Uge 31 – Fokus og Favoritter!

Solnedgang i Hundested Havn!

Så fik vi endnu en forrygende sommeruge og en juli, der endte med at blive den mest solrige, der nogensinde er målt i Danmark.

Ved du forresten, at huden ikke kan lave et kæmpe lager af D-vitamin? Når depotet er fyldt op, dvs. til ca. 3 måneders forbrug, så stopper huden med at danne mere. Så uanset, hvor meget sol, vi får her i sommer, så løber de fleste af os tør igen omkring december.

Hvem elsker ikke de åbenstående døre og vinduer, udelivet, de lyse og lune aftener, at stikke hurtigt i let tøj og sandaler, den afslappede og gode, nærmest sydlandske, lidt langsomme stemning, der har sænket sig over Danmark.  Selvom man måske nok er mindre sulten efter solen, og selvom det nu bliver endnu varmere (og det er ikke lige sjovt for alle) – så er det alligevel bare om at huske at nyde det hver eneste dag!

Vi dypper os i Hornbæk!

Og badevandet, der nu er så varmt, at selv jeg har været i – hele 2 gange i denne uge!
Helt ærligt, så er kulde ikke lige min ting, men NU er vandet så varmt, at jeg synes, det er dejligt at dyppe sig eller svømme lidt. I morges startede vi dagen med en lille dukkert i Marielyst – hvor vi blev forkælet i sommerhus hos vores gode venner – og det var skøøøøønt.

Smukke veninder, Charlotte og Vibe, på aftentur i Marielyst!

I denne uge valgte vi så at lade hus og flytning ligge for en stund. Vi besluttede at rykke vores aftale med flyttefolkene og udskyde indflytningen til den 15. august. Så er der lidt mere ro på det hele.

Vi trak stikket ud i tre dage og sejlede afsted – i kilometer har vi ikke været særligt langt, men det føltes sådan.
Først gik turen til Frederikssund, så til Roskilde, tilbage til Hundsted og til sidst en dag i feriebyen Hornbæk. Forældre og venner stødte til undervejs, og i Hornbæk var vores genboer med deres båd – det er på mange måder gået op for os, hvor hyggeligt sejlerlivet er.

Vi passer Kronborg – ud i sommerlandet!

Opgjort i gode måltider – det er jo også vigtigt – stod den på den lækreste stegte helleflynder på Toldboden i Frederikssund, flot tapas på Snekken i Roskilde Havn og delikat grillet carpaccio hos Ilse Jacobsen Kurbad i Hornbæk.

Grillet carpaccio i smagfulde omgivelser hos Ilse Jacobsen!

I det nye hus nærmer vi os målet stille og roligt, og jeg kan da lige vise dig et par af de nyeste detaljer.


Det nye badeværelse er nu malet i den lyse grå farve, som jeg har valgt, og det er bare blevet helt perfekt (læs om mine farvevalg til huset her). Jeg er vild med farven, som giver et varmt og eksklusivt look. Det er også mindre hårdt, end en helt hvid, til de sorte fliser. Til gengæld er alt træværk blevet kridhvidt.

I køkkenafdelingen er det gamle klodsegulv i eg blevet slebet godt ned og begynder at nærme sig det lyse look, jeg ønsker. Nu skal det mættes med hvid sæbe, og jeg er så spændt på resultatet. Der er også et lille sneak peek på det nye sorte køkken. Men mere viser jeg ikke i denne omgang – nu skal det være færdigt, så jeg kan vise det i sin helhed 🙂

Ugens favorit!

I denne tid er det ikke den allerstørste makeup, de fleste af os går rundt med. Noget, som jeg dog altid gør lidt ud af, er mine bryn, som gerne må få lidt mere fylde og farve, så jeg ikke ser alt for fersk ud.
Ugens favorit, som jeg selv bruger ofte, er denne her øjenbrynsgel fra Idun Minerals, der nemt og hurtigt giver brynene farve og kontur, og så er det let at farve alle de små lidt usynlige hår, så brynet får lidt mere fylde.

159 kr. hos Matas(reklamelink)

♥♥♥♥♥

Næste uge bliver travl for mit vedkommende, hvor der skal gang i nedpakningen af vores hus for alvor. Jeg er allerede i fuld gang med at rydde op og sortere – og på søndag den 12. august er jeg at finde med en stand på loppemarked i Vedbæk Havn. Så er du på de kanter, så kom endelig forbi.

Jeg skal også lige nå en dag på modemesse, hvor jeg har lovet at hjælpe min veninde Lotte Moliin, som er ude og præsentere sin forrygende forår/sommer 2019 kollektion.

Jeg skal  til en præsentation af en anden yndlingsdesigner, Birgitte Herskind, som har en spændende NYHED på tapetet.

Og så skal jeg et smut forbi Beautyakademiet, hvor vi skal følge lidt op og se på resultaterne af min ultralyds ansigtsløft, H.I.F.U lift. Du kan læse om behandlingen her.

Jeg glæder mig til at fortælle dig om det hele!

Rigtig god ny uge ♥

PS. har du husket at være med i den nye læserpræmie om den vildeste fugtmaske fra Sensai til ca. 2.000 kr? Vær med lige her.

1 svar
 1. Tina
  Tina says:

  Dejlig sejltur I tog på.
  Jeg har i mange år boet i det Nordjyske ved Vesterhavet og jeg går også altid kun i havet når varmen er go nok:-)
  Det er blevet flot jeres gulv i køkkenet:-)
  God beslutning af udskyde og få lidt ro på.
  Rigtig gode dage ønskes herfra:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.