Meget bedre end tomme kalorier

Meget bedre end tomme kalorier

Nutrilett på fartenKender du det, at man ind imellem kan have så travlt, at man ikke når at få spist ordentligt? Det bliver hurtigt en ond spiral, og selvom jeg aldrig er på slankekur eller tidligere har brugt slankeprodukter, så tyer jeg altså til Nutrilett som nødløsning ind imellem.

Jeg synes, at jeg generelt spiser ret fornuftigt, men når det skal gå stærkt, er der virkelig fare for at spise nogle dumme tomme kalorier. Og den dårlig kost gør bare ondt værre, så overskuddet bliver mindre og mindre. Nutrilett er nemt og hurtigt, smager godt, og så er det fyldt med mineraler og vitaminer og indeholder 200 kalorier. Så er der styr på det, selvom det går lidt hurtigt.

God, sund kost er altid det bedste – men hvis alternativet er at forfalde til hurtige usunde løsninger, kan jeg i perioder godt lide at have Nutrilett i huset. Barerne er fantastiske til både sult og sliksult – for mig er de ligeså lækre som en rigtig chokoladebar. Og så er jeg helt vild med deres chokoladedrik – lige til at snuppe i farten, som du kan se 😉

9 replies
 1. Jeanette
  Jeanette says:

  Kære Ilsemarie,

  Tusind tak for din kommentar. Hvor er det dejligt og inspirerende at høre, hvordan du også har fokus på at holde dig sund og frisk. Det lyder rigtigt spændende med dine produkter. Det er jo ikke altså så let at trænge igennem på markedet – har du en webshop eller tilbyder du dine produkter gennem forhandlere? Du er velkommen til at sende et link i en kommentar her på siden, så jeg og andre kan kigge lidt nærmere på dem.

  KH Jeanette

  Svar
  • Ilsemarie Dam
   Ilsemarie Dam says:

   Kære Jeanette, mange tak for dit hurtige svar. Jeg er glædelig overrasket, fordi jeg kan tænke mig, at du har travlt. Igennem vores firma Forever Living, kan vi få vores egen hjemmeside, men det kræver, at vi sælger til et hvis beløb og det har jeg ikke nået endnu. Så jeg bruger Facebook. Lige nu samler jeg på “like”. Jeg brænder virkelig meget for disse produkter. De er rene og ærlige. Ingen kemi, ingen parfume. Jeg kunne tale om dem og vise dem i timevis. Så jeg efterlyser folk, som inviterer mig til en præsentation. Og helst lidt yngre end jeg.

   Svar
     • Jeanette
      Jeanette says:

      Det er sødt af dig – jeg kan dog ikke se den derinde.
      Det er selvfølgelig også helt ok, at du har lagt et link op på min væg. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med dine produkter – de ser fine ud.

     • Illsemarie Dam
      Illsemarie Dam says:

      Nu kan vi se hinandens FB-sider. Kan vi gøre mere? Jeg vil gerne sende dig min brochure, så du kan se alle produkter. Måske kan vi derefter tale sammen og – hvis du ønsker det – sende dig noget af det som du syntes, med henblik på en anmeldelse fra din side. HVAD SIGER DU TIL DET?

 2. Ilsemarie Dam
  Ilsemarie Dam says:

  Wellness og sundhed interesserer mig rigtigt meget. Jeg er 75 år gammel og gør alt hvad jeg kan, for at holde mig vital. Det indebar, at jeg i jan.14 har stiftet mit eget firma og sælger fantastiske ALOE VERA produkter. Jeg tror ikke, at jeg kan pådutte en erfaren pige som dig noget, men hvis du kunne fortælle mig, hvor jeg kunne tilbyde mine produkter, ville jeg være glad. Jeg bruger meget Facebook og er glad for det. Er du sød og svarer mig?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.