Skal børn være ensomme?

Skal børn være ensomme?

Denne video med den søde pige Kristine går lige i hjertet, og det giver en sug i maven at få sat ord på, hvordan det er for børn at være ensomme og udelukkede for fællesskabet.

Når jeg om lidt skal hen på posthuset og købe frimærker til min webshop, ryger der helt sikkert nogle ark Julemærker med, så jeg kan være med til at støtte Julemærkehjemmene og bidrage til at danske børn kan få en bedre barndom og en bedre tilværelse.

Det er vores egen Dronning Margrethe, der har tegnet de smukke julemærker inspireret af en gammel børnesang og sangleg ”Hvilket postbud, en due”.

JMF_ARK_2015

 

Der bor hvert år 750 børn mellem 7 og 14 år på julemærkehjemmene, hvor de får hjælp til et liv uden mobning, ensomhed og lavt selvværd. Lige nu står flere hundrede børn på ventelisten, så vi kan alle virkelig gøre en forskel ved at købe Årets Julemærke, som koster fra 20 kr. for et miniark til 65 kr. for et helark.

Så husk lige, at du også kan overveje at give et lille bidrag til et ensomt barn næste gang, du er på posthuset eller i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Føtex, Meny og flere andre sted.

Det betyder helet sikker noget, for Julemærkehjemmene modtager kun 5% i offentlig støtte!

 

♥ Når børn starter på Julemærkehjem fortæller 70 %, at de bliver mobbet – 12 måneder efter børnene er kommet hjem, er det faldet til 15 %

Kun 40 % af børnene har en god tro på sig selv, når de starter på et Julemærkehjem – 12 måneder efter børnene er kommet hjem, er det steget til 72 %

 

 

Du kan læse mere om Julemærkehjemmene på www.julemaerket.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.