Uge 19 – Fokus og Favoritter!

Indlægget indeholder reklame!

Selvom det har været en god ferieuge på Lanzarote, var det nu også rart at komme hjem fredag aften – hjem til varmen og alt det grønne, de udsprungne syrener og kastanier. Der sker meget på en uge på denne årstid, og især når temperaturene har været så gode ved jer, mens jeg har været væk (sagt næsten uden bitterhed).

Og sikke dog en skøn sommer at komme hjem til! Livet er bare lidt bedre, når solen skinner og varmer os. Det kan der ikke være ret mange, der er uenige i.

♥♥♥♥♥♥

I eftermiddag har jeg haft det kæmpestore privilegium at være i biografen med 4 dejlige læsere og deres ledsagere (plus min egen ledsager, for jeg havde også inviteret en veninde) ♥
Det er altså bare skønt at komme væk fra skærmen og mødes i virkeligheden! TUSIND TAK til Malene, Stella, Helle og Trine fordi I deltog, havde lyst til at komme – og følger med her på bloggen.

Én havde sin veninde med, én sin søster, én sin datter og én sin mor.
Alle blev selvfølgelig forkælet med den skønne goodiebag – og hvem kan ikke bruge bl.a. toplækker hud- og hårpleje!

Vi så filmen Tully (læs mere her på Kino.dk), der var en rigtig fin og dyb film. En lille eksistentiel rejse for kvinden Marlo, der er i de hårde tredivere med barn nr. 3. SÅ udbrændt, udfordret og træt, træt, træt. Et menneskeligt portræt af, at livet – selvom man har fået, det man ønskede sig – ikke altid er som på film.
Hjælpen kommer i form af natplejersken Tully, eller hvad er hun egentlig?
Uanset, hvor livet har bragt een hen, kan det være en god idé at tage et tjek med sin indre Tully.
Hovedrollen som Marlo spilles af den fantastiske Charlize Theron. Hendes mand af Ron Livingston (Sex and The City fans husker ham som Carries kæreste Berger. Stadig sød, men stadig på den lidt nussede måde).

♥♥♥♥♥♥

Selvom jeg stadig er fyldt op af dagens dejlige biftur – og vi gør det igen den 31. maj, så stay tuned i næste uge – så skal vi selvfølgelig lige runde huset og vores renoveringsprojekt.
Den sidste uge er alt,  hvad der skal rives ned og ud, stort set blevet det. Så velkommen til badeværelset!
Det bliver en ordentlig omgang, men så spændende at se det færdigt. Multiform badmøblerne er på plads.
Nu skal vi en tur hos Byens Fliser & Sanitet og afgive bestilling på de fliser, vi har set på – og toilet skal der også til, og jeg har kig på noget smart og rengøringsvenligt fra Ifö.Ugens favorit

Vi skal altså også lige have en beautyfavorit med i dag. I denne uge skal jeg se at få fremhævet de unikke Circle Chronicles hårmasker fra Davines. De kan virkelig noget særligt og har kvalitet som en frisørkur.
Første gang, jeg brugte min ultimative favorit, havde jeg glemt alt om den, indtil jeg senere på dagen studsede over, at mit hår var SÅ blødt og lækkert. Det var skønt at røre ved og havde fået en særlig kvalitet og lethed over sig.

De fås i 5 varianter til forskellige behov: glans, fugt, detox, ny energi eller ekstrem reparation.

Min egen favorit er Renaissance Circle, som er den ekstreme repair maske. Det er dén, som giver mig en virkelig wow-følelsen.
Nr. to er Quick Fix Circle, som jeg bruger, når jeg ikke har 10 minutter til at lade den anden sidde. Så kan man ty til den hurtigere Quick Fix i stedet.

Davines Circle Chronicles hårmaskerne købes hos frisøren i breve til 65 kr. Afhængig af hårlængde, vil jeg sige, at der er til 2-4 gange.

Det blev alt for denne gang – nyd nu den næste uge!
Husk konkurrencen, hvis du gerne vil have chancen for at vinde kosttilskud til skønhed og sundhed ♥

3 replies
 1. Tina
  Tina says:

  Dejligt med rejsen, og ude godt men hjemme bedst:-)
  Så fin en biotur I havde, godt med sådanne oplevelser.
  Jeg tager hatten af for jeres renovationsprojekter, det er et stort arbejde:-)
  God ny uge.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.