Camille Clouds brevkasse

Camille Clouds brevkasse

Er du til absurd humor, så må du absolut stifte bekendtskab med Camille Clouds brevkasse – eller give bogen i gave til en ven, der elsker gakket humor og satire.
Det er subtil humor, som man gnækker over i sit stille sind, afbrudt af et grin ind imellem, mens man kan fryde sig over den utrolige fantasi hos Line Knutzon, når det kommer til småskøre personer, der tumler med lige så skøre og små, nørdede eller snævertsynede problemstillinger, som de søger svar på hos den altid ovenpå og iskolde liberalist Camille Cloud.

camille-clouds-brevkasseDer er fx minkavler Kris Kristoffersen, der er træt af den politiske korrekthed og ønsker at kalde en fed kælling for en fed kælling (når det nu er det, hun er). Henrik, der dater sig selv, men nogle gange savner, at de er nogle flere. Ulrik Manfred Mortensen, der intet kender til, og frabeder sig at høre om, nogen af verdens katastrofer eller problemer, eftersom han har travlt og lige har fået altan. Gregers Nymand, der søger andre forargede til at mødes i en gruppe og bliver forargede sammen eller 87-årige Iris Kofoed, der ikke har råd til at dø.
Sidstnævnte bliver bl.a. foreslået 2-5 kuren med faste i 2 dage, hvilket forlænger livet, giver god energi og gør hende i stand til at arbejde hårdt og spare penge op, så hun ikke ligger andre til last!

Camille Cloud skal, som du nok allerede har fanget, ikke forstås som forfatteren og dramatikeren Line Knutzons alter ego, for hun har ifølge sig selv ikke svar på noget som helst – men i form af hendes modsætning (og fjende), Camille, der er selvsikker og affærdigende, har rigide svar på alt og grænser til det ondskabsfulde, nej faktisk er ganske ond og ufølsom. Camille Cloud kan det hele (det mener hun i alt fald selv) og har skrevet adskillige selvhjælpsbøger og står desuden bag den succesfulde hudplejeserie under navnet Camille-Camille. Sidstnævnte hudplejeprodukter har givet anledning, pga. noget grimt udslæt, til at de to er ude i en juridisk fight, som på morsom vis går igen igennem bogen, hvor Line Knutzon under forskellige pseudonymer forsøger at få lokket Camilles adresse ud af hende. Dum er Camille jo ikke, så det bliver hver gang gennemskuet og besvaret med henvisning til Line Knutzons polititilhold. Det er ret morsomt! 😉

Du finder bogen hos Saxo.com her.


stjerne sortstjerne sortstjerne sortstjerne sort

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *