Virkningen af 1 år med Imedeen

Virkningen af 1 år med Imedeen

imedeen-virker

I februar sidste år startede jeg forsøgsvis med at tage Imedeen Prime Renewal. Min 50-års fødselsdag nærmede sig med hastige skridt, og jeg kunne efterhånden godt se et par små nye linjer dukke op i ansigtet hist og her. Det kan, og skal jo, bestemt ikke undgås, men hvem vil ikke gerne være den bedst mulige udgave af sig selv, uanset alder?

Det kræver en vedvarende, men egentlig ikke specielt stor, indsats at holde sin hud flot, og det kan absolut lade sig gøre. Gode og virkningsfulde plejeprodukter, en rimelig sund livsstil, masser af grøn te samt vitaminer, fiskeolie og kosttilskud, er noget af det, jeg sværger til. Der findes ikke ret mange quick fixes – og slet ikke nogen, som jeg har lyst til at benytte mig af – og jeg vil personligt hellere satse på den grundlæggende og langvarige effekt, fremfor at lægge mig under nålen.

Imedeen skal tages i tre måneder, før resultaterne kommer, men er man tålmodig, så sker der også noget. (Du kan evt. læse mere om mine resultater efter tre måneder her).
imedeen-prime-renewal-blog

Den gang skrev jeg, at min plan var at fortsætte i et helt år, og mest af alt, så var det fordi, jeg ikke turde andet. Jeg kunne jo tydelig mærke en større blødhed og finhed i porerne, reducerede linjer, større glathed og spændstighed, og en markant mindre tørhed på både krop og i ansigt.

Hvad så i dag – mere end et år efter?
Efter lidt mere end et år må jeg konstatere, at jeg er blevet afhængig af Imedeen. Jeg har det generelt rigtigt godt med mig selv og min alder – og jeg har det rigtigt godt med min hud.
Fra blev 50 til jeg nu i dag er 51, føler jeg ikke, at min hud er blevet én dag ældre. Så aldringsprocessen er i alt fald blevet forsinket. Dertil kommer, at jeg føler, at fastheden i huden er blevet bedre. Én ting er linjer og rynker, men når huden først begynder at være slap, kan det blive rigtigt svært. Min begyndende slaphed ved kæbelinjen og halsen er faktisk blevet lidt mindre.

Da jeg fornyligt fik scannet ansigtshuden, lå billederne i kategorien for 30’erne, så helt tosset står det beviseligt ikke til. Jeg er meget bevidst om, at der er mange faktorer, der spiller ind, men Imeeden er i alt fald kommet for at blive hos mig. Jeg tør ikke andet.

Nu får du lige et billede, helt natural og zoomet ind – et billede, som jeg egentlig skulle vise i forbindelse med en syremaske, men her er min hud helt afrenset (og lidt rød af masken), og så kan du jo selv vurdere.

imedeen-efter

Selvom jeg først er startet med Imedeen som 50-årig, så er det ikke for tidligt at starte allerede i 30’erne eller 40’erne, og især ikke, hvis du oplever en tidlig ældning, hvor huden begynder at blive lidt tør og trist og få linjer.

Det er selvfølgelig heller aldrig for sent at komme i gang! Imedeen findes i tre forskellige udgaver til 25+, 40+ og 50+, som du kan læse mere om på Imedeen.dk.

PS….bonusinfo: Må lige tilføje, at jeg netop har set, at Imeeden Time Perfection blev vinder af Danish Beauty Award 2017 i kategorien Inner beauty!!! 🙂

Kærlig hilsen Jeanette
NB! Imedeen er et kosttilskud, der ligesom alle andre kosttilskud ikke kan erstatte sund og varieret kost. 

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *