Vind en KÆMPE præmie (34 produkter). Til minde om Margit Mellisa – en frontkæmper inden for økologisk hudpleje

Vind en KÆMPE præmie (34 produkter). Til minde om Margit Mellisa – en frontkæmper inden for økologisk hudpleje

Anledningen for denne konkurrence er sørgelig, men samtidig en bekræftelse af, at et menneskes livsværk kan leve videre.

Mellisa-forside-BIG

I tirsdags afgik Margit Mellisa Klinder –  grundlægger af Mellisa
Hudpleje – ved døden efter lang tids sygdom. Jeg blev kontaktet af Margits datter, Louise, som midt i sin sorg havde fundet overskud til at ville ære sin mor ved forære hele Mellisa produktserien til en af Voksenlivsstils læsere.

Det er en utrolig flot præmie – og en flot gestus – og den heldige vinder vil blive forkælet med den lækreste økologiske pleje – bogstaveligt talt fra top til tå. Præmien er faktisk så VILD, at vedkommende får 34 produkter ind ad døren. 

Vi taler om nærmest ALT, du kan komme i tanke om – shampoo’er, solcremer, opstrammende cremer og serummer, dag- og natcremer, øjencremer, halscreme, bodyoil, renseprodukter, hånd- og fodcreme. Alt sammen naturligt, velduftende og økologisk.
Du finder dem alle på www.mellisa.dk.

Melissa-økologisk-hudpleje

Mellisa Hudpleje startede med en enkelt salve. Mens Margit arbejdede som zoneterapeut, fik hun pludselig psoriasis. I stedet for at acceptere en skrap hormonkur, besluttede hun sig for at bruge sin interesse for lægeurter til at finde en løsning. Hun fandt en kombination af bl.a. stedmoderblomst og valnød, der fik hendes psoriasis til at forsvinde
Efterspørgslen efter salven og andre naturlige hudplejeprodukter blev så stor, at Margit lidt efter lidt opgav at være zoneterapeut – for i stedet at udvikle økologisk hudpleje. Louise og hendes bror Rasmus overtog for et par år siden Mellisa og fører nu deres mors livsværk videre sammen med deres far.

VIL DU VINDE?

For at deltage i konkurrencen om den kæmpe præmie med hele serien på 34 lækre økologiske produkter, skal du skrive en kommentar til indlægget.

Skriv om dit eget kendskab til Mellisa. Kender du mærket? Måske har du en favorit, du er vendt tilbage til igen og igen? Måske har du kig på et produkt, du overvejer at prøve?
Du er også velkommen til at skrive en kommentar til ære for Margit Mellisa.

Alle svar og kommentarer er lige gode, og der trækkes tilfældigt lod.

Jeg trækker den heldige vinder allerede mandag den 30. marts. 

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

65 replies
 1. Tanja
  Tanja says:

  jeg er startet på disse fantatiske produkter.de beroliger min sarte hud..et super produkt jeg har ledt længe efter.og så skete miraklet..jeg takker af hele mit hjerte til dem der står mellisa produkterne.mvh tanja

  Svar
 2. Emma S
  Emma S says:

  Jeg kender ikke mærket, men jeg vil vildt gerne prøve det. Så kan jeg dele lidt ud af det også 🙂 RIP.

  Svar
 3. Lene Borrit
  Lene Borrit says:

  Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle af produkterne, men vil da helt sikkert prøve. Et fantastisk livsværk Margit har skabt. Ingen tvivl om det er lige så vigtigt at tænke over hvad vi smører på vores krop som det vi fylder i den. Kunne være skænt at vinde alle disse skønne produkter.

  Svar
 4. Ditte Karina
  Ditte Karina says:

  Jeg bruger helst produkter uden tilsætningsstoffer og har hørt om Melissa igennem en veninde, men har endnu ikke prøvet det!
  Så dette kunne være en skøn mulighed for at teste det

  Svar
 5. Helle S
  Helle S says:

  Var til en dame aften, hvor Mellisa blev prøvet. Kan kun glæde mig over produktet som jeg ville købe….men her har jeg mulighed for at vinde hele serien.

  Svar
 6. Freja T
  Freja T says:

  Hej Jeanette
  Hold da op en vild giveaway! Jeg bruger selv ansigtsvasken og dagcremen, og jeg kan varmt anbefale Mellisas produkter til alle andre! De er super lækre og til en overkommelig pris.
  Dog ville det være overdrevet at få hele 34 produkter ind ad døren – den mulighed vil jeg da ikke glippe!

  (Tak til Margit for denne fantastiske serie, som i den grad bliver værdsat af min hud)

  Knus Freja

  Svar
 7. Lisbeth Søndergaard
  Lisbeth Søndergaard says:

  Fantastiske produkter – har brugt flere forskellige i ca. 1 år. Særligt AHA-Frugtkomplex Creme og D- vitamin cremen kan jeg varmt anbefale!

  Svar
 8. Jeannette Skov
  Jeannette Skov says:

  Det ville være pragtfuldt at vinde dette lækre mærke, som jeg tilfældigt prøvede at købe. Det var fugtmasken jeg prøvede. Den er jeg nu forelsket i. Bruger den også til mine tørre hænder.
  Rørende at læse om det menneske der stod bag mærkets oprindelse, og dets videreførelse. Sender en venlig tanke.

  Svar
 9. Sandra
  Sandra says:

  Sikke en flot konkurrence!

  Ville være så skønt at vinde denne lækre serie. Det er uden tvivl den mest lækre/omfangsrige danske hudplejeserie med gode produkter.

  Mine personlige favoritter er rensemælken – ´føles som silke. AHA serum/crème, AHA urtelotion og fugtmasken. Det er virkedelig lækre produkter! Ville være skønt at prøve de andre ting I serien og samtidig få et eksemplar af sin favoritcreme 🙂

  Svar
 10. Marlene Høj
  Marlene Høj says:

  Jeg har prøvet arnicasalven og den er genial til små revner, rifter og sår.
  Jeg kan godt lide filisofien bag Melissas plejeprodukter og er sikker på Margits ånd vil leve videre.

  Svar
 11. Gitte Frigaard Nielsen
  Gitte Frigaard Nielsen says:

  Jeg kender godt produkterne og de er guld værd. Det er ikke alle produkter i serien jeg har prøvet, men dem jeg har prøvet har været virkelig gode. Så stor respekt til Margit Melissa for at have opfundet dem.
  Det ville være total luksus at have hele serien

  Svar
 12. Kristina J
  Kristina J says:

  Hvor rørende en gestus,- jeg håber sådan at min søn og jeg, begge med eksem, kan få lejlighed til at prøve serien her op til foråret som ellers er slemt ved allergikere.

  Svar
 13. Karin c
  Karin c says:

  Jeg har aldrig prøvet de her produkter men sværger altid til natturlige produkter så det ville være skønt at prøve

  Svar
 14. Rikke Bisgård Sørensen
  Rikke Bisgård Sørensen says:

  Jeg kan huske Mellisa helt tilbage fra mine unge dage 🙂 Skønt mærke, og trist at grundlæggeren Margit nu er død 🙁

  Kh Rikke

  Svar
 15. Kirsten Munch
  Kirsten Munch says:

  Ære være Margits minde. Tak for alle de dejlige og naturlige produkter. Jeg bruger ansigtsvask og dagcremen til sentitiv hud. Det holder mit rosasea nede. Bruger også øjn geleen. Det samme gør min mand. Vi håber I børn vil fortsætte arbejdet med serien

  Svar
 16. Line Bach
  Line Bach says:

  Uhh ville ikke være dårligt at vinde disse lækre produkter! Jeg er særligt glad for ansigtsvasken og bodyolien, som gør underværker for mig.

  R.I.P. Margit Mellisa

  Svar
 17. Heidi L
  Heidi L says:

  Fantastisk gave!!! Er selv glad for øjencremen, og ville gerne kunne give min kæreste en creme mod psoreasis, som han døjer med!

  Svar
 18. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen says:

  Sikke en fin gestus! Jeg kender godt Melissa-produkterne fra langt tilbage. Netop fordi de var naturprodukter. Pt. bruger vi Arnica-salven til eksem-hud herhjemme og jeg selv bruger tit rensemælken. Det ville være skønt at vinde og på den måde introducere mine piger til hudpleje på den sunde måde <3

  Svar
 19. Nikoline
  Nikoline says:

  Uha du kunne være lækkert med en ordentlig pakke af alverdens ting! Det kunne måske hjælpe mig ned at komme af med min urene hud☺️

  Svar
 20. Lotte
  Lotte says:

  Først og fremmest RIP Melissa, hvor er det trist!
  Jeg er stor tilhænger af dag cremen til tør hud, de andre produkter har jeg endnu ikke prøvet, men jeg ville bliver så glad hvis jeg fik muligheden for det 🙂 Mvh Lotte

  Svar
 21. Ingrid Bersan
  Ingrid Bersan says:

  Det var en trist meddelelse. Jeg har brugt Melissa produkter gennem flere år. Et par gange har jeg prøvet alternative produkter, men er hver gang vendt tilbage til Melissa, da de passer bedst til mig og samtidig giver værdi for pengene. Det er en trøst, at produkterne fortsætter.
  Tak til Margit Melissa, RIP.
  Jeanette forhandler du produkterne?
  Selvom jeg kender produkterne, vil det være fantastisk at vinde.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Hej Ingrid,
   Jeg forhandler desværre ikke produkterne på Best of Nordic.
   Dejligt at se dig herinde på bloggen – tak fordi du er med og ha en dejlig søndag.
   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 22. anna
  anna says:

  Hvor er det en flot gestus af Louise og en meget fin måde at ære sin mor på.
  Efter lang med at prøve forskellige produkter til min sarte og tørre hud, kunne Melissa måske være svaret? Jeg ville meget gerne prøve mærket.

  Svar
 23. Hanne
  Hanne says:

  kondolerer, er ked af at høre, at så dygtig en kvinde er gået bort. Hun har virkelig formået, at lave et fantastiskt produkt. Jeg har udelukkende brugt Melissa de sidste 5 år. Det er en rar fornemmelse, at bruge et fuldstændigt rent produkt. Jeg kender de fleste. . Kan især fremhæve et produkt som jeg har anbefalet mange, nemlig Arnica.

  Svar
 24. Marianne
  Marianne says:

  Det er ingen tvivl om, at langt det bedste både til ind- og udvortes brug er økologiske produkter. Det ville være så dejligt at vinde denne superseje og kunne dele den med min svigerdatter og veninder.

  Svar
 25. Marie
  Marie says:

  Jeg kender ikke serien, men nøj hvor kunne det være skønt at skifte hele badeværelses arsenalet ud med noget nyt og lækkert!

  Svar
 26. Lone
  Lone says:

  Jeg har ikke så meget kendskab til produkterne men ville elske at dele denne præmie med min mor som fortjener det bedste. Jeg vælger at ville dele den, hvis jeg vinder, da jeg selv leder efter nyt mærke i bl.a serum og øjencreme og ville glæde mig at skulle prøve dette mærke og min mor…hun fortjener en overraskelse og det bedste❤️ Hun forkæler altid alle os andre.

  Svar
 27. malene grove
  malene grove says:

  Jeg har desværre kun prøvet nogle få Mellisa produkter. Men de har været super gode og kunne rigtig godt tænke mig at prøve nogle flere at de skønne sager. De vil helt sikkert skabe glæde for både mig og min to børn på 15 og 18 år 🙂

  Sikke en smuk tanke fra datteren Louise, at ville ære hendes mor ved at forkæle en med de skønne produkter <3

  R.I.P. Margit Mellisa

  Svar
 28. Litten
  Litten says:

  Jeg har flere gange kørt forbi deres sted i Hørsholm og vinder jeg skal hele bundtet gives videre til min veninde Bettina der lige er blevet indlagt på hjerteafdelingen på riget med en hjerteoperation i sigte onsdag. Om nogen fortjener hun den

  Svar
 29. Anette Dahl Povlsen
  Anette Dahl Povlsen says:

  Jeg fik af min søster en vaskegel fra Mellisa og blev vild med den. Bruger også en ansigtscreme med d-vitamin den gør bare noget godt for min hud , og så det skønne produkt arnicasalve selv mine børn er vilde med den 🙂

