Året, der gik – og ønsker for 2017

Året, der gik – og ønsker for 2017

dsc_0406

Her på årets næstsidste dag begynder nytårstemningen for alvor at komme snigende. Det er tid til reflektion, tid til at gøre status over 2016, der er ved at være slut. Og måske tænke lidt over, hvad man kunne ønske sig af 2017.

For mange af os betyder nytåret også ektra mange varme tanker om de mennesker, vi har i vores liv. Vi bliver måske nok lidt sentimentale – netop, fordi vi reflekterer og tænker over alt guldet i vores liv, nu hvor vi bliver mindet om, at noget – året – har en ende.
Hvorfor mon ellers er telefonnettet rødglødende netop nytårsaften?

Nytåret er for mig en god og naturlig anledning til at stoppe op og tænke lidt tilbage på 2016. Alting går så stærkt, og et år er igen bare fløjet afsted og forvundet mellem fingrene på os. Men hvad er der egentlig sket i løbet af året, hvis man tænker tilbage?

Hvad er de vigtigste ting, der er sket for dig i 2016? Kan du sætte nogle overskrifter på året?
Og ikke mindst – hvad kunne du godt tænke dig, at der skal ske i 2017?

For mig er det jo relativt let at se tilbage på året, for jeg behøver bare at læse her på bloggen! Det er slet ikke så tosset at føre sådan en “dagbog” over sit liv. Lynhurtigt kan jeg komme tilbage og nyde dejlige øjeblikke, film, bøger, mad, jeg har lavet og ting, jeg har oplevet – og jeg kan komme tilbage til Hamborg, Berlin, Club La Santa, Hjerting Badehotel og Marrakech, hvor jeg har været heldig at være i år.

Men det har nu været min runde fødselsdag, der har været den store begivenhed i mit år, og som må danne overskriften for mit 2016. Jeg er blevet en dame på 50 i år – og jeg er begyndt at lade det grå hår komme frem og leve sit eget liv! Og så har jeg holdt den dejligste fødselsdag, man kan tænke sig (på Restaurant Maven midt i København), som stadig kan fylde mit hjerte med varme og glæde.

img_1819

Sådan en vellykket fest kan jeg bære med mig resten af livet – og jeg må knibe mig selv i armen over at være omgivet med så dejlige venner og familie. Alle talerne, musikken, stemningen, smilene – det kan stadig røre mig dybt! Du kan læse mere om festen her.

img_1795
Især min mand, Sten, gjorde SÅ meget for at give mig den bedste dag! Det var en aften, hvor det stod tydeligt for mig, hvor forgyldt jeg er, når det kommer til kærlighed og venskaber. Så min fødselsdag er den begivenhed, jeg vil tænke allermest tilbage på i 2016, og som står over alt andet. Også, fordi den i sig selv rummer billedet af mit liv med de mennesker, der står mig allernærmest. Den fest, Sten og jeg var i stand til at skabe og al den varme, jeg blev mødt med, som langt oversteg mine forventninger. Dét er værd at huske på – også i 2017 og langt ud i fremtiden.

2016 blev også et skelsættende år for mig rent karrieremæssigt. I løbet af maj måned havde jeg min sidste køretur i morgentrafikken til mit faste job, som nu er skiftet 100% ud med tilværelsen som selvstændig webshopejer og blogger. Jeg har skabt nye muligheder for mig selv, og jeg elsker at være min egen herre. Det er også hårdt arbejde, som kræver masser af flid og tålmodighed. Men når det lykkes, er det det hele værd. Jeg har optrådt på Liv Live, været model i Ugebladet Søndag og bloggen vokser i tilslutning for hvert år, der går. Det er jeg så super taknemmelig over, og jeg har bestemt ikke andre planer end at fortsætte, nu på 5. år, med at forsøge at inspirere andre voksne kvinder til en aktiv og moderne livsstil.

model-soendag-jeanette-hylleborg

2016 blev også året, hvor vi blev bådejere! Det blev en beslutning, som kom til at influere en del på vores liv og fritid, og der er ovenikøbet sket det, at båden er blevet solgt igen, og netop erstattet af en ny. Så det er en helt ny verden og livsstil, der er kommet for at blive her hos os, og som især optager og fylder Sten med en kæmpe glæde. Det bliver helt sikkert noget, I kommer til at høre mere om i det nye år.

Mit ønske for 2017 er at komme til at konsolidere mit nye selvstændige liv og for alvor finde en balance, hvor jeg har mere tid til mig selv og til min familie og venner. Det kræver ofre og hårdt arbejde at bygge noget op, men jeg håber, at jeg snart når over det hårdeste punkt, så jeg kan slappe lidt mere af i det. For man skal jo også huske at nyde livet og have det sjovt – og huske at være noget for andre. Jeg vil have tid til at besøge familien og smutte en tur ind til naboen og til at se mine veninder. Jeg vil så gerne have succes, og jeg arbejder gerne meget, men 2017 skal være balancens og nydelsens år, hvis jeg selv kan vælge.

Jeg vil også gerne have ordentlig tid til motion igen – intet nytår uden motionsforsæt – jeg har ikke løbet siden Eremitageløbet i oktober, så jeg er gået fra 13,3 km. til 0 km. i løbet af de sidste par måneder. Det skal der laves om på. Nu!
En anden ting, som altid ligger latent og venter hos mig, er maleriet. Jeg håber, at jeg får overskud til at producere nogle små billeder i det nye år og få gang i den side igen.
Ja, vi vil gerne så meget, men hvis man ikke drømmer og lægger planer, så sker der i alt fald ikke noget.

img_4467

Hvad er dine drømme for 2017?

 

TAK FORDI DU LÆSTE MED I 2016 – VI SES I DET NYE ÅR.
RIGTIGT GODT NYTÅR!

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.