Vichy og kilden

Vichy og kilden

Jeg har længe været tiltrukket af Vichys kildevandsspray, men jeg har bare aldrig nået til at få den prøvet. Så det var en glædelig overraskelse, da Vichy sendte en lille sommerhilsen, ikke bare med spray’en, men også deres serum og creme, der er baseret på deres berømte termalske kildevand. Så nu har jeg rigtigt kunne teste det hele!

Baggrunden er helt kort den historiske kilde i Vichy, som er en central ingrediens i alle produkterne og har været det siden 1931. Vandet, som tappes fra kilden er 1000 år undervejs, hvor det på sin rejse gennem bjergene beriges med 15 essentielle mineraler (bl.a. calcium, jern, magnesium, kalium, natrium og silicium). Mineralerne har en Ph-balancerende og styrkende effekt på huden og medvirker til at fremskynde gendannelsen af cellerne.

Det mineraliserede kildevand kombineres i Vichys respektive hudplejeserier med forskellige avancerede anti-age hudplejeingredienser, så man så at sige kan vælge serie efter alder!

vichy-kildevand

Aqualia Thermal serien er en slags basis-serie, velegnet til alle aldre og med mere fokus på fugt og friskhed end på decideret anti-age pleje. Den er utroligt let og føles netop lidt vandig i det, når den påføres. Den fugter uden at fedte og er rigtig lækker her i sommervarmen, hvor man måske ikke har brug for den allermest fede creme. Noget af det, som jeg personligt sætter stor pris på ved serien er også, at den har en mild duft og ikke er for stærkt parfumeret.

Hele serien er generelt meget let og behagelig og trænger hurtigt ind i huden. På trods af letheden, så giver serummen og cremen begge en god følelse af fugt og blødhed. Huden bliver fint “fyldt op”, så den også virker en smule udglattende og opfriskende på udstrålingen.

Kildevandsspray’en er fantastisk at bruge både morgen og aften – og så tit man har lyst i løbet af dagen, når du kan bruge en lille opkvikker. Den består jo slet og ret af det helt rene kildevand med alle de 15 mineraler på spray, og den er fantastisk til at give en hurtig opkvikning, når man er udsat for sol, varm, tør luft eller bare trænger til at blive frisket lidt op. På de varme sommerdage har jeg med stor fornøjelse brugt den til at køle lidt ned med, og på andre dage giver den mig lige lidt friskhed, hvis huden virker lidt tør og træt. Den skal helt bestemt med sydpå her i august!

Vichy fås på Apoteket. På billedet ser du:

Aqualia Thermal Power Serum til 249 kr.
Aqualia Thermal Light Cream til 189 kr.
Vichy kildevandsspray til 85 kr.

voksenlivsstil-spons

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *