Travle dage – spændende nyheder

Travle dage – spændende nyheder

Der har været travlhed hos mig for tiden med nogle spændende bloggerevents og mange papkasser med nye ting, der er væltet ind på lageret til min webshop.

I går var jeg til lancering af den nye hårserie Your Hair Assistant  fra Davines. Serien er en pleje- og stylingserie, der har vist sig at passe perfekt til det skandinaviske lidt fine hår. Der er en del godt at sige om serien, som jeg kommer tilbage til senere på ugen.

your-hair-assistant-davines

I eftermiddag har jeg været på besøg hos HTH og høre om trends og fremtidens køkkenDer var bl.a. et meget interessant foredrag med livsstilsekspert og fremtidsforsker Flemming Møldrup, som du måske kender fra Kender du Typen. Alt det vil jeg fortælle en masse om her på bloggen i morgen og vise lidt om, hvordan vores køkkener kommer til at tage sig ud.
Hvis du elsker naturen, lange gåture, det gammeldags funktionelle køkken, samvær og fællesskab er du allerede helt fremme i skoene på de nye trends. Resten er styling, og jeg glæder mig til at vise dig de lækre køkkentrends.

Og  apropos trends, så kommer nyhederne som sagt ind ad døren til Best of Nordic med alt, hvad det indebærer af udpakning, registering, tekster, billeder osv.
Du kan se nogle af dem her! (klik på billederne og se mere)

Skandinavisk-home-gaveaeske-duftlys-hygge-koto-ro

   fyrfad-stage-horn-XL-storgroen-marmor-plade-print-house-doctorpartisan-kosmetikpung-house-doctor

bakke-sten-merakihaandsaebe-meraki-linen-dew

LÆS FLERE INDLÆG FRA VOKSENLIVSSTIL

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *