Uge 21 – Fokus og Favoritter!

Det bliver hurtig en vane, det dér med det gode sommervejr! Glemt er sidste års våde, kolde og kedelige sommer, og bare tanken om, at den varme maj – den varmeste i over 100 år – ikke skulle fortsætte, lige nok fjernt for de fleste af os. På den måde er vi jo ganske naive, eller optimistiske, og heldigvis for det 🙂
Og til gengæld for den korte sommersæson, så har vi de lange lyse aftener, som vi skal huske at glæde os over.

Indlægget indeholder reklame for Rituals!

Ugen har budt på adskillige hyggelige sejlture for os, og vi er blevet glade for at tage afsted, gerne med gæster, og spise i aftenskumringen i havnen eller ude på Flakfortet. Stedet var ellers blevet lukket for sejlere, men er midlertidigt åbnet på dispensation igen. Ærgerligt, hvis vi ikke længere skal kunne sejle ud til den lillebitte ø med fæstningsværket og den lille kiosk og restauranten med biksemad, sejlerburgere og andet godt.  Du kan læse mere om Flakfortet og give din underskrift for at bevare øen som udflugtsmål her.

Her har jeg foreviget Sten sammen med et par venner i den fantastiske aftensol på netop Flakfortet! Katja her er ikke alene gudindesmuk, men er også en vidunderlig konservatorieuddannet pianist (du kan finde hendes klaverskole, hvor hun underviser børn og voksne her). Og så er hun fast læser her på bloggen ♥

Jeg er faktisk også lidt sent ude med søndagsindlægget, fordi jeg netop er kommet hjem efter en hyggelig dag og aften med vores rigtigt gode venner.
Jeg må i øvrigt lige anbefale en lækker kage/dessert, som jeg havde lavet i dag. Det er jo sæson for rabarber, og jeg fik lyst til at lave en kompot, som jeg serverede i glas med hjemmelavet creme, flødeskum og marengs. Kan absolut anbefales!

Her kan du se, at jeg har lavet marengs i en stor plade i ovnen, som jeg efterfølgende har hakket ud i brud (du kan også købe færdige marengskys i stedet). Dels til at lægge ind i laget (ligesom du kender makroner i en klassisk trifli) og med nogle store fine stykker på toppen.

♥♥♥♥♥♥

Husprojektet? Ja, det er stadig i den fase, hvor det skal være skidt, før det kan blive godt, og hvor det handler om at have en god fantasi, og om at holde hovedet koldt, for at se, hvor det ender.
I denne uge vil jeg således byde dig velkommen til køkkenet og til den ene stue 🙂

Som du måske fornemmer, så arbejdes der både på el, VVS og så småt på malerarbejdet. Det går bestemt den rette vej, og helt efter planen, men alle ender er løse lige nu.
Jeg glæder mig så meget til at kunne vise dig nogle færdige resultater i løbet af de næste par måneder! I morgen skal jeg set at få kigget på farver til nogle af væggene, og det kommer jeg til at vise dig her på bloggen, så snart jeg har fundet de helt rigtige.

♥♥♥♥♥♥

Ugens favorit


Ugen har også budt på Rituals lancerering deres nye hudpleje The Rituals of Namasté.
Namasté er en hilsnen, som du måske kender fra yoga eller andet – og betyder, at “jeg bøjer mig for dig – min sjæl hylder din sjæl”!

namasté
[nah-mas-tay]

I bow to you
My soul honors your soul.
I honor the light, love, truth, beauty
& peace within you, because
it is also within me. In sharing
these things we are united,
we are the same,
WE ARE ONE.

Udgangspunktet for Rituals er respekt for naturen og et ønske om opfordre til at sætte farten ned og bringe nydelsen ind i vores daglige rutiner.
At skabe meningsfulde ritualer. Og hvad er bedre end at nyde den daglige rutine med at pleje sig selv, om det så bare er få minutter. At være tilstede i nuet og giver sig selv lidt opmærksomhed. Trække vejret, nyde duftene, massere huden.
Et godt budskab, som harmonerer godt med den meget smukke emballage i genbrugsplast (fra havene – og med refill, så du ikke skal skifte det hele ud hver gang) – og sammen med produkterne med superingredienser som Hellig Lotus, der udover en dejlig duft, fugter huden intenst og hjælper med at øge hudens elasticitet og Moringa, der er fuld af sunde antioxidanter og bioaktive plantestoffer (nogle ynder det som kosttilskud).

Der findes en ret stor og spændende række produkter, som kan sammensættes til den enkeltes behov. Der findes en helt kollektion kun af renseprodukter, så man kan opnå den reneste, fine hud.
Der er en Ageless kollektion (45+), der sætter ind på alderstegn med bl.a. Gout Kola, der er en traditionel ayurvedisk lægeplante, som hævdes at have forryngende egenskaber.
Der er en Hydrate kollektion (18-30 år), som giver intens fugt, og en Glow kollektion (30-45 år), der bekæmper de første alderstegn og giver masser af glød til huden. Derudover er de en dag- og en natcreme specielt til sensitiv hud.
De forskellige kollektioner kan selvfølgelig kombineres på kryds og tværs alt efter de udfordringer og ønsker man har til sin hudpleje.
Jeg er fx vild med Glow olien, der giver øjeblikkelig glød og masser af fugt. Og så er flasken bare vildt smuk!

Du kan få overblik og gå på opdagelse i det nye fine Namasté univers her.
Billedet foroven er fra Rituals vildt smukke butik i Købmagergade i København, som også er et besøg værd.

♥♥♥♥♥

Den nye uge er sikkert begyndt, når du læser dette – jeg har virkelig været sent ude med søndagsindlægget i dag.
Fokus er ellers lige nu også at forsøge at få en ordentlig søvn, trods alle de ting, der rumsterer for tiden med hussalg og renovering. Det er faktisk lykkedes de sidste par nætter at sove igennem efter små tre uger i træk, hvor jeg har sovet 4-5 timer. Det er ALT for lidt!
Men nu er bøtten forhåbentlig vendt for alvor, og jeg kan mærke energien vende tilbage. En dejlig løbetur er det også blevet til i dag.

Så nu vil jeg sige godnat – en forhåbentlig lang og dejlig en af slagsen – og Namasté! Jeg bøjer mig for dig.

1 svar
 1. Tina
  Tina says:

  Det må være skønt at sejle ud i det smukke vejr med venner og nyde stunderne:-)
  Jeg savner også det at sejle ud, det gjorde vi med mine forældre, men de er her ikke mere og jeg har ikke selv båd.
  Det skal nok blive spændende med istandsættelsen af jeres nye hjem.
  Hilsner og en smuk ny uge:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.