kommer jeg halsende efter det her mandag. Egentlig har jeg slet ikke tid, og det er kun for lige at sige, at jeg ligger vandret med at forbedre flytning og med færdiggørelse i det nye hus! Lige nu farer jeg frem og tilbage mellem det nye og flyttekasserne derhjemme, og jeg priser mig lykkelig for, at der kun er 1½ km.!

Der arbejdes på højtryk med de sidste ting, og du skal selvfølgelig lige have et par billeder!


Om nogle dage, så skal denne skønhed af en reol fyldes – det glæder jeg mig til!

I DAG er det lykkedes at få det helt specielle klodsegulv i underetagen til at spille. Det er slebet og spartlet, så det er glat som en barnenumse, og så har nu fået den helt rigtige behandling, som er en hvid hårdvoksolie. Her kan du se det, før det er helt fordelt og poleret, men det tegner så godt. Jeg har faktisk ikke selv set det helt færdige gulv endnu, så jeg er spændt!

♥♥♥♥♥

Lige nu puttes der i kasser, og hold op, hvor er det vildt, hvor mange ting, man er i besiddelse af.
Jeg kan godt følge tankegangen hos dem, der vælger downsizing, men på den anden side, så må jeg nok erkende, at jeg er lidt af en ting-elsker. Jeg kan lide pæne ting, og jeg elsker de ting, som er forbundet med minder. Ting, jeg har arvet eller fået forærende eller ting, som er fundet på rejser eller i specielle anledninger. Så indrømmet, jeg har en del ting og sager, og det er bare dejligt! (bare ikke, når man flytter)

Jeg er til gengæld dog også rimelig god til at sanere ud i gemmerne. I går havde jeg jo fyldt bilen og tog på loppemarked. Måske ikke den bedste prioritering af min tid lige nu, men der blevet ryddet op og jeg kom af med en masse ting på en god måde (når man nu ikke er så vild med at smide ting ud).

I sidste uge nåede jeg dog både Birgitte Herskinds badetøjshow, som du kan læse om her og en opfølgning på min ikke-kirurgiske ultralyds ansigtsløft hos Beautyakademiet, som du snart vil kunne læse om.

♥♥♥♥♥

Og så nappede jeg en dag på modemessen, hvor jeg hjalp min gode veninde Lotte Moliin på hendes stand. Det var jo næste forår/sommer, det gjaldt, og der var mange fine ting, som jeg kunne ønske mig. Du skal lige have et smugkig på mine største favoritter.
Forestil dig den grønne plisserede nederdel med den seje t-shirt! Det bliver SÅ fedt.
Armyjakken er bare for skøn – og så den hvide blondeskjorte med vidde på ærmet og det fineste broderi!

 

Du kan tjekke Moliins nye aktuelle efterår/vinter kollektion ud her.

♥♥♥♥♥

Nu har jeg allerede skrevet meget mere, end jeg havde tid til! Beautyfavoritten må vi dog lige gemme til næste gang.
Og så er det tilbage til flyttekasserne!!!! Vi ses i det nye hus.

3 replies
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak, kæreste Birgitte. Lige nu sidder jeg midt i flytningen, internettet kører, og vi er allerede nået langt. Det er MEGET sjovere at pakke ud end at pakke ned!
   Knus Jeanette

   Svar
 1. Tina
  Tina says:

  Så mange ting du når, husk at trække vejret dybt ned i mavsen:-)
  Dejligt snart at få en ende på den og så kunne nyde jeres nye hjem.
  God fornøjelse videre frem:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.