VIND lækre beauty adventsgaver – vi starter nu!

VIND lækre beauty adventsgaver – vi starter nu!

Igen i år skal der selvfølgelig være skønne adventsgaver i julesokken herinde på Voksenlivsstil. Hver søndag i advent vil én af Jer blive forkælet med lækker luksus fra
Beauté Pacifique, Morrocan Oil, Le mini Macaron og Goodiebox.

Og det er jo allerede 1. søndag i advent på næste søndag den 27. november, hvor jeg trækker lod om den første adventsgave til én af Jer heldige læsere. Så vi starter NU!

Lad mig først lige præsentere de dejlige sager, du kan vinde:

 

beaute-pacifique-a-vitamin

1. søndag i advent får den heldige vinder en gaveæske fra Beauté Pacifique med den fantastiske opstrammende A-vitamin creme samt deres lækre fugtmaske. Gaveæsken koster 499 kr. (produkterne har en værdi af 650 kr.)

 

morrocan-oil-gaveaeske

2. søndag i advent er der luksus fra Morrocan Oil til dig, hvis du bliver den heldige, til en værdi af 665 kr. Body Buff Orange exfolierer og blødgør huden på hele kroppen – og så dufter den skønt. Du får også en lækker håndcreme og en lille flaske af deres berømte hårolie.


mini-macaron-special-jul

3. søndag i advent har du chancen for at vinde det flotte limited edition sæt fra franske Le Mini Macaron, så du kan lave de flotteste, langtidsholdbare negle til jul og nytåret! (Læs mere om Le mini Macaron her). Gaveæsken har en værdi af 400 kr. Læs mere om indholdet her.

november-goodiebox

4. søndag i advent er der hele 2 x Goodiebox på højkant til den heldige vinder. Goodiebox er spændende og innovative skønhedsprodukter på abonnement, hvor man du hver måned får produkter med posten til en værdi, der altid langt overstiger prisen på de 159 kr. (prisen er inkl. forsendelse). På billedet ser du november måneds box – og du kan altså bliver den heldige og få både Januar og Februar Goodiebox’en ind ad døren! Du kan læse mere på Goodiebox.dk.

VÆR MED I ADVENTSKONKURRENCEN!!!!!!

Du kan deltage hver eneste uge frem til 4. søndag i advent – jeg trækker tilfældigt lod de næste 4 søndage og finder en vinder af ugens skønne adventsgave!

I den første uge skal du skrive lidt om i kommentarfeltet, om du er klar til advent på søndag – så er du automatisk med i lodtrækningen om den super lækre juleæske fra Beauté Pacifique med en A-vitamin anti-age creme og en fugtgivende maske til en værdi af 499 kr. (normalpris 650 kr.).
Den første vinder trækker jeg 1. søndag i advent den 27. november (vinderen offentliggøres her på bloggen og får også direkte besked).

beaute-pacifique-a-vitamin

 

Kærlig hilsen Jeanette

 

voksenlivsstil-spons

Adventsgaverne er venligt stillet til rådighed af Beauté Pacifique, Morrocan Oil, Le mini Macaron og Goodiebox

97 replies
 1. Line M.
  Line M. says:

  Jeg er overhovedet ikke klar. Ikke et eneste stykke julepynt er fundet frem,men mon ikke det sker i løbet af dagen i dag.

  Svar
 2. Marianne juhl
  Marianne juhl says:

  Jeg er helt klar. Sidste år købte jeg et lille landsby hus – så julemåneden blev uden julepynt da al fritid blev brugt i huset

  Svar
 3. Åse Lejbølle
  Åse Lejbølle says:

  Uhhh, nej jeg er ikke klar endnu :-O. Håber dog på at få lidt mere styr på adventskrans og at begynde at pynte op i løbet af dagen i dag :-).

  Svar
 4. Filippa
  Filippa says:

  Vi er halvklar. Vi har lavet en enkelt juledekoration. Vi har en halv pakkekaldender klar. Vi har ikke lige fået pyntet op endnu, men vælger at bruge tiden på at hygge sammen. Det må være det, det handler om i første omgang. Så må pynten komme hen ad vejen

  Svar
 5. Mille Andersen
  Mille Andersen says:

  Nej er svaret i år.

  Jeg skal arbejde en 12-timers vagt, så det går dagen med og vi flytter fra lille lejlighed til stort hus på torsdag, 1. december. Derfor er julepynt og adventskrans m.m. gemt bort til vi er flyttet.
  Men så skal den have max gas på julen!

  Svar
 6. Elise Hallgreen
  Elise Hallgreen says:

  Jeg er slet ikke klar, men mon ikke det går.. Jeg arbejder meget for tiden og skriver samtidig bachelor, så er lidt bagud med alt..

  Svar
 7. Camilla Hovej
  Camilla Hovej says:

  Jeg er bare overhovedet ikke klar – jeg har ikke købt en eneste adventsgave til mine 3 børn endnu :O Jeg synes at december er kommet lidt snigende ind på mig :O men jeg glæder mig til på søndag for der skal vi pynte op og bage julesmåkager sammen med ungerne 🙂

  Svar
 8. Louise O
  Louise O says:

  Nej, ikke rigtig. Har bagt en gang pebernødder der allerede er blevet spist – så der må bages en gang nye. Julepyntet ligger Aller længst oppe i skabet og julen nærmer sig med hastige skridt. Har dog udarbejdet en lang liste,så skal nok nå det.

  Svar
 9. Helene Li
  Helene Li says:

  Jeg er slet ikke klar til advent, men det regner jeg med at blive. Skal i kælderen i aften og få fundet juletingene frem. Mentalt er jeg altså klar, så skal bare det fysiske på plads, ik? Lysekæder og alt det der. Glæder mig!

  Svar
 10. Rikke Melgaard
  Rikke Melgaard says:

  Er slet ikke klar, dette er første jul (og derved advent) siden jeg er flyttet til Holland for at læse hele min bachelor. Jeg savner min familie, lys og venner rigtig meget i år. Det er lidt svært at være væk fra dem man elsker på denne årstid, men jeg er ved godt mod og går og finder små pakker til familie og venner og glæder mig til at sende dem afsted så de kan være klar til dem på søndag <3

  Svar
 11. Jessica Hansen
  Jessica Hansen says:

  Jeg er på ingen måde klar til på søndag, og jeg synes personligt, at tiden er gået lidt for hurtigt 😀

  Svar
 12. Bettina
  Bettina says:

  Jeg er slet ikke klar, er på arbejde til og med søndag, men på mandag skal den have gas med oppyntning, glög og julemusik, hvem ved, måske det ender med risengrød til aftensmad👍🏼🎄

  Svar
 13. Emilie J
  Emilie J says:

  Jeg er fuldstændig klar! Jeg går hjemme og laver min afsluttende opgave, så jeg sidder allerede og venter på julen med stearinlys hver dag, bagning og en optændt brændeovn. Så jeg glæder mig til at skulle hygge endnu mere med advendt i den lidt “kedelige” tid. 😉

  Svar
 14. Mosekonen
  Mosekonen says:

  Her er pyntet op i haven og hele huset, alle kalendere og gaver er klar.
  Adventen er klar, der mangler blot lidt julegaver og bagning samt konfekt og 2 julefrokoster 🙂

  Svar
 15. Anne Marie
  Anne Marie says:

  Nej! Jeg er slet ikke klar. Men så er alt jo som det plejer. Jeg sætter ambitionerne lidt ned…….det bliver advent og hygge alligevel 🙂
  Og man kan jo altså godt hygge sig ved en købt adventskrans, ikke? Rigtig glædelig 1. søndag i advent.

