Virker økologisk vippeserum?

Virker økologisk vippeserum?

oekologisk-vippeserum

Lange og fyldige øjenvipper er ikke alene en af de store skønhedstendenser lige nu – det er også med til at løfte udseendet og gøre det mere ungdommeligt. Og så kræver det ikke ret meget at opnå. Du kan få extensions hos en kosmetolog, bruge en mascara, der giver ekstra længde, eller du kan bruge en vippeserum, der stimulerer væksten af vipperne.

Jeg bruger selv en vippeserum som en del af min daglige rutine. Nogle gange både morgen og aften, men ellers en enkelt gang enten morgen eller aften. De er ikke helt billige, men til gengæld holder de i flere måneder.
Der skal bare en tynd påføring til langs vippekanten. Og så virker det uden tvivl. Efter 3-4 uger vil de fleste kunne se, at vipperne er både kraftigere og ikke mindst længere.

På det sidste har jeg afprøvet den eneste Ecocert certificerede vippeserum Lashfood (findes også til bryn). Den er baseret på naturlige planteekstrakter, biotin og sojaprotein og udviklet som et alternativ til dem, der ikke er så vilde med de kunstige produkter. Jeg har været lidt spændt på, om den så også virkede lige så godt.
lashfood

Det kan jeg nu efter en måned sige, at det gør den. Den virker fuldt ud lige så godt som andre vippeserummer, jeg har prøvet. Og der er ingen antydninger af svien i øjnene, så den er ekstra god, hvis du har lidt sarte øjne.
Prisen er også i den høje ende, men til gengæld får du et naturligt og økologisk produkt – og det virker.

Lashfood kan fås hos Beatyakademiet til 895 kr. for 3 ml. her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *