Uge 20 – Fokus og favoritter!

Indlægget indeholder reklame for Morocanoil Sun!

Rigtig god Pinse! Jeg håber, du nyder dagene og det fantastiske vejr. Som du måske har bemærket, har jeg ikke været alt for flittig her på bloggen i denne uge – dagene flyver, og de flyver ikke mindre i det danske sommervejr, som det jo bare er med at nyde, når man kan!

I dag har vi siddet i mine forældres have til en skøn pinsefrokost. Ligesom, vi alle havde håbet, kunne vi sidde med de hvide duge under æbletræerne, og endda med min oldemors yndige gamle stel med jasminer. Det er så vidunderligt, når de gamle ting bliver gemt og passet på – det skal vi huske at værne om!

Og her med liv og glade dage!

♥♥♥♥♥♥

Ugen har også budt på en dejlig dag i selskab med Birgitte, som bor i Aarhus, men var til møde i København, hvor hun havde forlænget turen, så vi fik fem skønne timer sammen. Birgitte og jeg har en speciel historie, fordi vi har lært hinanden at kende her gennem bloggen. Nogle gange, så klinger man bare, og Birgitte er det mest varme, kærlige, opmærksomme og gode menneske, man kan forestille sig. Hver eneste uge skriver vi sammen om stort og småt fra vores liv og hverdag, og nu har vi så mødt hinanden i det virkelige liv for anden gang. Det værdsætter jeg utroligt meget. Hvis du har lyst, så kan du læse mere om vores venskab og om vores første møde her.

Vi fik gået lidt rundt i København, mødtes på Café Europa, hvor de er flinke ved hunde – og spiste på Beau Marché, som jeg kan anbefale, hvis du er til fransk caféstemning og en cozy atmosfære. Her måtte Viola selvfølgelig også være med i bedste fransk stil – og hun havde da også fået en lille sommerkjole på i dagens anledning. Nogle synes nok, det er tosset med hunde med tøj, og normalt har hun det selvfølgelig ikke – men jeg skal love for, at det medfører mange smil og gode snakke med folk på vores vej.

♥♥♥♥♥♥

Ellers står den på hus, hus, hus her hos os. Jeg glæder mig så meget til at vise dig (og selv se), at det tager form. Vi er faktisk så langt fremme, at det næste træk bliver at se på farver til de vægge, som jeg har tænkt skulle have en farve, så der kommer nok et lille farve mood board i snart.

I dag vil jeg bare sige velkommen til vores kommende spisestue og soveværelse! Og så tager vi den derfra 😉
Der er heldigvis meget dygtige håndværkere på sagen.

Ugens favorit

Som (næsten) altid skal du lige have et beautytip med her i søndagsindlægget!
Husker du at beskytte dine læber her i solen?
Især, hvis man opholder sig meget udendørs, og fx arbejder ude, så øger solens UV-stråler risikoen for kræft på læben (oftest underlæben).
Det gælder sjovt nok også for mænd!

Fra Morocanoil er jeg begejstret for denne her Sun Lip Balm med SPF 20. Udover, at den beskytter læberne er den silkeblød og nærer og fugter uden at fedte. Den indeholder Marrocanoils signaturingrediens arganolie og sheasmør. Den er virkelig behagelig og lækker.
Soleserien fra Moroccanoil består i øvrigt også af fin bredspektret solbeskyttelse til ansigt og krop samt aftersun, alle med den antioxidantrige arganolie.

Moroccanoil havde været så søde at få lavet denne her solhat til mig, som du lige skal se. Nok ikke én, jeg normalt ville sidde med inde i byen, men smuk er den, og faktisk ikke nogen dårlig idé (et af de officielle solråd), hvis man vil passe på sig selv i solen! Birgitte mente, vi skulle have et billede (tak!), og det er da også fint her lige foran Hermès og det hele 🙂

♥♥♥♥♥

I morgen skal jeg til Frederiksberg og være med til Royal Run. Jeg synes, det er en fantastisk begivenhed, og jeg glæder mig til at være med og til at støtte op om vores Kronprins og hans gode initiativ. Måske skal du også ud og løbe?

Jeg skal med på de 10 km., og det er blive skønt at løbe i Københavns gader. Jeg har hørt rygter om, at rigtigt mange stiller op med underholdning på ruten, så det kan kun blive en fest!
For 6 år siden ville jeg have forsvoret nogensinde at løbe et løb! Jeg tænkte, at det var det mest åndssvage i verden, men af een eller anden grund blev jeg pludseligt motiveret til at være med, fremfor at stå ved siden af og heppe og kigge på. I år skal jeg løbe Eremitageløbet for 5. gang og jeg har fattet sammenholdet og energien i motionsløb – og så er der nogle milepæle at træne til, også for mig, som bare er en stille og rolig motionsløber.

Rigtig god dag i morgen, om du skal løbe, eller hvad du end skal ♥

3 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde says:

  Tusind tak for de hyggeligste timer i dit og Violas selskab ❤️❤️ – og dine søde ord😊
  Jeg kommer gerne igen😘
  Knus Birgitte

  Svar
 2. Tina
  Tina says:

  Rigtig god pinse mandag:-)
  Vi sidder netop og ser lidt løb, som næsten lige er sat i gang.
  Så dejligt et bord til jeres pinsefrokost:-)
  Vi nyder også det smukke varme vejr udenfor.
  Løb til søde!!!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Tusind tak, søde Tina – jeg skal gøre, hvad jeg kan! Løbeformen er endnu ikke helt på toppen, men jeg glæder mig til en skøn oplevelse.
   Nyd det fortsat og ha en dejlig pinsedag.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.