  Svar
 30. Pia Hansen
  Pia Hansen says:

  jaaaa jubiiii det er et af mine favorit produkter, for mig har det hjulpet mig meget mod min tørre hud og til og med også hjulpet på min kløe efter allergier på huden som jeg lider meget af i perioder, jeg har alt muligt meget positivt at sige om disse produkter som virkelig er det bedste af det bedste så det ville være en gude gave for mig at vinde, det ville skabe en masse glæde i min hverdag <3

  Svar
 31. Trine Lesemann Amstrup
  Trine Lesemann Amstrup says:

  Allerførst; kondolerer. Og hvor er det dog en pragtfuld gestus af datteren – og fedt at brandet Melissa føres videre af familien.
  Jeg har prøvet hånd- og fodcremen, og det er bare skønt! Hvis jeg bliver den enormt heldige vinder af denne pakke, vil jeg dele den med min mor, min svigerinde, hendes mor, og mine tre bonusdøtre 🙂 De er alle noget særligt, og det ville blive et samtaleemne i familien mange år fremover, at dele sådan en flot gave.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette says:

   Kære Trine,
   Du blev den heldige vinder af denne fantastiske præmie. Så nu er der nok en del, der bliver glade i din familie snart.

   Jeg sender dig også en mail.

   Kærlige hilsner og tillykke
   Jeanette

   Svar
 32. tanja mortensen
  tanja mortensen says:

  jeg kender til arganolien, som er ikke mindre end fantastisk til mit naturkrøllede hår til at tilføre fugt, og min datters meget lange hår til at tilfører glans. ville elske at vinde den skønne pakke med alle de dejlige produkter i

  Svar
 33. kasper buch
  kasper buch says:

  Det ville da være lige overraskelsen fo min Elizabeth. Jeg kender ike så meget til økologisk hudpleje, men min elskede går meget op i grønne produkter og er super glad for sine cremer, så det her ville da være lige sagen. Hav en dejlig dag 🙂

  Svar
 34. Camilla Beilegaard. Andersen
  Camilla Beilegaard. Andersen says:

  Jeg personlig vild med bodylotion men det et stykke tid siden jeg har haft æren af at brug den da pengene er små men er vild med bodylotion shampooen

  Svar
 35. maria ørum
  maria ørum says:

  Det kunne være skønt at vinde,vil dele lidt med mine veninder og søster,kender godt mærket,har prøvet lidt forskelligt fra melissa og har været rigtig godt tilfreds 🙂

  Svar
 36. Camilla Beilegaard. Andersen
  Camilla Beilegaard. Andersen says:

  Jeg personlig vild med bodylotion men det et stykke tid siden jeg har haft æren af at brug den da pengene er små

  Svar
 37. Ditte skov
  Ditte skov says:

  Jeg har flere gange overvejet at prøve serien, da jeg i en voksen alder har fået sværere astma, og jeg må derfor helst ikke må være kontakt med parfume og stærkere kemiske produkter.
  Jeg er vokset op med at ansigtspleje og hudpleje, er lige så vigtigt som at børste tænder og bruge tandtråd.
  Det vil være en fornøjelse og glæde for mig at vinde denne serie, også fordi jeg er startet på uddannelse, så økonomien er lidt stram. Kh Ditte

  Svar
 38. Else-Marie Bruun
  Else-Marie Bruun says:

  RIP Margit Mellisa

  Jeg har prøvet ansigtcremen og hårshampoen er fantastisk og så er det økologisk det gør det endnu mere fantastisk

  Svar
 39. Katrine
  Katrine says:

  Kender ikke stifter Margit, og kendte faktisk heller ikke hendes fantastiske, men også sørgelige historie, før jeg læste den her! Men jeg kender Mellisa – jeg elsker Olien, som jeg ikke kan undvære, den er en fast del af min morgen toilette- både til ansigtet, kroppen og håret. Har længe ville prøve flere af Mellisas produkter, men må indrømme at de ligge lige over mit budget- desværre,

  Svar
 40. Rikke Skjøde Baes
  Rikke Skjøde Baes says:

  RIP!! En founder af produkter med fokus på produkter uden kemi – som jeg er glad for at – jeg lærte Mellisa at kende da jeg blev gravid med vores den første og søgte alternativ til mine andre produkter som indeholdt MANGE kemikalier! Nu har jeg kørt på disse i 7 år og STILL GOING STRONG!!

  Svar
 41. MetteKKN
  MetteKKN says:

  Jeg har prøvet øjengeleen, og den er intet mindre end fantastisk lækker, så derfor ville det være skønt at vinde hele serien, som jeg så ville dele med min dejlige mor.

  Svar
 42. Gitte Meier Nielsen
  Gitte Meier Nielsen says:

  Jeg har kun haft fornøjelsen af at ha prøvet øjnecremen og den syntes jeg har været hel fantastisk. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde vil jeg gerne forkæle min mor med den skønne serie, min er igennem et langt syge forløb i øjeblikket og ved at det ville være lækkert for hende at blive smurt med alle de skønne creme , så ++++++++ fingerne for held

  R.I.P Margit Mellisa

  Svar
 43. Julie Bech
  Julie Bech says:

  Først og fremmest: R.I.P Margit, og tal for at du har udviklet disse skønne produkter, som lever videre i din ånd. Jeg ville nyde at prøve hele din serie.

  Svar
 44. Anne
  Anne says:

  Det var faktisk min mormor, som desværre ikke er her længere, der præsenterede mig for serien for en del år siden… Siden har jeg brugt flere fra serien. Jeg er gravid, og vi har allerede købt nogen af plejeprodukterne til bebs. Den vi er gladest for p.t er Arnica salven. Kæresten har altid fået revner på hænderne, når det er koldt, men den her kan altså trylle ❤
  Kondolerer med tabet til Louise og Rasmus. En smuk gestus at videregive serien.

  Svar
 45. Simone Olsen
  Simone Olsen says:

  Jeg har længe ville prøve “AHA frugtkomplexcreme” som har hjulpet min veninde til at få bugt med sine urenheder og fedtede hud. Jeg har desværre ikke selv prøvet nogle af produkterne, men har læst så meget godt om dem, så dette ville da være en god mulighed:-)

  Svar
 46. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen says:

  Det er super skønne produkter. Har selv brug ansigtscreme og øjencreme fra mærket og skal helt klart bruge flere af produkterne. De har en skøn mild duft og er så milde og lækre til min sarte hud. De ville blive værdsat utrolig meget på min hylde.

  Svar
 47. Jane Rønsted Tvede
  Jane Rønsted Tvede says:

  Åh hvor er det en rørende historie og samtidig tager jeg hatten af for at køre det vidre til ære for sin mor ❤️ Har desværre ikke prøvet de skønne produkter men ønsker af hjertet at vinde dem ❤️ Tror de vil hjælpe mig med min tørre hud med eksem og begge hænder der revner og sprækker og mine ben samt fødder et tørre pga støttestrømper som skal hjælpe på mine blodpropper

  Svar
 48. Helena
  Helena says:

  jeg kender produkterne, men jeg har desværre aldrig fået prøvet dem.. Jeg håber at du nu får muligheden, præmien ville bringe så meget glæde herhjemme! Jeg krydser fingre.

  Svar
 49. Pernille
  Pernille says:

  Fantastiske produkter, som jeg har brugt flere forskellige af gennem årene. Vist nok noget af det første danske økologiske indenfor hudpleje. Tak til Margit Mellisa. R.I.P. ❤

  Svar
 50. Mathilde Duebjerg Nielsen
  Mathilde Duebjerg Nielsen says:

  Det ville være mega fedt at vinde hele den pakke til min søde mor, hun fortjener det mere end nogen anden – jeg ved at hun har snakket om den serie rigtig længe og jeg ikke rigtig har kendt til den før for nylig. Jeg havde planlagt at købe en creme i det mærke til min mor i gave men at ku give hende alt dette ville da være fantastisk! Jeg kender det fra min mors magasin Liv som hun hver måned læser og er rigtig glad for! :heart_eyes: :see_no_evil: RIP Margit Mellisa

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *