Uge 25 – Fokus og Favoritter!

Så blev det Skt. Hans. Uden bål! Så, som min sjove mand sagde, så fik jeg lov at blive et år mere. Haha, ha. Meget morsomt. Muligvis en vits, du også har hørt i een eller anden udgave en gang eller to før.

Der er nogen, der morer sig

Til gengæld blev det en aften med masser af sang, dans, taler og optræden, eftersom den for vores vedkommende også var en rund fødselsdag, og ikke mindst med mange russere blandt festdeltagerne. Og er der nogen, der forstår at slå sig løs med musik, sang og dans, så er det dem. Nok var der ikke var et bål, men der var et sandt festfyrværkeri af glade og søde mennesker i stedet.
Og selv uden et rigtigt bål, så er Midsommervisen stadig en af de smukkeste sange, jeg kender.

Vi vil fred her til lands
Sankte Hans, Sankte Hans!
Den kan vindes, hvor hjerterne
aldrig bli’r tvivlende kolde.

♥♥♥♥♥

Lige før ferietiden for alvor sætter ind, har jeg været på besøg hos Custommade og fået et sneak peek på deres kommende pre-spring kollektion. Jeg blev vildt forelsket denne her rosa stribede kjole – blandt andet. Og så kan du godt forberede dig på de korte cowboystøvlers genkomst. I Custommades version med de fedeste glimmersnuder.

Jeg kan meget vel se mig selv i drømmekjolen tilsat de her funky glimmerstøvler.

♥♥♥♥♥

De sidste par uger har været stilhed før storm, hvad vores husistandsættelsen angår, og der er sket tæt på ingenting de sidste par uger. Fundamentet er skabt, alt går efter planen – nedrivninger og de mere kedelige ting er lavet, de store beslutninger taget, materialer bestilt – og lige om lidt kommer det hele til at samle sig.
Men der ser lige nu stadigvæk nogenlunde sådan her ud på alle de 250 m2!

Næste step bliver gulve – som åbenbart alligevel ikke blev slebet i denne uge – og fliser på badeværelset. Jeg ved også, at maleren har været ude og købe de farver, jeg har valgt til væggene. Så skal der fliser på badeværelset – det bliver også vildt spændende. Og SÅ lander de nye vinduer, radiatorskjulere, og ikke mindst køkken, armaturer og badmøbel i Uge 28! Nu begynder det meget snart at blive rigtigt spændende og du kan selvfølgelig følge med her på bloggen.

Ugens favorit!

Denne uges beauty-favorit er fra Niveas nye Hyaluron Cellular Filler+Volumen serie. I serien fås dag-, og natcreme, samt denne her Plumping Pearls, som har seriens største koncentration af hyalouronsyre. Sammen med bl.a. kollagen er den skabt til at give fasthed og fylde til huden. Alle produkter er bløde og dejlige i konsistensen og meget behagelige at bruge (og med en mild duft af karakteristisk Nivea). Plumping Pearls består netop af små perler af koncentreret hyaluron, som brister ved brug, og jeg er vild med den. Den giver en god opfyldning og udglatning af huden ved brug, og jeg har råbrugt den, siden jeg fik den ind af døren til test. Brug hele serien, eller prøv Plumping Peals som supplement til de produkter, du ellers bruger.

Filler+Volumen serien er et rigtigt godt bud på prisvenligt hudpleje, der giver masser af fugt og opfyldning til huden. Prisen er 189,95 kr. for dagcreme,  natcreme eller Plumping Pearls hos Matas (reklamelink).

♥♥♥♥♥

Glædelig midsommer! Selvom det nu går mod kortere dage, har vi en lækker vejrudsigt og en masse dejlige sommerdage foran os. Så nyd det i fulde drag (husk solcreme!).

[addthis tool=”addthis_recommended_horizontal”]

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.