  Svar
 16. Simone Olsen
  Simone Olsen says:

  Jeg er så klar! Vi har tradition for at spise æbleskiver sammen og lave kalenderlys den 1. søndag i advent. Alting er købt ind, så nu er det bare at vente til på søndag:-)

  Svar
 17. Camilla A
  Camilla A says:

  Lækker præmie!
  Jeg er for at være helt ærlig overhovedet ikke klar. Jeg er lige nu i fuldtidspraktik og har både en stor eksamensopgave og et kommende speciale hængende over hovedet, så jeg har slet ikke nået at pynte op eller gøre noget endnu. Desværre! 🙁

  Svar
 18. Tilde D
  Tilde D says:

  Er slet ikke klar, og prøver at sige til mig selv at det er heeelt ok, ikke at være klar, og at jeg når det hele. Gider ikke stress og jag i julemåneden, men smutter lige i Netto nuuu og køber ler…så er jeg i gang;-)

  Svar
 19. Birna Lambaa
  Birna Lambaa says:

  Jeg er faktisk ikke klar til advent endnu, da arbejdet kræver al min tud og overskud, så har ikke nået at gøre “julerent” endnu… Håber at kunne nå det på lørdag – så kan jeg nemlig begynde at pynte op og gøre hjemmet hyggeligt:)

  Svar
 20. Tobias H
  Tobias H says:

  Jeg skal hjem til min mor, som hvert år samler hele familien den første advent til julehygge og bagning af småkager i alle afskygninger. Det ville være fantastisk, at kunne give hende en gave, som hun kunne bruge på sig selv.

  Svar
 21. Anette
  Anette says:

  Adventskrans er lavet med børnene i weekenden,og adventsgaver er købt ♥♥♥. Jeg bager altid en kage formet som juletræ 1 søndag i advent, hvor vi også fælder juletræ.
  Det bliver så hyggeligt ♥♥♥

  Svar
 22. Marlene Høj
  Marlene Høj says:

  Jeg er overhovedet ikke klar. Jeg har kun fri onsdag i denne uge og dagen er allerede booket op, men måske børnene og kæresten vil pynte lidt op i weekenden, mens jeg er på arbejde 🙂

  Svar
 23. Dorthe
  Dorthe says:

  Jeg er ikke klar endnu og der er jo stadig god tid – lyskæder skal op udenfor og adventskransen pyntes – så på søndag er vi klar til hygge😉😉

  Svar
 24. Melanie
  Melanie says:

  Er slet ikke klar til advent endnu, men det skal jeg nok hurtigt blive. Synes november er gået overraskende hurtigt, det er slet ikke til at forstå det allerede er 1.advent og at december er lige om hjørnet. Jeg skal i hvert fald lige nå at have fixet en fin adventskrans 🙂

  Svar
 25. Tina H
  Tina H says:

  Jeg vil meget gerne deltage, dejlig gave du har på højkant 🙂
  Efter en arbejdsulykke er jeg slet ikke på højkant og har dermed endnu ikke gjort klar til 1.advent eller andet julestemning.
  Ønsker dig en skøn julestemning 🙂

  Svar
 26. Birgitte Palle
  Birgitte Palle says:

  Dagene løber alt for stærkt i denne tid på året da dagene er korte 😊 men snart kommer de lange lyse dage tilbage 🙂

  Svar
 27. Nina | www.vangelyst.dk
  Nina | www.vangelyst.dk says:

  Jeg er ikke klar… Forsøgte ellers i går at gøre et ihærdigt forsøg og gik i skoven efter gran med ungerne. Der gik dog ikke længe inden det begyndte at regne og blæse og vi blev gennemblødte. Jeg må arbejde på at blive klar i løbet af ugen 🙂

  Svar
 28. Karina Holse Schrøder
  Karina Holse Schrøder says:

  Jo er helt klar…er sprunget over og har købt en advents deco <3

  Glæder mig til den hyggelige december mdr <3

  Svar
 29. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard says:

  Jeg er SÅ klar! Skal bare lige have købt adventskransen og have manden til at hive julekasserne frem 😀

  Svar
 30. Sophie P.
  Sophie P. says:

  Jeg er ikke klar til 1. søndag i advent endnu, men afleverer et stort projekt på arbejde på fredag og så regner jeg med at bruge weekenden på at pynte op til jul! 🙂 <3

  Svar
 31. Frederikke
  Frederikke says:

  Jeg er (næsten) helt klar – det første julepynt er kommet op, og jeg glæder mig til at julehygge. Har dog ingen adventskrans endnu, men der er heldigvis lidt tid endnu.

  Svar
 32. Cecilie Schmidt
  Cecilie Schmidt says:

  Jeg er slet ikke klar endnu..men der går ikke længe!! Jeg skal lige have pyntet op, købt gaver osv. Men jeg eeeelsker jul, så mon ikke, at det hele når at ske i tide hihi

  Svar
 33. Helle Kramme
  Helle Kramme says:

  Jeg er så klar til første advent 👍🏻. Ser frem til at bruge weekenden til at pynte op, lave juledekorationer og julebage 😊

  Svar
 34. hellep
  hellep says:

  JA har lige lavet 3 kalendelys dekorationer og 3 advendtsdekorationer idag. jeg er næsten som mangler kun småtings afd. klar. Mangler at pakke 4 adventsgaver – pakke min venindes andvents/jule gave kalender i en kasse – og så er jeg klar til at fixe julegaverne.

  Svar
 35. Ann-Sofie
  Ann-Sofie says:

  Haha, fedt spørgsmål! Vi skal holde min søns 4 års fødselsdag for 26 mennesker og vi er MINUS klar – tak for påmindelsen;-)

  Svar
 36. Henriette
  Henriette says:

  Har i dag pakket 48 kalendergaver i turkis papir – ok måske ikke det mest julede 🙂 – alt imens Michael Buble cronede fra højtaleren. Så stemningen kommer langsomt snigende, og mon ikke jeg står helt parat 1. søndag i advent. Det tror jeg 🙂

  Svar
 37. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg says:

  Det hjælper på det 🙂 Rengøringen er på plads. Pynten kommer op lørdag. Og kransen skal købes i løbet af ugen. Så er det ved at være der! Glæder mig! <3 God tid vi går i møde! <3

  Svar
 38. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen says:

  Uh… Jeg er ikke klar overhovedet, men har netop aftalt med ungerne over aftensmaden at vi skal blive det ;-). Sikke en fin kalender, du har lavet til os <3 Tak!

  Svar
 39. maibritt jeppesen
  maibritt jeppesen says:

  jeg er helt klar. Adventskransen er lavet og jeg er så småt begyndt at pynte op så jeg er SÅ klar 🙂

  Svar
 40. Rikke Jensen
  Rikke Jensen says:

  Jeg har snydt i år og købt en færdiglavet adventskrans hos min lokale blomsterhandler. Så er klar med det vigtigste. Julepynten kommer op på søndag og så er julen skudt igang for alvor 🙂

  Svar
 41. Helle bøgebo
  Helle bøgebo says:

  Ja vi er altid klar , der er købt ind til at vi skal julebage som er en tradition tilbage til min mormor og mor gjorde for mange mange år siden

  Svar
 42. Lone Larsen
  Lone Larsen says:

  Vi går først igang 1. advent, så der flyder huset med ler, gran, lækre ting fra skoven og lys.
  Der bliver hygget og fremstillet juledekorationer og adventskrans, mens julemusikken køre for fuld skrald og vi skåler alle med…..så starter julen <3

  Svar
 43. Cecilia
  Cecilia says:

  Jeg er ved at være klar! Om ikke så længe går vi igang med at skrive SRP, som er den store opgave i 3g. Jeg er lige blevet færdig med at lave adventskalender til mine skønne forældre, så er ved at være klar til julehygge.
  Det ville være super dejligt med disse dejlige produkter, som ville kunne hjælpe med lidt selvforkælelse i SRP-perioden 🙂

  Svar
 44. Sidsel
  Sidsel says:

  Æhhh, f*** er det allerede nu vi skal til det der adventsshow…?! 😶 Har vist en date med nettos juleafdeling lige om lidt for at få hjembragt noget grej 😜

  Svar
 45. Signe Op.
  Signe Op. says:

  Jeg er overhovedet ikke klar! Mine unger snakker nærmest ikke om andet end jul, og det er næsten unfair, at de ikke bakkes op herfra, haha!
  Men altså… det bliver jo altid jul alligevel, ik’? Og jeg har da også købt ind til pebernødder. De skal bare liiiige bages!

  Svar
 46. Mai Odgaard
  Mai Odgaard says:

  HELT klar! Jeg mangler lige lidt pyntgran, MEN ellers er vi klar til besøg fra mine svigerforældre, vi skal pynte op og vi skal HYGGE os den weekend ❤️ Det blir DEJLIGT!

  Svar
 47. Julia
  Julia says:

  Jeg er ikke helt klar. Det er faktisk først lige – i forbindelse med dit indlæg – gået op for mig, at 1. Advent er lige rundt om hjørnet. Tak for påmindelsen!

  Svar
 48. Kirsten Aakerman
  Kirsten Aakerman says:

  Lidt klar og slet ikke. Har indkøbsseddel parat med bageting og har fundet lidt ting frem og faktisk købt en julegave. Kalenderlyset er købt

  Svar
 49. Maria Oien
  Maria Oien says:

  Jeg er cirka overhovedet ikke klar – flytning venter den 1. december og 1. søndag i advent skal jeg tilbringe med julefrokosttømmermænd. Avs!

  Svar
 50. Annette
  Annette says:

  Pyha ikk klar men det blir jeg og kan mærke julen inden i mig begynder at pible og trænger til forkælelse af MIG så glæder mig til adventstiden❤️

  Svar
 51. Sophie
  Sophie says:

  Er klar. <3 På søndag, den 27 er det faktisk også min 20 års fødselsdag. Så det bliver en hyggelig første advent, med familiehygge, adventsgaver og fødselsdagsgaver.

  Svar
 52. Amalie M
  Amalie M says:

  Jeg er ved at være klar. Jeg har i hvert fald lavet det første DIY-julepynt med god inspiration fra pinterest. Men ih hvor jeg ønsker mig en adventsgave 🙂

  Svar
 53. Betina
  Betina says:

  Tjo jeg er fint klar, tror jeg. Har besluttet at jeg ikke skal stresse over julen i år på nogen måde, så jeg ta’r den bare som den kommer. Forstår dog ikke lige hvordan november har kunnet fare afsted SÅ hurtigt haha 😊

  Svar
 54. Charlotte
  Charlotte says:

  Jeg er ikke klar endnu, men forberedelserne går så småt i gang i næste uge med udendørs lys på mine små træer. Det er så hyggeligt i denne mørke tid 🙂

  Svar
 55. Kristina
  Kristina says:

  Slet ikke klar …. Endnu. Men det kan klares med et visit på din webshop,- kalenderlys og det fine pynt i plisseret papir

  Svar
 56. Kristina
  Kristina says:

  Jeg er overhovedet ikke klar! Jeg har åbenbart haft hovedet gemt langt væk fra kalenderen, jeg var ikke klar over, at 1. advent er så tæt på! Så tak for påmindelsen 🙂

  Svar
 57. Louise
  Louise says:

  Jge er slet ikke klar ift. hvad jeg gerne ville. Jeg ville fx. gerne have lavet en adventskrans? Men det skal ikke forhindre mig i at sætte julemusik på og spise pebernødder 😛

  Svar
 58. Miatilda Andersen
  Miatilda Andersen says:

  Jeg er slet ikke klar. Står med to afleveringer til studiet, fuldtid plus lidt mere på arbejde, og mangler kun 2/3 af de planlagte pakkekalendere jeg har planlagt. Der er lagt op til en lang uge.. ❤️ Næste år starter jeg bestemt i bedre tid.
  Glædelig 1. Advent.
  Miatilda

  Svar
 59. Susanne Sehested
  Susanne Sehested says:

  🌲Er ikke klar endnu, men kan mærke at det trænger sig på inde i hovedet på en god måde. 😀 Skal bage småkager næste weekend og så er vi klar til første søndag i advent og til julen

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *